Ny Octavia kommer med golf teknik

Octavia IV (2020) Octavia IV (2020)

Skoda fortolker fire øjne ansigt nyt og føjer den til en mere selvhævdende gitter.

© Patrick Bücker / Auto Zeitung Octavia (2020) Octavia IV (2020)

Som med Superb er en "overliggende" Hætte anvendes, den resulterende fine mellemrum mellem hætten og fendere bør gøre behandlingen kvalitet synlig.

© Auto Zeitung Octavia (2020) Octavia IV (2020)

Generelt er den næste Octavia er fladere og bredere. De let faldende rejst foran A-stolper og en udtryksfuld sidelinjen glip af Octavia et dynamisk udseende.

© Auto Zeitung nøgle data
byggeperiodefra 2020
konstruktionerSedan / stationcar
døre4,5
Mål (L / B / H)K. A.
taraK. A.
magtK. A.
drevtyperK. A.
transmission typerK. A.
BrændselstyperBenzin / Diesel / Hybrid
standard emissionK. A.
bund PrisK. A.
  • Alle test for Skoda Octavia
  • Alle nyheder om Skoda Octavia

2020 Skoda Octavia sendes til den fjerde generation. Selv nu fremstår: Designet er i udstrakt grad revideres, drevene er taget fra Golfen og fuldt netværksbaseret infotainment.

Med Skoda Octavia (2020) Tjekkerne ønsker at lande en rigtig kup og dermed lå primært fokus på design, hvilket nemlig vil gøre en forskel. Den første foranstaltning er sandsynligvis efter Skoda har savnet Octavia med den sidste model ansigtsløftning, at de fire-eyed ansigt fortolke denne ændring til den fjerde generation nyligt og at tilføje en selvsikker kølergrill. Som med Superb er en "overliggende" Hætte anvendes, den resulterende fine mellemrum mellem hætten og fendere bør gøre behandlingen kvalitet synlig. Generelt er den næste Octavia er fladere og bredere. De let faldende rejst foran A-stolper og en udtryksfuld sidelinjen glip af Octavia et dynamisk udseende. Med en længde på 4,70 meter, den tjekkiske middelklasse format opnået. Det er fortsat salonen med den store bagklap. Med foldede bagsæder i den nye Skoda får henved 1.600 liter lastrum. Og så vidt bekvemmelighed og tilslutningsmuligheder, Octavia ønsker at score: Ud over brugervenligheden og omfattende infotainment, Skoda Octavia er (2020) på alle tidspunkter være fuldt netværk via avancerede Skoda Connect Mobile app og tilgængelig eksternt via smartphone.

Skoda Octavia facelift i videoen:

Nye billeder fra Skoda Octavia (2020)

Takket være den modulære tværgående matrix (MQB), vil Skoda Octavia (2020) holder teknisk tæt på den nye Golf, som starter et år tidligere i den ottende generation. Takket være den MQB teknologi, du kan køre side formentlig se frem til en bred vifte. Således vil en nyudviklet 1,5 liters turboladede benzinmotor hold med en effektområdet 130-200 PS feeder. Den fire-cylindret vil arbejde med den nye Miller-forbrændingsproces, som er designet til at øge motorens virkningsgrad med op til ti procent. Samtidig, er de første partikelfilter også anvendes i benzin og forbrug skubbet af cylinder deaktivering. driving range fuldendes af en én-liters, tre-cylindrede op til 110 PS grundet højt kompressionsforhold (12,5: 1). Den dieselmotorer Skoda afhængigt af moderne fire-cylindrede TDI-motorer med 1,6 eller 2,0 liter og en effekt 110-184 hk. Octavia RS er oppe på toppen med tæt på 300 hk. Desuden Skoda Octavia (2020) af den fjerde generation for første gang med plug-in hybrid, kendt fra Golf GTE, være til rådighed.
(2017) Skoda Octavia Facelift: Pris (! Opdatering)Octavia facelift (2017) Octavia facelift (2017) Octavia facelift (2017) Octavia facelift (2017) Octavia facelift (2017) Octavia facelift (2017) Octavia facelift (2017) Octavia facelift (2017) Octavia facelift (2017) Octavia facelift (2017) »Billedgalleri