Geen verzoening in zicht!

De Ludolfs: Zoff tussen de broers De Ludolfs: Zoff tussen de broers

Sinds enige tijd de drie broers Manni, Uwe en Peter Ludolf op gespannen voet staan ​​enorm. Hoe is het dan naar buiten komt, het geschil culmineert in een ontruiming rechtszaak. Met het rechterlijk bevel Manni en Uwe dwingt haar broer Peter de Dernbacher junkyard te wissen. De oorzaak van de ontruiming lijken ...

De Ludolfs: Zoff tussen de broers De Ludolfs: Zoff tussen de broers

... zijn geld problemen de broers Manni en Uwe - hier is een foto van de drie gelukkiger tijden. Nu Peter Ludolf uitgedrukt in een YouTube-video boodschap aan de uitzetting en beschreef zijn kijk op de dingen. In zijn videoboodschap Peter kondigt nu voldoen aan het verzoek. Hij heeft ook spelen met het idee ...

& Amp; quot; De Ludolfs - het schroot Empire is terug & amp; quot; Nieuwe tv-serie "De Ludolfs - het schroot rijk is terug"

... volledig trek ringen in Dernbach. Zelfs in de nieuwe show "De Ludolfs - het schroot rijk is terug" Peter had al opraken van de ruimte. Door het verzenden van de Ludolf broers kwamen - met uitzondering van Peter - na meer dan drie jaar van onthouding televisie terug. Op 10 januari begon om 20.15 uur, de nieuwe show ...

& Amp; quot; De Ludolfs - het schroot Empire is terug & amp; quot; Nieuwe tv-serie "De Ludolfs - het schroot rijk is terug"

... "De Ludolfs - het schroot rijk is terug" op de kabel één. Wat klinkt als opgewarmd recept is eigenlijk een volledig nieuw concept. Na Horst-Günter stierf in eind 2011, en de broers Manni en Uwe Peter hebben uitgevallen, Manni, Uwe en zijn zoon Tommy zetten nu hun eigen, nieuw ding. Tommy ...

& Amp; quot; De Ludolfs - het schroot Empire is terug & amp; quot; Nieuwe tv-serie "De Ludolfs - het schroot rijk is terug"

... wil en zijn oom Manni (links) op te bouwen met zijn vader Uwe (rechts) een nieuwe schroothoop: het "Ludolf-World"; waaronder feestzaal, barbecue en een ontspanningsruimte.

de scrapyard de Ludolfs in Dernbach? Once upon a time. Manni en Uwe Ludolf hebben haar broer Peter juridisch gedwongen om het land te wissen. We onthullen wat de drie broers doen vandaag!

Sinds enige tijd de drie broers Manni, Uwe en Peter Ludolf op gespannen voet staan ​​enorm. Zoals kwam naar buiten, het geschil culmineerde in een ontruimingsbevel: Met het rechterlijk bevel Manni en Uwe haar broer Peter gedwongen worden de Dernbacher junkyard evacueren. De oorzaak van de ontruiming kan geldproblemen de broers Manni en Uwe zijn geweest. Een probleem dat ze hebben gedeeld met Peter. Hij wist ook niet waar, zoals in een break-Peters spaargeld zijn gestolen. Meest recent, Peter Ludolf uitgedrukt in een YouTube-video boodschap aan de uitzetting en beschreef zijn kijk op de dingen: Zo was er een ontmoeting tussen de drie Ludolf broers twee jaar geleden, om op die junkyard voor nieuwe afleveringen gefilmd. Peters voorstel over twee sloopwerven - op de nieuwe en de oude in Linden in Dernbach - moest draaien, Manni en Uwe geblokkeerd echter. De plot van de cultus schroot Platzts in Dernbach dat Peter Ludolf moest verlaten behoort broer Manni. De zalen op te gaan staan, maar Peter had gefinancierd. Toch, Peter is een verzoek aan het plein nageleefd te wissen. In dezelfde video boodschap had hij ontzetting geuit op de gang van zaken: "Ik dacht dat familie kleeft aan elkaar en Manni zou nooit mij aanvallen." 

De Ludolfs - Manni en UweDe Ludolf broers kunt jezelf niet vergeven. © The Ludolfs Facebook

Manni en Uwe zal niet vergeven Peter Ludolf

Met de ontruiming lijkt de tafel fanfare te zijn permanent afgesneden tussen de drie Ludolf broers. Dit wijst ook op de recente Facebook post van Manni, Uwe en Thomas Ludolf op "Ludolf Al het andere is onzin", "Dit is niet alleen om geld !! Het is zo veel gebeurd in al de jaren en niet alles in het leven is vergeven!" was het antwoord van de twee Ludolf broers om de beschuldiging van een fan van het schenden van Peter. Wat de drie ook duidelijk maken: Peter Ludolf is nog steeds niet welkom.

Een prequel van Ludolf controverse:

Nieuwe serie van de Ludolf broers

Het is niet verwonderlijk dat de nieuwe serie "De Ludolfs - het schroot rijk is terug"  - wordt gestart zonder Peter Ludolf - sinds begin 2016 op de kabel een! De geschiedenis van de serie: Manni, Uwe en zijn zoon Tommy wil een nieuw junkyard te bouwen - de "Ludolf-World", Waaronder feestzaal, barbecue en een ontspanningsruimte. De nieuwe serie "De Ludolfs - het schroot rijk is terug" is 40 dagen voor de opening van de "Ludolf-World" a. Op het moment moeten worden vervoerd in de onvoltooide verkoop hal nog steeds een goede 90 ton schroot uit de oude Miethallen. En een broodnodige tweede hal kan alleen worden gebouwd als de drie Ludolfs hebben het water opgepompt uit het pand.

Mannis Maybach in de video:

Ludolf broers met online delen handel

Parallel aan de schietpartij, de drie ook een online auto-onderdelen handel hebben op de homepage "De spare parts Place" opgericht. Met betrekking tot de beste oude dagen van Dernbacher autokerkhof auto fans kunnen ziften en graven lieverd hier voor de oude onderdelen. Het verschil met voorheen: Het is viruell en Ludolfs bieden levering aan huis. Op de website van de Ludolf's is er nog een beslissend verschil met de cult-serie dat het zo populair de vier broers heeft gemaakt: Peter Ludolf wordt nooit genoemd.

Peter Ludolf L teamPeter Ludolf heeft gescheiden van zijn metgezellen Dirk en Nadine. © Peter Ludolf Facebook

Peter Ludolf scheidt van de L-Team

Ondertussen, Peter Ludolf van "L team" afzonderlijk met leden Nadine en Dirk Lating. Zoals hij schreef in een van zijn vele Facebook groepen, was er verschillen tussen hem en de andere twee "L team"gegeven -leden. De Latings had Peter Ludolf gegeven na de verdrijving uit Dernbach in Metelen (Steinfurt / NRW) een nieuw huis. Samen, het idee is afkomstig van de "L team" de opbouw van het voormalige tankstation Metelener de schroothoop en evenementen bij te wonen. Immers, Peter Ludolf is nu met zijn nieuwe partner Herby het tweede project en uitgangen "Schrotti"-Parties met gelijknamige likeuren en schroot delen quizzen.