Willi Weber kritiek; voormalige dokterswoning uitgedrukt

Michael Schumacher Michael Schumacher

Een grote eer voor Michael Schumacher: De voormalige racers zal worden geëerd met een award.

Michael Schumacher en Willi Weber Michael Schumacher en Willi Weber

Willi Weber kritiek op de familie van Michael Schumacher als gevolg van strikte geheimhouding van de gezondheid van de motorsport professionals. Het was tijd "giet de miljoenen fans schoon schip".

© Getty Images Willi Weber kritiek; voormalige dokterswoning uitgedrukt Schumacher Foundation "blijven vechten"

Onder de vlag "blijven vechten" een nieuw initiatief werd vastgesteld dat Michael Schumachers willen waarden en de oproep door te geven aan uit te houden aan andere mensen.

De huidige stand van de gezondheid van Michael Schumacher is nog steeds geheim. Willi Weber heeft daarom kritisch over de familie. Verschillende vrienden, kennissen en beroemdheden hebben ook geuit over Schumi welzijn in de afgelopen jaren. Nu is er maar voor het overige nieuws: Schumi werd ingewijd in de Hall of Fame van de Duitse sport.

Aangezien er over de gezondheid van Michael Schumacher zijn al lange tijd niets nieuws aan familie, vrienden en fans, maar kan nu uitkijken naar een ander goed nieuws. 180000 "afbeelding"Lezers eer de voormalige racer en topatleet Magdalena Neuner met een plaats in Duitsland's Sports Hall of Fame. de prijs uit handen van minister van Binnenlandse Zaken Thomas de Mazière werd bekroond (CDU). "Met hun persoonlijkheid en hun diensten, hebben Magdalena Neuner en Michael Schumacher beslissende wijze heeft bijgedragen aan de populariteit van de sport en enthousiast voor jaren de sport-fans in Duitsland en over de hele wereld", De politicus zei tijdens de ceremonie. Michael Schumacher is nog steeds de meest succesvolle Duitse coureurs. In de speculatie over zijn gezondheid na het ski-ongeluk niet in het minst omdat er zo nu en dan grenzen overschreden door de media. Tot slot heeft het Landgericht Hamburg een vonnis in het proces tegen de privacyrechten van Michael Schumacher gezegd. het tijdschrift "kleurrijk" Daarom moet een vergoeding van 50.000 euro over te dragen aan de familie Schumacher en dragen bij 65 procent van de Abmahnkosten (950 euro) en een deel van de proceskosten. Echter, de gerechtelijke uitspraak is nog niet definitief. De zaak werd gehoord, omdat het blad de bewering in kwestie in 2015 dat Michael Schumacher weer kon lopen had gemaakt. De familie ging dat headline te ver. de "kleurrijk" hadden in hun verdediging om een ​​informant naar voren gebracht, zodat de compensatie alleen in de gespecificeerde hoogte is mislukt.

Michael Schumacher een lid van de Hall of Fame

Son Mick vierde zijn 18e verjaardag op 22 maart en is sindsdien enige verantwoordelijk voor de beslissingen geweest. Hij heeft al formuleerde zijn duidelijk doel voor de toekomst: "Ik wil een complete coureur zijn." Er zijn echter drie jaar verstreken sinds de ernstige ski-ongeluk zevenvoudig F1 wereldkampioen Michael Schumacher, maar de familie houdt de Gezondheid van de populaire motorsport professionals verder geheim. Er is afkomstig kritiek en inderdaad van Michael Schumacher's voormalige manager Willi Weber. In een Intervie met het tijdschrift "kleurrijk" Hij legt uit: "I's kritiek al enige tijd dat de familie Schumacher de hele waarheid niet vertelt. Maar ik bijt als graniet, mijn advies is niet hoorbaar", Hij geloofde dat het aan Michael Schumachers familie op het moment "giet de miljoenen fans schoon schip", Deze verklaringen klinkt bijna alsof na de huidige gezondheidstoestand van Schumi erger dan eerder gedacht. Hoewel Willi Weber ook tot uitdrukking in het interview "hoop sterft het laatst", Zegt de druk bouwt hij door zijn uitspraken over Schumacher's familie, een andere taal. Daarnaast is de 74-jarige zei tegen hen hebben een lange rouwperiode die nodig zijn om het lot van Schumi accepteren. Hoewel Willi Weber zelf is een van de naaste medewerkers van Michael Schumacher, hij kan - als naar verluidt vele andere vrienden en metgezel van zijn actieve Formule 1 keer - Schumi niet te bezoeken: "Jammer dat Corinna me niet meer blijkbaar vertrouwen."

