De Grand Tour (2017): Second Season (Update!)

& Amp; The Grand Tour & amp; quot; (2017) "De Grand Tour" (2017)

"De Grand Tour" het publiek van het seizoen leidt onder andere tot Colorado (USA), Kroatië, Dubai, Mozambique, New York, Spanje en Zwitserland.

© Amazon Prime & Amp; The Grand Tour & amp; quot; (2017) "De Grand Tour" (2017)

Eerste foto's op de Facebook-pagina om te proeven van de nieuwe afleveringen, die uiteraard weer de topvorm Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May, om alle grappen werken geven.

© Amazon Prime & Amp; The Grand Tour & amp; quot; (2017) "De Grand Tour" (2017)

Volgens Amazon, de drie presentatoren besteed voor het filmen van ongeveer 100 dagen op vier verschillende continenten, bijvoorbeeld, een oude Mercedes W123 door de modder ...

© Amazon Prime & Amp; The Grand Tour & amp; quot; (2017) "De Grand Tour" (2017)

... diverse Jaguar modellen door&# 39; s naar de bergen en blijkbaar een tank te jagen op een golfbaan. 

© Amazon Prime & Amp; The Grand Tour & amp; quot; (2017) "De Grand Tour" (2017)

Het budget voor het tweede seizoen zal James May, volgens een vergelijkbaar niveau als dat van het eerste, zullen de totale kosten meer dan drie seizoenen en 36 afleveringen bijna 190 miljoen euro.

© Amazon Prime & Amp; The Grand Tour & amp; quot; (2017) "De Grand Tour" (2017)

"Het eruit zal zien in Seizoen 1. Een beetje, maar we hebben al veranderd. Wat het is, kan ik niet zeggen. Het is een geheim!"Zei James May.

© Amazon Prime & Amp; The Grand Tour & amp; quot; (2017) "De Grand Tour" (2017)

Ook presentator Jeremy Clarkson duidelijk gemaakt dat zij van plan zijn 2 Groot voor het seizoen.

© Amazon Prime & Amp; The Grand Tour & amp; quot; (2017) "De Grand Tour" (2017)

Er is bijvoorbeeld een foto samen met cryptische verklaring dat Clarkson bracht aan zijn kant JCT: Te zien zijn twee legendarische rally auto's, namelijk Audi Quattro S1 en Lancia Rally 037

© JCT & Amp; The Grand Tour & amp; quot; (2017) "De Grand Tour" (2017)

Amazon is op zoek naar een nieuwe gastheer voor "De Grand Tour" als een substituut voor de noodlijdende Jeremy Clarkson.

© Amazon & Amp; The Grand Tour & amp; quot; (2017) "De Grand Tour" (2017)

Wanneer de opnames voor het tweede seizoen van "De Grand Tour" Presentator Richard Hammond was ernstig ongeval met een Rimac Concept One, maar ontsnapte met een knie fractuur en geen andere verwondingen.

© Twitter / The Grand Tour Richard Hammond "De Grand Tour" (2017)

Wanneer de opnames voor het tweede seizoen van "De Grand Tour" Richard Hammond crashte zijn motorfiets in Mozambique. Het is de tweede ernstige ongeval met de moderator.

© Richard Hammond & Amp; The Grand Tour & amp; quot; (2016) "De Grand Tour" (2017)

het was niet de speciale uitzendingen, die Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May zo enthousiast in hun oude voorstelling? Precies zij leidde ook in "De Grand Tour" eerste seizoen gaat door!

© Youtube / The Grand Tour & Amp; The Grand Tour & amp; quot; (2016) "De Grand Tour" (2016)

De toch al hoge aantal illegale downloads van het programma "De Grand Tour" opgedaan nieuwe hoogten.

© Amazon & Amp; The Grand Tour & amp; quot; (2016) "De Grand Tour" (2016)

De vordering van Clarkson & de mede:. niets minder dan het beste autoshow ter wereld. De allereerste GT-serie bij hun afscheid Clarkson op de BBC-gebouw in Londen regenachtige één, shows ...

© Amazon & Amp; The Grand Tour & amp; quot; (2016) "De Grand Tour" (2016)

... als moderator vliegt naar de VS en brezelt met een Ford Mustang in de woestijn. Er ten slotte, Richard Hammond en James May te komen, zodat de drie triomfantelijke rit omhoog door de wachtende menigte naar het podium. Er komt de eerste van vele ...

