tyske bølge

Opel Agila 1.2 Opel Agila 1.2

De kantede former af forgængeren er glemt ...

 • "Opel Inisgnia - Ny håndskrift
 • "Opel studier - Lightning dygtighed
 • Tillykke Fire - "Opel coupe
 • Opel Agila 1.2 Opel Agila 1.2

  ... godt det Agila ser legende

  Opel Agila 1.2 Opel Agila 1.2

  175 km / t top gør Mini-Van med 86 HK benzin motor under den korte hætte

  Opel Agila 1.2 Opel Agila 1.2

  Små og adræt: At Agila chassis er ikke behageligt, sikkert

  Opel Agila 1.2 Opel Agila 1.2

  3,74 meter kort, skal frihøjden under bagklappen er gode 1,84 meter

  Opel Agila 1.2 Opel Agila 1.2

  Dæmpede farver, der er ingen ekstra gebyr

  Opel Agila 1.2 Opel Agila 1.2

  Tacho XXL, et plaster omdrejningstæller, radio kontrol på rattet også

  Opel Agila 1.2 Opel Agila 1.2

  Bagsædet kan ikke flyttes, selvom benplads er okay. Tredje sted i midten er kun for meget små mennesker

  Opel Agila 1.2 Opel Agila 1.2

  Ulempe: Døren lommer er smalle og dybe. Odds og slutter du få uden krumspring næppe herrausgeangelt

  Opel Agila 1.2 Opel Agila 1.2

  Ryglænet kan hurtigt klappes ned, bagagerummet er fladt. Stammen kan maksimalt indeholde 1.050 liter

  Opel Agila 1.2 Opel Agila 1.2

  Fordi standarden er en midlertidig reservehjul, forbliver under bagagerummet plads til en praktisk opbevaringsrum, der sluger endnu større ting

  Opel Agila 1.2 Opel Agila 1.2

  Forlygterne ser overtegnet, da øjnene af japanske manga tegn

  Opel Agila 1.2 Opel Agila 1.2

  15-tommer legering hjul med 185/60 af Pneu

  Opel Agila 1.2 Opel Agila 1.2

  Den 1,2-liters motor gør Agila adræt og tilstrækkelig til hverdagsbrug korte ture og rejser ture helt ud

  Den nye Agila virker som det er lige fra en verden af ​​tegneserier. Men den tyske tvilling af Suzuki Splash er en alvorlig Microvan

  nøgle data
  PS kW86 hk (63 kW)
  drevForhjul, 5 trins manuel
  0-100 km / t11,5 sekunder
  tophastighed175 km / t
  pris13,700.00 €

  Især børn vende rundt. Smal og høj, det Agila kommer med forlygter, der fungerer næsten lige så overdrevet som øjnene af japanske manga tegn. Glem det sølle forgænger i boksen design, som blev oprettet som den nuværende model i samarbejde med Suzuki. den nye Opel Agila, sin japanske tvilling tydeligt inspireret af badning klingende Splash er, gør formelle akslen.

  Denne positive følelse fortsætter selv efter at åbne dørene. Den blændende blå, der strømmer i test bil på midten sektioner af de stramt polstrede sæder, du ikke kan lide - men du ikke vælger det, fordi heldigvis er der uden ekstra omkostninger og dæmpede farver. Men pladsen er meget præsentabel kun 3,74 meter korte biler, hvor der er ringe grund til at bakke klynker. Her to fulde domstole fundet med høje nok nå nakkestøtter.

  Oprettelse venligst albue

  nogen kan over korte afstande selv midt da han lover at sætte på albuerne og ikke at tage en dyb indånding. Glidende pladser til at øge benplads er der dog ikke - her vandt den kommercielle røde blyant.

  På den anden side, stammen er alligevel ikke den største: 225 liter det måler normalt i de foldede bageste ryglæn, værdien stiger til 1050 liter. I praksis et tilstrækkeligt stort rum under bagagerummet gulvet, der kan anvendes fra 84 euro gennem en foldeæske. Surring øjne ikke eksisterer, noget smålig, for 36 euro, en bagagerummet partition netto.