Schumacher's zoon Mick nu 18 jaar oud

Op 29 december heeft het ongeval Michael Schumacher-jarig bestaan ​​van de derde keer. Vanuit het perspectief van familie, vrienden en de fans drie moeilijke jaren. Speciaal voor de laatste, vooral jaren van onzekerheid. Dus de familie van het record kampioenen bevestigd na zijn ontslag uit het ziekenhuis, waardoor de nu 47-jarige op zijn eigen landgoed in Zwitserland Rehabilation door professionals. Sindsdien is Michael Schumacher is afgeschermd van de buitenwereld. In het begin van december 2016 was korte tijd grote opwinding naar een geheim geschoten Photo Michael Schumachers in het ziekenhuis bed. Naar verluidt bood een tot nu toe onbekende gezegd foto publiceren op voor een miljoen euro aan te schaffen. In reactie op de "foto Scandal" namen onmiddellijk de vervolging Offenburg om te laten zien door Schumacher manager Sabine Kehm onderzoek tegen onbekenden wegens de dubieuze aanbod van de "zeer persoonlijke leven" Schumacher werd gewond. Het onderzoek werd ingesteld in de tussentijd, omdat er geen dader kon worden bepaald. Ondertussen is het gezin Michael Schumachers niet stationair, in een poging om het beste van de hele tragedie te maken. Onder de vlag "blijven vechten" een nieuw initiatief werd vastgesteld dat Schumi's waarden en de oproep om te volharden zou willen doorgeven aan andere mensen. "Blijven vechten wil voelen zich geïnspireerd door Michael Schumacher, te motiveren is om te blijven vechten en nooit op te geven al het volk,"Het zegt op de website van het initiatief. "Michael's sterke wil, zijn trouw aan die dicht bij hem, zijn eerlijke houding ten opzichte van haar doelstellingen en overtuigingen en zijn duidelijke bereidheid om anderen te helpen al vele jaren voor veel mensen over de hele wereld een bron van inspiratie."

Willi Weber bekritiseert Schumacher's familie

Met ingang van november 2016: De laatste boodschap op de gezondheid van Michael Schumacher kwam van voormalig Ferrari technisch directeur Ross Brawn. De oude Schumacher's vriend zei in een interview met de Britse BBC: "Het is moeilijk voor mij om te veel te zeggen zonder schending van de privacy van de familie. Ik kan zeggen: Er zijn veel geruchten en de meeste van hen zijn verkeerd. We hopen en bidden elke dag dat we zullen blijven vooruitgaan en één dag Michael, die is hersteld van zijn verschrikkelijke verwondingen te zien." 22 jaar na zijn eerste wereldtitel Schumacher heeft nu een officiële Facebook- en Instagram-Optreedt.

verklaring van Ross Brawn, op voorwaarde Schumacher

Met ingang van september 2016: Michael Schumachers advocaat Felix Damm spreekt platte tekst. In een rechtszaak tegen het tijdschrift Bunte, de advocaat bevestigd: "Hij kan niet lopen." Felix Damm beschuldigt het tijdschrift om de privacy van Michael Schumachers verwond hebben. "Beweren ze hadden, Family Schumacher gedwongen om een ​​standpunt in tegen hun wil nemen"Dus de advocaat voortgezet. Meer dan drie maanden eerder, in juni 2016 Michael Schumacher heeft de Nürburgring Award voor Lifetime Achievement. Echter, als gevolg van zijn gezondheidstoestand van de Formule 1-wereldkampioen kon zelfs niet beantwoorden prijs. Zijn manager Sabine Kehm nam de prijs namens en gaf een update over de huidige stand van de gezondheid van Michael Schumacher: "Ik ben op de hoogte, en ik denk dat jullie allemaal met me eens: We hadden allemaal het gevoel beter als Michael zijn zelfs hier en dank macht", De manager van de voormalige Ferrari-coureur gezegd. "Maar helaas is dat niet mogelijk. Helaas, we moeten al die te accepteren en te leren ermee om te gaan. Elke set is nog steeds de trigger voor nieuwe eisen, elk woord is baken voor meer informatie", Kehm zei in een interview met de Süddeutsche Zeitung: Het zou nooit rusten. toen hem werd gevraagd "Hoe is Michael Schumacher?" Bovendien zou er geen algemeen antwoord te zijn, want het is een "blijvend" Proces betrokken. Desire om te praten over zijn ex-coureur collega's deden echter Sebastian Vettel. In een gezamenlijk interview met Dirk Nowitzki van de Ferrari-coureur die zei: "Bild am Sonntag": "Het is een wreed lot. Maar altijd is er hoop. Degenen die hem kennen van zijn speeldagen, weet dat Michael is een vechter. Als iemand vindt een manier om dingen te draaien, dan."

Michael Schumachers carrière in de video:

Michael Schumachers advocaat Felix Damm heeft zich geuit

Met ingang van februari 2016: Ex-Ferrari-baas Luca di Montezemolo heeft de sportieve succesvolle tijdperk Ferraris mitzuverdanken Michael Schumacher in de Formule 1. Nu werd hij gevraagd over Michael Schumachers conditie. Heel lastig, want al die echt weten hoe het Michael Schumacher stil te doen. Montezemolo niet, dat hij het over heeft. Zelfs als hij zegt eigenlijk weinig. "We hadden een geweldig jaar samen, ook op persoonlijk vlak"Di Montezemolo zei op een paneel gebeurtenis in Milaan. "Helaas heeft een willekeurige crash hem skivakantie gemaakt"Di Montezemolo blijft. Het nieuws dat hij van Schumacher had, helaas waren niet goed, zegt de 68-jarige. Maar verdere details die hij niet noemen. Sabine Kehm, Michael Schumachers manager, zal echter niet eens commentaar op de opmerkingen van Montezemolo's.