© Amazon & Amp; The Grand Tour & amp; quot; (2016) "De Grand Tour" (2016)

... jat van "De Grand Tour" op de BBC en zijn "Top Gear"Clarkson, Hammond en May te verstrekken aan elkaar, zodat geleden te zijn ontslagen uit tal van media - ironisch genoeg, tot Jeremy Clarkson. ook "The Stig" is in "De Grand Tour" ...

& Amp; The Grand Tour & amp; quot; (2016) "De Grand Tour" (2016)

... alleen genomen als een soort stand-in: een Amerikaan die zwak verplaatsing voor auto's "communist" houdt. Maar voor alle variaties van de kern van het programma blijft ook "De Grand Tour" ontvangen: De humoristische en informatieve vergelijking van de auto's.

Op 8 december, het tweede seizoen van start "De Grand Tour" (2017) op Amazon Prime, een goede maand voor de presentatie van een nieuwe teaser video, de goed gehumeurd Moderators trio in hun werk. Het filmen te maken gehad met een aantal tegenslagen - alle informatie over "GT"!

Het tweede seizoen van "De Grand Tour" leidt de kijkers van 8 december 2017 om CO (USA), Kroatië, Dubai, Mozambique, New York, Spanje en Zwitserland. Een nieuwe teaser video en talloze foto's op de Grand Tour Facebook-pagina om te proeven van de nieuwe afleveringen, die uiteraard weer de topvorm Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May, om alle grappen werken geven. Amazon Prime, volgens de drie presentatoren besteed voor het filmen van ongeveer 100 dagen op vier verschillende continenten, bijvoorbeeld, een oude Mercedes W123 door de modder, diverse Jaguar modellen door&# 39; s naar de bergen en blijkbaar een tank te jagen op een golfbaan. Vanuit de nieuwe editie moeten we verwachten dan ook een vergelijkbaar bedrag met ingang van het eerste seizoen. Het budget voor het tweede seizoen was ook hoog als die van de eerste James May, volgens. De totale kosten over drie seizoenen en 36 afleveringen zal bijna 190 miljoen euro, of ongeveer 60 miljoen euro per seizoen, en meer dan vijf miljoen euro per aflevering. James May maar brengt in één adem de inspanning voor het tweede seizoen van "De Grand Tour" (2017): "We reizen veel. Aangezien een groot bemanning en veel van de technologie erachter. We filmen in 4K." Het gaat verder: "Maar dit alles is oninteressant, zal het eruit in seizoen 1. Een beetje, maar we hebben al veranderd. Wat het is, kan ik niet zeggen. Het is een geheim!",

"De Grand Tour" Seizoen 2 in de teaser video:

.embed-container {position: relative; padding-bottom: 56,25%; Hoogte: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed container iframe- .embed-container object, .embed-container embed {positie: absoluut; top: 0; left: 0; Breedte: 100%; height: 100%; }

"De Grand Tour" Seizoen 2: start op 2 december 2017

Amazon is op zoek juiste baan voor het plaatsen van een nieuwe gastheer van het tweede seizoen van "De Grand Tour" (2017) - per vacature. En de kandidaat moet niemand minder dan veteraan Jeremey Clarkson vervangen. Voor alle fans die nu geschokt: De positie wordt beperkt geadverteerd, omdat de feitelijke bezetting herstellen van een longontsteking. is hersteld van zijn ziekte tot Jeremy Clarkson, dus een nieuwe gastheer met zijn moet worden gevonden, die samen "ongelijk" collega's in "De Grand Tour" Kindle ongeluk dingen met zware machines werken slecht en die ooit zullen begrijpen een mens, zoals vermeld in de personeelsadvertentie discussie leads. Voor dat Amazon wil van de kandidaten, maar zie ook veel. Dus de kandidaat moet uitgebreide kennis van auto's, metaforen en progressieve rock te brengen. Fundamentele eisen zijn ook een geldig rijbewijs's, Brits Engels, met inbegrip van de Clarkson typische overdrijving en opschepperij en ten minste 6,5 miljoen volgers op Twitter of andere social media kanalen. Uiterlijk in het laatste punt, veel kandidaten zijn waarschijnlijk door de mazen te vallen. Om de fans maken van de overgang naar de Clarkson vervanging zo eenvoudig mogelijk, zegt Amazon grote aanvragers met krullen voorkeur. Wie heeft zich erkend in de personeelsadvertentie en wil aanvragen, maar helaas komt een beetje te laat. De aanbesteding voor "De Grand Tour" (2017) is nu verdwenen van Amazon's carrière portal. Misschien is de juiste Clarkson vervanging is al gevonden?

