Willi Weber kritiserer; tidligere lege uttrykte

Michael Schumacher Michael Schumacher

En stor ære for Michael Schumacher: Den tidligere syklistene vil bli hedret med en pris.

Michael Schumacher og Willi Weber Michael Schumacher og Willi Weber

Willi Weber kritiserte familien til Michael Schumacher på grunn av strenge hemmelighold av helsen til motorsport fagfolk. Det var på tide "helle de millioner av fans kommer ren".

© Getty Images Willi Weber kritiserer; tidligere lege uttrykte Schumacher Foundation "Hold Fighting"

Under banneret "Hold Fighting" et nytt initiativ ble fastslått at Michael Schumachers ønsker å sende verdier og kallet til å holde ut til andre mennesker.

Den nåværende helsetilstand av Michael Schumacher er fortsatt hemmelig. Willi Weber har derfor vært kritisk til familien. Ulike venner, bekjente og kjendiser har også uttrykt om Schumi-er i de senere år. Nå er det men ellers news: Schumi ble innlemmet i Hall of Fame av tysk idrett.

Siden det er om helsen til Michael Schumacher har lenge vært noe nytt for familie, venner og fans, men kan nå se frem til en annen gode nyheter. 180000 "bilde"Leserne hedre den tidligere racer og toppidrettsutøver Magdalena Neuner med en plass i Tysklands Sports Hall of Fame. prisen fra innenriksminister Thomas de Mazière ble tildelt (CDU). "Med sin personlighet og sine tjenester, har Magdalena Neuner og Michael Schumacher avgjørende bidratt til populariteten av sine idretter og glade for år de sportsinteresserte i Tyskland og rundt om i verden", Sa Politikeren på seremonien. Michael Schumacher er fortsatt de mest suksessrike tyske racing drivere. I spekulasjoner om hans helse etter ski ulykke ikke minst fordi hver nå og da krysset grensene av media. Endelig Hamburg tingrett hadde sagt en dom i rettssaken mot de personvernrettigheter Michael Schumacher. magasinet "fargerik" må derfor overføre en kompensasjon på 50.000 euro til familien Schumacher og bidra 65 prosent av Abmahnkosten (950 euro) og en del av prosesskostnadene. Imidlertid er dom ennå ikke endelig. Saken ble behandlet fordi bladet hadde gjort påstanden i saken i 2015 at Michael Schumacher kunne gå igjen. Familien gikk som overskrift for langt. den "fargerik" hadde lagt frem i sitt forsvar til en informant, slik at erstatningsutbetalingen har sviktet bare i angitt høyde.

Michael Schumacher medlem av Hall of Fame

Son Mick feiret sin 18-årsdag den 22. mars og har siden vært ansvarlig for sine beslutninger. Han har allerede formulert hans klare mål for fremtiden: "Jeg ønsker å være en komplett racerfører." Imidlertid har tre år gått siden den alvorlige ski ulykke sju-tiden F1 verdensmester Michael Schumacher, selv om familien opprettholder Helse av de populære motorsport fagfolk videre hemmelig. Det hyller kritikk og faktisk fra Michael Schumachers tidligere manager Willi Weber. I en Intervie med bladet "fargerik" Han forklarer: "I sin kritikk i noen tid at Schumacher familien ikke forteller hele sannheten. Men jeg bite som granitt, mitt råd er ikke hørt", Han mente at det var for Michael Schumachers familie på den tiden "helle de millioner av fans kommer ren", Disse uttalelsene høres nesten ut som om etter dagens helse av Schumi verre enn tidligere antatt. Selv om Willi Weber ytterligere uttrykt i intervjuet "håp dør sist", Sier trykket han bygger gjennom sine uttalelser om Schumacher familie, et annet språk. I tillegg har 74-åringen sagt å ha dem en lang sørgeperiode for å akseptere skjebnen til Schumi. Selv Willi Weber i seg selv er en av de nærmeste medarbeidere av Michael Schumacher, han kan - som angivelig mange andre venner og nær ledsager fra sin aktive Formel 1 gang - Schumi ikke besøke: "Synd at Corinna tydeligvis ikke stoler på meg lenger."