gone media op Schumi artikelen te ver: OLG München

In een recente uitspraak van de rechtbank, het Oberlandesgericht in München gaf de advocaten Michael Schumachers met betrekking tot de rapportage van sommige media gelijk. Volgens de rechtbank sommige media braken met hun dekking te ver vooruit in het privé-leven Michael Schumachers en zijn familie. Het bezwaar van de relevante media bedrijf werd door het Hof van Beroep verworpen. Het proces was gebaseerd op een klacht van de advocaten Schumis bevel na berichten over de gezondheidstoestand van de F1-wereldkampioen was verschenen in vier tijdschriften, die een druk versierde vrij te zijn woordvoerster Sabine Kehm.

Staan op 3 januari 2016: media advocaat verdedigt stilte van de familie

Naar verluidt Schumi kan een paar stappen lopen

In een rapport van 22 december 2015 het tijdschrift zegt "kleurrijk"Michael Schumacher kon een paar stappen tijdelijk terug te nemen met ondersteuning. De voormalige Formule 1 piloot moet hebben echter aanzienlijk gewicht verloren. Echter, Michael Schumachers oude manager Sabine Kehm ontkende het rapport onmiddellijk: "Helaas zijn wij genoodzaakt door een recent persbericht om te verduidelijken dat de claim Michael weer kon lopen, niet waar."

Stand 31 oktober 2015: Jean Todt spreekt over de toestand van Michael Schumacher

Manager Sabine Kehm: speculatie in zicht

Sinds Schumacher's huis is dat er geen mededelingen door de directie met conditie Schumacher. "Het is nog een lange en moeilijke weg voor hem"Sabine Kehm had op 9 september aangekondigd, bedoeld om de privacy van de familie en vroeg zich te onthouden van speculaties over de gezondheid van de meest succesvolle coureur in de Formule 1 geschiedenis.

Stand 23 mei 2015: Michael Schumacher is om vooruitgang te boeken

Voormalig Arzt Jean-Francois Payen dringt geduld

Het herstel van de Formule 1 wereldkampioen Michael Schumacher nog steeds vereist geduld. De Franse Arzt Jean-François Payen heeft opgemerkt in interviews in de Franse media. "U bent op een tijdschaal variërend van een jaar tot drie jaar"Zei de chef van de anesthesie en reanimatie in het Universitair Ziekenhuis van Grenoble, was in de Schumacher na zijn ski-ongeluk op 29 december 2013 bracht. Zevenvoudig kampioen werd vervolgens een bijzonder ernstig hoofdletsel opgenomen, herhaald in Payen "Le Parisien": "Hij was op zijn aankomst in een kritieke situatie." Payen maakte deel uit van het medische team dat in Grenoble zorgde voor meer dan een half jaar aan de vader van twee kinderen. Schumacher werd overgebracht naar een spoedoperatie in een kunstmatige coma en zweefde dagen in gevaar. Het was pas half juni kondigde zijn manager Sabine Kehm dat de inmiddels 45-jarige dan in een coma was gegaan. Daarnaast kondigde zij op 16 dat Schumacher niet meer in het CHU Grenoble juni; Hij zette zijn revalidatie in een ziekenhuis in Lausanne, niet ver van zijn geadopteerde thuis Engeland op het Meer van Genève blijft. Op 9 september, Kehm zei dat Schumacher was nu thuis.

Michael Schumachers carrière (video):

uitzonderlijk Corinna Schumacher in alle opzichten

Er Schumacher vinden voorwaarden die zijn herstel zou bevoordelen, Payen zei na zijn bezoek aan Schumacher. "Het feit dat hij in een vertrouwde omgeving, kon hem helpen", Waarbij Payen. De dokter wees op de vraag naar meer accurate toestand van inheemse Kerpeners maar zijn medisch beroepsgeheim. De dokter prees dit in een interview met de radiozender RTL Frankrijk ook Schumacher's vrouw Corinna, alles was van de grond, zodat de zeven keer wereldkampioen vooruitgang maakte. Ze was uitzonderlijk in elk opzicht, Payen benadrukt in "Le Parisien", "Ze was onmiddellijk bewust van de situatie van de gevolgen en de lange weg die voor ons zou liggen." In tegenstelling tot Corinna Schumacher Payen en zijn medische collega's werden meestal niet gebruikt om de enorme media menigte, de lange tijd voordat het ziekenhuis in Grenoble de overhand. "Niemand is voorbereid op een dergelijke aanval van media", Payen zei achteraf. Je hebt snel actie ondernomen om te werken in alle rust. Hij wees erop dat Schumacher had ondanks alle voorzorgsmaatregelen medisch als elke andere patiënt is behandeld. Schumacher had tijdens het skiën toen hij niet boven Méribel had gezien een steen gecrasht. Hij stuiterde ga dan naar een andere rock. Schuld voor het ongeluk had niemand zoals de onderzoeken van het kantoor van Albertville het openbaar ministerie onthuld.