Carbonic bremseskiver

Karbon-Bremscheiben Hella Pagid Hella Pagid: Høy karbon Karbon-Bremscheiben

De høy-carbonbremseskiver av Hella Pagid skape en svært attraktiv visuell virkning takket være sin sort belegg.

Sort lakkert, Med høyt karbonbremseskiver er nå for mange originalutstyr rigueur. Hella Pagid tilbyr trendy Karbondioksid bremseskiver nå også i det uavhengige ettermarkedet.

Svart-plater? Klart! Hella Pagids aktuelle program Carbonic bremseskiver med sort belegg er skreddersydd primært til gjeldende europeiske premium biler og sportsbiler. Med høyt karbonbremseskiver av denne typen er i hovedsak montert på den fremre aksel. På grunn av den bedre varmeledningsevne av den høy-karbonmateriale, er deformasjonen av bremseskiven reduseres. Dette betyr mindre vibrasjon, roligere bremsing og redusere bremsestøy - selv i ekstreme situasjoner.

Mer informasjon: Beste bil polerer test

Hella Pagid bringer Karbonbremseskiver i svart

Skivene gir en meget tiltalende visuell virkning takket være sin sort belegg. Mens enkelte deler av belegg mot korrosjon og vaskemidler er beskyttet slik at den unikt utseende er synlig selv etter lengre tids bruk ennå, likevel ikke kan unngås at belegget er fjernet på kontaktflatene på bremseklossene med tid. For å kunne tilby alternativer til den elegante utseende, det er Hella Pagid valgt plater med svart belegg, som ikke er høy-karbon.

Mer informasjon: Teknologi Guides