Schumacher sønn Mick nå 18 år gammel

29. desember ulykken Michael Schumacher årsdagen for tredje gang. Fra perspektivet til familie, venner og fans tre vanskelige år. Spesielt for de sistnevnte, fremfor alt, år med usikkerhet. Så familien til plate vinnere bekreftet etter at han ble løslatt fra sykehuset, slik at nå 47-åringen på hans private eiendom i Sveits rehabilation av fagfolk. Siden da Michael Schumacher er skjermet fra omverdenen. I begynnelsen av desember 2016 ble kort stor spenning til en hemmelighet blitt skutt Photo Michael Schumachers i sykehussengen. Angivelig tilbudt en hittil ukjent sa bilde publisering på for en million euro for å kjøpe. Som svar på "Photo Scandal" umiddelbart tok påtalemyndigheten Offenburg å vise etter Schumacher leder Sabine Kehm etterforskning mot ukjente personer fordi den tvilsomme tilbudet på "svært personlige liv" Schumacher ble skadet. Undersøkelsen ble satt i mellomtiden fordi ingen lovbryter kunne bestemmes. Samtidig er familien miljøet Michael Schumachers ikke tomgang, prøver å gjøre det beste ut av hele tragedien. Under banneret "Hold Fighting" et nytt initiativ ble fastslått at Schumi verdier og kallet til å holde ut ønsker å gi videre til andre mennesker. "Hold Fighting ønsker å føle seg inspirert av Michael Schumacher, motivere er å fortsette å kjempe og aldri gi opp hele folket,"Det står på nettsiden til initiativet. "Michael sterke vilje, hans lojalitet til de nær ham, til hans ærlige holdning til sine mål og tro og sin klare vilje hjelpe andre har i mange år for mange mennesker rundt om i verden en inspirasjon."

Willi Weber kritiserer Schumachers familie

Per november 2016: Den siste meldingen på helsen til Michael Schumacher kom fra tidligere Ferrari teknisk direktør Ross Brawn. Den mangeårige Schumachers venn sa i et intervju med den britiske BBC: "Det er vanskelig for meg å si så mye uten å krenke personvernet til familien. Jeg kan si: Det er mange rykter og de fleste av dem er feil. Vi håper og ber hver dag om at vi vil fortsette å utvikle seg og en dag en Michael, som har kommet fra hans forferdelige skader se." 22 år etter sin første VM-tittel Schumacher har nå en offisiell Facebook- og Instagram-Inntreffer.

Ross Brawn erklæring om Schumacher tilstand

Per september 2016: Michael Schumachers advokat Felix Damm snakker ren tekst. I en sak mot bladet Bunte, bekreftet advokaten: "Han kan ikke gå." Felix Damm beskylder bladet for å ha privatlivet til Michael Schumachers skadet. "de hadde hevde, Family Schumacher tvunget til å ta et standpunkt mot sin vilje"Så advokaten fortsatte. Mer enn tre måneder tidligere, i juni 2016, har Michael Schumacher vant Nürburgring Award for Lifetime Achievement. Men på grunn av sin helsesituasjon Formel 1 verdensmester kunne ikke engang Svare pris. Hans manager Sabine Kehm mottok prisen på vegne og ga en oppdatering om Michael Schumacher nåværende helsetilstand: "Jeg er klar over, og jeg tror at dere alle er enig med meg: Vi hadde alle føler seg bedre hvis Michael er enda her og takke makt", Lederen av den tidligere Ferrari sjåføren sa. "Men dessverre det er ikke mulig. Dessverre må vi akseptere alt dette og lære å håndtere det. Hvert sett er fortsatt trigger for nye krav, er hvert ord fyrtårn for mer informasjon", Sa Kehm i et intervju med Süddeutsche Zeitung: Det ville aldri hvile. når de blir spurt "Hvor er Michael Schumacher?" Dessuten ville det ikke være noe generelt svar fordi det er en "permanent" Aktuelle prosess. Ønske om å snakke om hans ex-racing driver kolleger gjorde imidlertid Sebastian Vettel. I en felles intervju med Dirk Nowitzki av Ferrari sjåføren som sa "Bild am Sonntag": "Det er en brutal skjebne. Men alltid er det håp. De som kjenner ham fra hans spiller dager, vet at Michael er en fighter. Hvis noen finner en måte å snu ting rundt, da."

