Ny sesong uten Anchor J. P. Kraemer

PS fagfolk i tjenesten (2017) Ny PS fagfolk relé uten J. P.

For andre gang, en partner av PS proffene duoen trekker seg fra programmet.

© Sidney Hoffmann / Facebook

Lite bang for PS proffene. Den nye sesongen, med tittelen "PS proffene i aksjon" sier seg J.P. Kraemer i starten. forblir overføring plass på Sport 1.

For fans av duoen J. P. Kraemer og Sidney Hoffmann "PS fagfolk" I dag begynner en ny æra: Jean Pierre Kraemer har forlatt showet. Det nye formatet på Sport1 går under tittelen "PS proffene i aksjon" i starten. Skuespillerne har nå Sidney Hoffmann og hans sjefsmekaniker Piddi (Pedro), som allerede var i den første sesongen av formatet på festen. På den tiden ble kalt Sidney Hoffmann og J. P. Kraemer ennå Femstjerners-Performance. Andre laget Mitgleider er Sidney søster Karin, hans kjæreste Leo, lærling Benny og reservedeler spesialist Tobi. Den første separering av Dream Team J.P. Kramer og Sidney Hoffmann fant sted i begynnelsen av 2012, da moderert J. P. Kramer showet noen måneder alene. Etter en ramaskrik blant fans av PS fagfolk "plukket" begge hovedpersonene sammen og gikk i september 2012 sammen igjen på lufta. Utenfor TV-format "PS fagfolk" Men begge bilprodusentene spesialister gikk sine egne veier.

PS proffer i aksjon uten J. P. Kramer

Sidney Hoffmann kaller sin tuning selskap Sidney Industries og sitter som JP ytelse, selskapet av J. P. Kramer i Dortmund. I tillegg til sin vellykkede YouTube-kanal, trente bilselger opererer J. P. en rekke andre prosjekter, inkludert en stand-up komedie program, og fra sommeren av sin egen verden av erfaring. I tillegg snartenkte Ruhr-Jung motorsport arrangementer moderert som 24-timersløpet på Nürburgring.

Nytt konsept bak PS proffer i aksjon

For avgang av Jean Pierre Kraemer er det faktum at et velfungerende konsept av programmet ble revidert. Fokuset nå ikke lenger er jakten på en passende brukte biler og deres utstyr sjekker. PS fagfolk i bruk nå ta seg av de fleste mishandlede biler av seere av showet. Å bli pimped i et forholdsvis kort tidsrom og plassert i en teknisk sikre tilstand.

Første sak: PS-teknikere gjøre golf frisk

I hennes første tilfellet, tar den nye PS-profesjonell tropp vare på Gulf of student Tim. Er umfoliert og ryddig styrket med 18-tommers hjul. Det er også en suspensjon og litt "elsker", Det andre tilfellet fører Sidney og hans team revet Alfa Romeo av Peggy. To dager, har teamet tid til å gjøre Alfa frisk igjen.