Wild Ford Tuning i Las Vegas

Ford Focus ST Ford Focus ST

Den midnatt Lilla malt ST er takket være en luftfjæring av lufttransport Resultater flat på bakken.

© Ford Focus RS & amp; triatleten & amp; RS Ford Focus "triatleten"

Under mottoet "triatleten" er ett av tre Ford Focus RS med matt black karosseri og tallrike karbonfiber vedlegg.

© Ford RS Ford Focus RS Ford Focus

Den gule fargen er i dyp kontrast til kroppen vedlegg fra Anderson som savner den kompakte bilen en ekkel se.

© Ford Focus RS & amp; trekke Gjenopprettelse & amp; RS Ford Focus "Rally Revival"

I stil med et rally race bil som Ford Focus RS bærer en vill foiling av sølv og blått.

© Ford Ford Mustang Air Design Ford Mustang Air Design

Air Design lever opp til navnet sitt og designet Mustang body kit av front- og hekks og sideskjørt til platen.

© Ford Ford Mustang fra DeBerti Design Ford Mustang fra DeBerti Design

DeBerti utforming bygger sin Mustang for klassiske muskel bil på med bred kropp og muskel panseret.

© Ford Ford Mustang fra dragg Ford Mustang fra dragg

dragg som "Drag Racing Mot gjenger og graffiti" er et program for unge mennesker som har bygget Ford Mustang i politiet-stil.

© Ford Ford Mustang MAD Industries Ford Mustang MAD Industries

Ford Mustang konvertibel fra MAD Industries er ekstremt senker og krefter langtekkelig 20-tommers modell av Niche Staccato hjul under karosseriet.

© Ford Ford Mustang Roush Ford Mustang Roush

Ford Mustang av RoushRoush avhengig av SEMA 2017 effekten av en solid bred konstruksjon i forbindelse med Ford farge "Grabber Grønn",

© Ford Ford Mustang av Sean Smith Ford Mustang av Sean Smith

Sean Smith gjenoppliver med sin variant av klassisk amerikansk stil Roadster: aluminiumsfinish, fast Überrolbügel og brunt skinn interiør.

© Ford Ford Mustang Tucci Hot Rods Ford Mustang Tucci Hot Rods

Tucci Hot Rods savnet på over 200 mph å kjøre (320 km / t) med en fem-liters V8 biturbo en rekonstruksjon av Hellion, Mustang sin moderne muskel bil.

© Ford Ford Mustang RTR Ford Mustang RTR

RTR Ford og få opp til 700 hestekrefter Mustang RTR bare for SEMA og deretter utvalgte Ford-forhandlere.

© Ford / Vaughn Gittin Jr.

Med fire innstilt Focus og lik åtte gepimptem Mustang Ford trumps ved SEMA 2017 med stor kraft. Showet biler med forskjellig Motti bør trekke oppmerksomhet til den tilsynelatende store standen til Ford!

Tre Ford Focus RS, en Ford Focus ST og åtte Ford Mustang berike SEMA 2017 (31 oktober til 3 november) - og igjen viser at selv store bilprodusenten kan handle på tuning pulsen. I co-produksjon med ulike tunere, de elleve bilene gjør alle fall kraftig head turner. Så Ford kunngjorde i samarbeid med Vaughn Gittin Jr. til Mustang RTR, som er forbundet med særlig kroppen design, LED-lykter, lettmetallfelger og opp til 700 hk på utvalgte Ford-forhandlere. Er meget senker Ford Mustang konvertibel fra MAD Industries og krefter langtekkelig 20-tommers modell av Niche Staccato hjul under kroppen, setter Roush på effekten av en solid bred konstruksjon i forbindelse med Ford farge "Grabber Grønn", Tucci Hot Rods savnet på over 200 mph å kjøre (320 km / t) med en fem-liters V8 biturbo en rekonstruksjon av Hellion, Mustang sin moderne muskel bil. Den ekle Stealth Bomber optikk kompletterer rask pakke perfekt. Sean Smith gjenoppliver med sin variant av klassisk amerikansk stil roadster. Aluminium optikk i forbindelse med en stasjonær og en Überrolbügel jakker-brunt lær - klart at i tillegg til den fem-liters V8 boblende stilecht under panseret.

Ford Mustang Roush"Grabber Grønn" er navnet på denne kule maling på Roush Mustang. © Ford

Fokus og Mustang: Ford på SEMA 2017

DeBerti utforming bygger sin Mustang for klassisk muskel bil med bred kropp og muskuløs panseret på: Under den sittende av de fem-liters V8, sender de brede felger sin makt til 45 centimeter til bakakselen. Air Design lever opp til navnet sitt og designet Mustang body kit av front- og hekks og sideskjørt til platen. dragg som "Drag Racing Mot gjenger og graffiti" er et program for unge etter skoletid, som bygde Ford Mustang i politiet-stil. En heidundrende Senking møter 20-tommers hjul, en splitter foran og en stil lys bar på taket. Ford Focus skiller seg klart midnatt lilla malt ST ut. Den publiserte i forkant av tuning rettferdig Illustrasjonen viser et mye dypere sett Focus med deler av SoCal garasje Works og Rally Innovations som bringer bilen visuelt igjen mer bakken mot. Dybden gjør en luftfjæring av mammut mulige resultater, slik at fokus er å bruke riktig ved å trykke på en knapp i hverdagen. Hans opprinnelige 250 hp-to-liters EcoBoost- fikk en turbo Borgwarner og et nytt kjølesystem for Mishimoto, avgasser det blåser over en eksos Ford Ytelse utenfor. bringe hvilken makt den 19-tommers modell av B-Smidde ytelse i henhold til strøm kort på veien, Ford, imidlertid ikke avsløre.

Fakta om Ford Focus i videoen:

Focus ST og RS for SEMA 2017

Under mottoet "triatleten" er en av de tre Ford Focus RS, som under sin matt black legeme en 2,3 liters firesylindret (serie: 350 hk) holder med reviderte suging. Ford Ytelse bidrar det nye eksosanlegget katt, er Air Løft sportsunderstell som Compact nok på veien. Under vingene er malt 19-tommeren fra Forge Stjerne bli svart matt. Sammen med de mange karbon add-on deler, for eksempel panseret, bak spoiler og diffuser, det gir Focus RS ikke bare for SEMA 2017 en sint utseende. Som lyse gule Ford Focus RS skaper en visuell likevekt for SEMA 2017: Fargen er i dyp kontrast til kroppen vedlegg fra Anderson som savner den kompakte bilen en ekkel se. Ford overført karbon motto innsiden, der en rekke deler laget av karbonfiber laget. Ford Ytelse i eksossystemet og omslaget, full Race luftfilteret og radiatoren. De seks-stempel bremser fra Rotiform 19-tommers legering hjul av Baer stammer. Sammenlignet med "Rally Revival" døpt RS-ombygging effekt den gule raketten nesten sivile. I stil med et rally race bil som Ford Focus RS bærer en vill foiling av sølv og blått, en kjempestor hekkspoiler og LED bar på forsiden. Motoren ble utvidet til å omfatte en ny inntaksfilter, ny kjøler og en Borla nedløpsrør - den sistnevnte i kombinasjon med en avtrekks av Ford ytelse. Den sportsunderstell av RS-R Sports-i harmonerer vakkert med riktig stil felger fra OZ. I denne forstand, bør være på SEMA i 2017 for alle Ford fan vil nyte det!