mooie beoefenaars

Maserati Ghibli combinatie Fastback shooting brake ontwerp Maserati Ghibli combi

Zo mooi als handig kan zijn: Theophilus Chin toont ons hoe een combi ...

© TheophilusChin.com Maserati Ghibli combinatie Fastback shooting brake ontwerp Maserati Ghibli combi

... op basis van de Italiaanse luxe-klasse alternatief Maserati Ghibli ...

© TheophilusChin.com Maserati Ghibli 2013 Shanghai Auto Show China luxe sedan Maserati Ghibli

... kon kijken - op dit moment is het in werkelijkheid, maar in de ...

Maserati Ghibli 2013 Shanghai Auto Show China luxe sedan Maserati Ghibli

... in Shanghai presenteerde blijven Ghibli sedan die gaat over de verkoop in eind 2013

Maserati Ghibli 2013 Shanghai Auto Show China luxe sedan Maserati Ghibli

Zowel de ontwikkelde samen met Ferrari-motor en ...

Maserati Ghibli 2013 Shanghai Auto Show China luxe sedan Maserati Ghibli

... maar het interieur stond ook een zeldzame combo te schande

Maserati Ghibli 2013 Shanghai Auto Show China luxe sedan Maserati GhibliMaserati Ghibli 2013 Shanghai Auto Show China luxe sedan Maserati GhibliMaserati Ghibli 2013 Shanghai Auto Show China luxe sedan Maserati Ghibli GhibliMaserati

Neem een Maserati Ghibli en mis hem een ​​extra dosis van het nut - Ready is de Ghibli Fastback. Dus de Nobelprijs voor de combinatie zou kunnen kijken

De sfeer in huis te verenigen - en dat klinkt simpel, blijkt in de praktijk altijd een uitdaging. Toch is duidelijk nieuw model auto als de Mercedes CLS Shooting Brake en de Jaguar XF Sport Brake, dat een praktische combinatie, heeft de ingrediënten voor een mooie jongen als je het niet zo nauwkeurig met de zoektocht naar de laatste liter bagageruimte nemen.

Maserati Ghibli combinatie: visie van het mooie beoefenaars

Vanaf het einde van 2013 is het Italiaanse luxemerk Maserati vertegenwoordigd in de hogere klasse, omdat onder het bijzonder edele Quattroporte Ghibli begint de aanval op de premium sedans uit Duitsland en de rest van de wereld. Specifiek voor de Europese markt, maar zou ook een Maserati Ghibli combi een interessante optie, omdat we weten dat de grote variaties vaak verrassen ons meer populair dan de overeenkomstige sedans.

Officieel je wilt dat het (nog) bij Maserati weet niets concrete plannen om Ghibli met rugzak zijn er niet. Hoe goed een potentiële Maserati Ghibli Fastback uit zou kunnen zien toont nu twee ontwerp Theophilus Chin, van de Upper class estate is gebaseerd op de sedan helaas slechts vrijwel onbestaande wielen. In ieder geval zou een dergelijk voertuig te kunnen concurreren met de Duitse premium goed voor meer dan 100.000 euro - en dat kan alleen maar goed voor het bedrijf bekend zijn.

Benny Hiltscher