  Chaufføren kan skræddersy sin plads ved sædet og ratstammen højdejustering tilstrækkelig til størrelse og har et godt udsyn hele vejen rundt. hvor Agila forender er dog at mistænke i bedste fald. Dette er ingen glæde ved manøvrering og kræver omhyggelig famlen, men som normalt belønnet med nye indsigter: Faktisk er det er kortere end du tror.

  Også ikke helt vellykket: de upraktiske smalle hylder i fordørene, den irriterende lille komme til og fra dele af bagdørene, den klapre ende på hvert gearstang og lejlighedsvis stædig og bip af blinklys. Han lyder så gennemtrængende infantil som råbene om hjælp af en gagged Pokemons. Alle ikke-blinkende Agila drivere fortjener amnesti.

  Hurtig og adræt

  Det er den motor, en 1,2-liters fire-cylindret Suzuki at høre ikke en masse ubehagelige ting. Hvem vride de fire-ventil motor til over 6000 ture, er faktisk straffes med anstrengende hum, men er også på kun 11,5 sekunder til 100 km / t, ikke bare hurtigt over dette niveau, men stadig hurtigt på vejen. Ved mellemstore hastigheder, motoren kører stille og roligt rolig, men også - den tynde 114-Nm drejningsmoment gør det mistænkte - uden store ambitioner. Ingen grund til stolthed er forbruget: 7,7 liter var der på den standardiserede test runde - 2,2 liter over EU mix.

  En medalje for eksemplarisk kørekomfort har Agila heller ikke fortjent. Især led og korte bølger lade ham optræde hoppelig og så stram som om at efterligne en sportsvogn. På den anden side, dette design fremmer fornøjelsen i kurver, mens du fuldfører Lille med mærkbar organ roll, men villigt. Og det er også dårligt for køresikkerheden ikke er: Hvem står for optimistisk i kurver, konfronteres med beregnelig understyring, som korrigerer ESP i tvivl med tillid. Meget egnede i køretøjets dynamik kontrol, selv under nødbremsning, som er udfyldt med klasse-usual resultater under 40 meter. Til dette er bagakslen så meget lettet over, at Agila er afhaspning korrekt.

  Men ESP er ekstra - samt airbags. Dette driver prisen op på Opel Agila 1.2 Edition langt over 14.000 euro. Ikke ligefrem billige, især da Suzuki Splash ausstattungsbereinigt koster et par hundrede euro mindre.

  Konklusion

  Den Agila er en sympatisk fyr. Dens design giver ham en utrolig mængde af plads, forarbejdning ser solid, at udstyret er rigeligt, og vedligeholdelsesomkostningerne er tålelig. Han er god for mere end bare shopping, fordi han er egnet til at rejse. Men du er nødt til at ønsker at gøre det, fordi det identiske Suzuki Splash er billigere.

  Specifikationer
  motor 
  cylinder4-cylindret, 4-ventil
  kapacitet1242
  magt
  kW / hk
  1 / min

  63/86
  6000 U / min
  Maks. Drejningsmoment. (Nm)
  ved 1 / min
  114
  4000 U / min
  sendeeffekt 
  transmissionmanual 5 gear
  drevforan
  undervogn 
  bremserv: ventilerede skiver
  h: skiver
  dækv: 185/60 R15
  h: 185/60 R15
  aflæsninger
  Vægt (kg) 
  Egenvægt (fabrik)1048
  Acceleration / mellemliggende sprint 
  0-100 km / t (s)11.5
  Tophastighed (km / t)175
  forbrug 
  forbrug test7.7l / 100 km (Super)
  EU-forbrug5.5l / 100 km (Super)
  K. A.
  Udstødningsemissioner 
  Kuldioxid CO2 (g / km)K. A.