BMW studie toont toekomst i5

BMW i Vision Dynamics BMW i Vision Dynamics

De studie i Vision, BMW geeft een kijk op de i5.

© Autozeitung BMW i Vision Dynamics BMW i Vision Dynamics

De nieuwe i-model moet zich tussen de i3 en i8 het.

© Autozeitung BMW i Vision Dynamics BMW i Vision Dynamics

In het zijaanzicht van de i5 studie vooral het raam graphics vangsten uw oog, dat is bijna symmetrisch. Dus hebben de passagiers, het maakt niet uit welke plaats, een goed uitzicht.

© Autozeitung BMW i Vision Dynamics BMW i Vision Dynamics

De prestatie cijfers spreken voor zich: in vier seconden vanuit stilstand naar 100 en heeft een topsnelheid van 200 km / h.

© Autozeitung BMW i Vision Dynamics BMW i Vision Dynamics

Het bereik van de schattingen BMW 600 kilometer.

© Autozeitung BMW i Vision Dynamics BMW i Vision Dynamics

Visueel wordt de i5 studie over de blauwe accenten op eerdere i-modellen van BMW gebaseerd, maar werkt met zijn grote, afgesloten nieren en de kleine, vrijstaande LED-licht-elementen zeer futuristisch.

© Autozeitung BMW i Vision Dynamics BMW i Vision Dynamics

Het lichaam lijkt uit één stuk en een vloeiende, die past bij de coupe-achtige vormen van de draagstoel.

© Autozeitung BMW i Vision Dynamics BMW i Vision Dynamics

waarschijnlijk de BMW i5 - Vooruitlopend op de IAA in München al een teaser video waarin voor 2019 een auto wordt aangekondigd gepubliceerd.

© BMW BMW i Vision Dynamics BMW i Vision Dynamics© BMW BMW i Vision Dynamics BMW i Vision Dynamics© BMW BMW i Vision Dynamics BMW i Vision Dynamics© BMW BMW i Vision Dynamics BMW i Vision Dynamics© BMW BMW i Vision Dynamics BMW i Vision Dynamics© BMW BMW i5 BMW i5© BMW BMW i5 BMW i5 BMW i5 BMW i5© BMW BMW i5 BMW i5BMW i5 BMW i5BMW i5 BMW i5BMW i5 BMW i5BMW i5 BMW i5BMW i5 BMW i5BMW i5 BMW i5© RM cardesign BMW i5 BMW i5© RM cardesign

Onder de naam i Vision Dynamics toonde BMW een vier-deurs elektrische studie die een kijk op de BMW i5 (2019) zou kunnen bieden. Pantentbilder uit Japan ook wijzen op een BMW i5 out.

Lang de BMW i5 (2019) werd omringd door een mist van onzekerheid, maar met de i-Vision Dynamics Concept Bayern toonde een te vertellen vier-deurs elektrische studie. BMW baas Harald Krüger legt uit: "De BMW i Vision Dynamics, laten we zien hoe we denken aan de toekomst van de elektrische mobiliteit tussen i3 en i8: als een dynamische en vooruitstrevende, vierdeurs Gran Coupe." De prestaties van de i5 studie spreken voor zich: in vier seconden vanuit stilstand naar 100 en heeft een topsnelheid van 200 km / mag h geen probleem voor de i-Vision Dynamics Concept zijn. Het bereik van de schattingen BMW 600 kilometer. Visueel wordt de i5 studie over de blauwe accenten op eerdere i-modellen van BMW gebaseerd, maar werkt met zijn grote, afgesloten nieren en de kleine, vrijstaande LED-licht-elementen zeer futuristisch. Het lichaam van de BMW i5 (2019) lijkt uit één stuk en een vloeiende, die past bij de coupe-achtige vormen van de sedan. Meer informatie: Alle innovaties op de IAA 2017

BMW i5 in de teaser video:

i Vision Dynamics biedt vooruitzichten voor BMW i5 (2019)

In het zijaanzicht van het ontwerp vooruit te kijken naar de BMW i5 (2019), met name vangt het raam graphics je oog, dat is bijna symmetrisch. Dus hebben de passagiers, het maakt niet uit welke plaats, een goed uitzicht. Een aspect dat de BMW extra aandacht in het kader van autonome rijden, want in de toekomst zal de focus steeds meer op passagiers. De sfeer wordt verder versterkt door de ononderbroken van voor naar achter panoramische glasoppervlak. waarschijnlijk de BMW i5 - Vooruitlopend op de München al een teaser video waarin voor 2019 een auto wordt aangekondigd gepubliceerd. In de video en gelekt patent beelden van Japan, maar de huidige i5 i-modellen kunnen nog steeds iets dergelijks, als de huidige studie. BMW i5 (2019) ed hier een zwarte balk op de C-stijl, een uiterst soepel voor- en futuristische gevoerde voor- en achterlichten. Maar het patent beelden, de nieuwe elektrische auto is een mix van de sedan en hatchback, dus afgezien van de op dat moment zo modern SUV obligaties.

BMW i5Patent beelden van Japan zijn al laat zien hoe een bijna-serie BMW eruit zou kunnen zien i5.

BMW i5 zou in productie gaan in 2019

In tegenstelling tot de nogal kleine i3 en i8 compromisloze BMW i5 (2019) zou de grootte van een BMW 3-serie te schatten, zijn interessant voor het publiek. Ten eerste biedt het waarschijnlijk voldoende ruimte voor vier volwassenen en hun bagage, aan de andere eco-BMW is waarschijnlijk goedkoper dankzij een minder duur materiaal mix zijn - in ieder geval in relatie tot de voertuigklasse en vergeleken met de andere twee i-modellen. Zo, de ideeën van München zijn langzaam maar zeker steeds meer beton. De BMW i5 is waarschijnlijk nog komen in dit decennium, volgens de video in 2019 op de markt.