"ik&# 39; ve gecontroleerd en i&# 39; m niet dood" https://t.co/5qejFDuPCP via @drivetribes

- Richard Hammond (@RichardHammond) 20 maart 2017

"De Grand Tour"Clarkson spare gezocht

In aanvulling op de ziekte door Jeremy Clarkson, was er onlangs nog een zware klap voor "De Grand Tour" (2017): Bij opnames het tweede seizoen is in juni was gekomen om een ​​ongeval betrokken was bij de moderator en Unlucky Richard Hammond. Ondanks de zware ongeluk dat ongeval betrokken voertuig is volledig uitgebrand, Hammond kwam met een schrik en een knie fractuur het. Voor de organisatoren van de berg ras, echter, het ongeval heeft een juridisch vervolg. Zo zet de Zwitserse Auto Racing Association (ASA) bepaald na een onderzoek dat het evenement is niet in overeenstemming met de richtlijnen van de International Sporting Code (ISC) waren verricht de FIA ​​en de relevante veiligheidsmaatregelen werden niet genomen. de vereniging "Bergrennen Hemberg" moet nu rekening houden met een boete van het equivalent van ongeveer 4400 euro. De race regisseur en de drie verantwoordelijke stewards moeten hun licentie verliezen voor zes maanden, wanneer de beslissing niet wordt betwist. Voor het filmen in Zwitserland Hammond reed een Rimac Concept One, toen hij liep van de weg. De reden hiervoor was een te hoge snelheid. Hammond had bij 134 km / h in het nauw gedreven. Als gevolg daarvan, de staart brak af en de auto zeilde over 30 meter door de lucht. Op een dieper strek de auto schlugt eerste en daarna rolde een paar keer voordat het nog steeds liggen en vloog in brand.

Hammonds ongeval heeft nu een vervolg

Al in het voorjaar, Hammond had tijdens het filmen voor de tweede editie van "De Grand Tour" (2017) pijn in Afrika, in Mozambique was het een ongeval met een motorfiets. Zoals de Britse krant "The Sun" gemeld dat de 47-jarige bleef enige tijd bewusteloos op straat na zijn ongeval; en in een afgelegen gebied waar sprake is van weinig medische zorg. "Hijzelf echt pijn vrij moeilijk"Hammonds collega Jeremy Clarkson beschrijft het incident, toevoegend dat zij besloten had geen Hammond in een ziekenhuis te brengen: "we don&# 39; t doen Ziekenhuizen", Waarbij Clarkson. Dus Logisch: "Wij hebben geen ziekenhuizen gebruiken." Dat zou leuk zijn bedoelde het goed, in waarheid, zou het waarschijnlijk gewoon te lang de gewonden te brengen naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis Hammond genomen. Gelukkig is de Brit was in staat om te herstellen zonder professionele medische zorg en was op zijn Twitter-kanaal al de eerste tekenen van leven: "ik&# 39; ve gecontroleerd en ik&# 39; m niet dood" (Ik controleerde en ik ben nog niet dood). Op de set van "De Grand Tour" zijn allemaal opgelucht. Want niet waarschijnlijk herinnerde alle betrokkenen zonder enige reden een zeer soortgelijk ongeval 11 jaar geleden. Op 20 september 2006, Hammond gewond tijdens het filmen van "Top Gear" gevaarlijk, explodeerde als een band van zijn raket auto bij 464 km / h, de auto een paar keer ten val.

Richard Hammond crashen in Zwitserland, terwijl het filmen van de Grand Tour. pic.twitter.com/3rTxIrY6Rh

- Gio (@ Gio_57) 10 juni 2017

"De Grand Tour": Eerste Seizoen 2016

Met de streaming-dienst Amazon Prime had de voormalige "Top Gear"Crew vond een nieuwe werkgever - kort nadat zij roemloos eindigde de samenwerking tussen Clarkson en BBC maart 2015. Amazon op zijn beurt was tevreden met Clarkson, May en Hammond een moderator trio rond de wereld heeft miljoenen fans en het nieuwe formaat brengt een groot aantal nieuwe klanten. voor "De Grand Tour" zijn drie seizoenen gepland, elk met 12 afleveringen van 60 minuten in de media. Ook geruchten dat Amazon Prime van Ex-"Top Gear"Crew en haar producer Andy Wilman ongeveer 4,5 miljoen pond verstrekken van elke reeks (ongeveer 5,6 miljoen euro). dus draaide "De Grand Tour" grootste investering van Amazon is in een origineel programma dat men ook de duurste in het Verenigd Koninkrijk op alle.

