geopend gimmick

Audi RS3 convertible conceptauto concept car in 2014 Theophilus Chin Audi RS3 convertible: Design Study

Komt de nieuwe Audi RS3 zo open versie? Designer Theophilus Chin laat zijn creativiteit de vrije loop

© TheophilusChin.com Audi RS3 convertible conceptauto concept car in 2014 Theophilus Chin Audi RS3 convertible: Design Study

De motor kan een gerucht 2.0 TFSI met 420 pk te vormen

© TheophilusChin.com

PC kunstenaar Theophilus Chin heeft weer toegeslagen: deze keer krijgt US Open ontwerpstudie van Compacte sportwagen Audi RS3 onder de ogen

Voor het einde van 2014 Audi de nieuwe generatie van de RS3 zal leiden voor ons. Of het nu dan later een open versie van de compacte sport met de nieuwe 420-Hp turbocharged viercilinder op de markt komt, de Ingolstadt hebben echter nog niet bevestigd.

Audi RS3 cabrio: Open atleten met meer dan 400 pk?

als een Audi RS3 convertible maar dan zou kunnen uitzien, het geeft ons nu Photoshop kunstenaar Theophilus Chin een impressie. De ontwerper heeft genomen onder meer de studie Audi A3 clubsport quattro-concept als een model, dat onlangs op de GTI ontmoeten op Wörthersee de fans werd gepresenteerd en ontworpen op basis daarvan een concept studie.

Zelfs de machtige broer van de Audi S3 is gebaseerd op de lichtgewicht modulaire dwars gebouw platform (MQB) van de Volkswagen-groep en zou rollen met standaard vierwielaandrijving aan de klanten.

Patrick Freiwah