Nieuw seizoen zonder Anchor J.P. Kraemer

PS professionals in dienst (2017) Nieuwe PS professionals relais zonder J.P.

Voor de tweede keer, een partner van de PS profs duo trekt zich terug uit het programma.

© Sidney Hoffmann / Facebook

Little bang voor de PS profs. Het nieuwe seizoen, getiteld "PS profs in actie" spreekt J.P. Kraemer aan de start. blijft de aandrijfruimte op Sport1.

Voor fans van het duo J.P. Kraemer en Sidney Hoffmann "De PS professionals" Vandaag de dag, een nieuw tijdperk begint: Jean Pierre Kraemer heeft de show verlaten. Het nieuwe formaat op Sport1 gaat onder de titel "PS profs in actie" bij de start. De cast bestaat nu Sidney Hoffmann en zijn chef monteur Piddi (Pedro), die al in het eerste seizoen van het formaat van de partij was. Op dat moment werden genoemd Sidney Hoffmann en J.P. Kraemer geplaatst Vijf Sterren Prestaties. Andere team Mitgleider zijn Sidney's zus Karin, zijn vriendin Leo, intern Benny en onderdelen specialist Tobi. De eerste scheiding van de Dream Team J.P. Kramer en Sidney Hoffmann vond plaats in het begin van 2012, toen gemodereerd J.P. Kramer de show een paar maanden alleen. Na een protest onder de fans van de PS professionals "geplukt" beide protagonisten elkaar en ging in september 2012 weer samen op de lucht. Buiten de tv-formaat "De PS professionals" Echter, beide automakers specialisten gingen hun eigen weg.

PS profs in actie zonder J.P. Kramer

Sidney Hoffmann noemt zijn tuning bedrijf Sidney Industries en zit als JP prestaties, het bedrijf door J.P. Kramer, in Dortmund. Naast zijn succesvolle YouTube-kanaal, de getrainde autoverkoper werkt J.P. tal van andere projecten, waaronder een stand-up comedy-programma, en vanaf de zomer van zijn eigen belevingswereld. Daarnaast is de gevatte Ruhr-Jung motorsport evenementen gemodereerd als de 24-uurs race op de Nürburgring.

Nieuw concept achter PS profs in actie

Voor vertrek van Jean Pierre Kraemer is het feit dat het bewezen concept van het programma werd herzien. De focus nu niet langer is de zoektocht naar een geschikte tweedehands auto's en hun controles apparatuur. De PS professionals in gebruik nu zorgen voor de meeste gehavende auto's van de kijkers van de show. Om te worden gepimpt in een relatief kort tijdsbestek en in een technisch veilige toestand.

Eerste geval: PS-professionals golf vers

In haar eerste geval is de nieuwe PS-professionele dansgroep zorgt voor de Golf van student Tim. Is umfoliert en netjes versterkte met 18-inch wielen. Er is ook een suspensie en een beetje "liefde", Het tweede geval leidt Sidney en zijn team gesloopt de Alfa Romeo van Peggy. Twee dagen heeft het team tijd om de Alfa weer fit te maken.