Het concept "De Grand Tour"

Het basisprincipe van GT is simpel: Elke aflevering van de nieuwe serie "De Grand Tour" wordt gepresenteerd in een andere stad. De première in de gezellige acteren "GT"-tent vond plaats in Johannesburg en had goed gewerkt: alleen James May gedanst tijdens de eerste moderator van de serie, het vergeten van het publiek van "De Grand Tour" te zwaaien. de naam "De Grand Tour" werd gegegben bekend in de zomer van 2016 tweets van presentatoren trio Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May. De veel meer realistische plannen, de nieuwe show "Gear Knop" de naam niet aan BBC privileges. Op hetzelfde moment, het trio shows met de compleet nieuwe naam "De Grand Tour"Dat het van "Top Gear" permanent wilt knippen het snoer en iets nieuws op hun voeten te zetten. Maar het is een feit: In "De Grand Tour" vermaken Clarkson, May en Hammond weer in door "Top Gear" Zonder gebruikelijke manier een gehakt woorden.

Aanhangwagen aan het eerste seizoen van "De Grand Tour" (Video):

.embed-container {position: relative; padding-bottom: 56,25%; Hoogte: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed container iframe- .embed-container object, .embed-container embed {positie: absoluut; top: 0; left: 0; Breedte: 100%; height: 100%; }

"GT" gelanceerd met groot vertrouwen

Met welk vertrouwen "De Grand Tour gestart"Toonde de pompeuze, ongeveer 2,8 miljoen euro begon het eerste seizoen. maar weerspiegelt ook het recht van Clarkson & Co nogmaals, niets minder dan het beste autoshow in de wereld te zijn. De eerste aflevering begint met het vertrek van Jeremy Clarkson op de BBC-gebouw in regenachtige Londen, laat zien hoe de presentator vliegt naar de VS en brezelt met een Ford Mustang in de woestijn. Er ten slotte, Richard Hammond en James May te komen, zodat de drie triomfantelijke rit omhoog door de wachtende menigte naar het podium. Er komt de eerste van vele vegen van "De Grand Tour" op de BBC en zijn "Top Gear"Clarkson, Hammond en May te verstrekken aan elkaar, zodat geleden te zijn ontslagen uit tal van media - ironisch genoeg, tot Jeremy Clarkson. Maar voor alle variaties van de kern van het programma blijft ook "De Grand Tour" ontvangen: De humoristische en informatieve vergelijking van verschillende auto's.

"De Grand Tour" marktleider op het gebied van illegale downloads

7,9 miljoen - dat wil zeggen, volgens de berichten in de media, het aantal illegale downloads van de eerste aflevering van "De Grand Tour", Dus het resultaat van de tv-show wraps Jeremy Clarkson alle voorgaande records te downloaden op torrent sites. Zelfs eeuwige favorieten als Game of Thrones komt het dat er niet bij. In de tweede aflevering, maar het illegale downloaden cijfers daalde tot 6,4 miljoen. De derde aflevering nog altijd vol 6,4 miljoen mensen naar beneden naar de verboden sites. Het verlies voor Amazon alleen in de eerste aflevering is dus ongeveer 3,2 miljoen pond (3,8 miljoen euro).

"De Grand Tour"-Speciale in Namibië (video):

.embed-container {position: relative; padding-bottom: 56,25%; Hoogte: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed container iframe- .embed-container object, .embed-container embed {positie: absoluut; top: 0; left: 0; Breedte: 100%; height: 100%; }

James May en Co na te denken over carrière einde na

Zo ruw de typisch Britse humor door Jeremy Clarkson en zijn co-presentatoren Richard Hammond en James May is het trio test altijd de auto's zo botweg, zodat het openstellen van James May is ook in een interview met de Britse tijdschrift "radio Times", In die denkt dat hij die al op zijn Karrierende en zegt: "Clarkson en ik zijn te oud om "De Grand Tour" zelfs in vijf jaar te maken", Mag zich niet permanent te zien op de nieuwe Amazon-show. "Richard Hammond (46 jaar) is een fitter vent, ik en Jeremy (56 jaar) is het niet." James May voelde zich verantwoordelijk voor niemand en niet te wachten op een van zijn pensioen. Als hij eerlijk was, had hij vóór "De Grand Tour" gezien het juiste moment om zijn carrière te beëindigen als een succesvolle presentator. In plaats daarvan hij Jeremy Clarkson en Richard Hammond, maar een contract voor drie jaar en 36 afleveringen ondertekend.