Michael Schumachers karriere i videoen:

Michael Schumachers advokat Felix Damm har uttrykt seg selv

Per februar 2016: Ex-Ferrari sjefen Luca di Montezemolo har sporty vellykket æra Ferraris mitzuverdanken Michael Schumacher i F1. Nå ble han spurt om Michael Schumachers tilstand. Ganske vanskelig, fordi alt som virkelig vet hvordan du gjør det Michael Schumacher stille. Montezemolo ikke, han snakker om. Selv om han faktisk sier lite. "Vi hadde gode år sammen, også på et personlig nivå", Sa Di Montezemolo på et panel hendelse i Milano. "Dessverre har en tilfeldig krasj gjorde ham skiferie"Fortsetter Di Montezemolo. Nyheten han hadde fra Schumacher, dessverre ikke var bra, sier 68-åringen. Men ytterligere detaljer han ikke navnet. Sabine Kehm, Michael Schumachers manager, men vil ikke selv kommentere Montezemolo bemerkninger.

gone media på Schumi artikler for langt: OLG München

I en fersk dom, Higher Regional Court i München ga advokatene Michael Schumachers med hensyn til rapportering av noen medier rett. Ifølge retten brøt noen medier med sin dekning for langt foran i privatlivet Michael Schumachers og hans familie. Den innvendingen av relevante medieselskapet ble avvist av lagmannsretten. Prosessen var basert på en klage fra advokater Schumis forføyning etter rapporter om helsetilstanden til F1 verdensmester hadde dukket opp i fire tidsskrifter, som dekorerte en pressemelding hans talskvinne Sabine Kehm.

Stå på 3 januar 2016: media advokat forsvarer stillhet av familien

Angivelig Schumi kan gå et par skritt

I en rapport datert 22 desember 2015, sier bladet "fargerik"Michael Schumacher kan midlertidig ta noen skritt tilbake med støtte. Den tidligere Formel 1 pilot bør imidlertid ha mistet betydelig vekt. Men Michael Schumachers mangeårige leder Sabine Kehm nektet rapporten umiddelbart: "Dessverre er vi tvunget av en fersk pressemelding for å klargjøre at kravet Michael kunne gå igjen, ikke sant."

Stå 31 oktober 2015: Jean Todt snakker om Michael Schumacher tilstand

Manager Sabine Kehm: Of spekulasjon i sikte

Siden Schumacher hjem er det er ingen kunngjøringer av ledelsen med Schumacher tilstand. "Det er fortsatt en lang og hard vei foran seg"Sabine Kehm hadde annonsert den 9. september, referert til personvernet til familien og bedt om å avstå fra spekulasjoner om helsen til den mest vellykkede driver i Formel 1 historie.

Stå 23 mai 2015: Michael Schumacher er å gjøre fremgang

Tidligere Arzt Jean-Francois Payen oppfordrer tålmodighet

Utvinningen fra Formel 1 verdensmester Michael Schumacher fortsatt krever tålmodighet. Den franske Arzt Jean-François Payen påpekt i intervjuer i franske medier. "Du er på en tidsskala som strekker seg fra ett år til tre år"Sa sjefen for anestesi og gjenopplivning ved Universitetssykehuset i Grenoble, hadde blitt brakt inn i Schumacher etter sin ski ulykke den 29. desember 2013. Syv ganger mester ble deretter tatt opp på et spesielt alvorlig hodeskade, Payen tilbakekalt i "Le Parisien": "Han var på sin ankomst i en kritisk situasjon." Payen var en del av det medisinske teamet som tok seg av mer enn et halvt år i Grenoble til far til to. Schumacher ble overført til en hasteoperasjon i en kunstig koma og fløt dager i fare. Det var ikke før midten av juni annonserte hans manager Sabine Kehm at nå 45-åringen hadde gått utover i koma. I tillegg annonserte de på 16 at Schumacher er ikke lenger i CHU Grenoble juni; Han fortsatte sin rehabilitering på en klinikk i Lausanne ikke langt fra hans adopterte hjem England på Genfersjøen fortsetter. 9. september, sa Kehm at Schumacher var nå hjemme.

Michael Schumachers karriere (video):

eksepsjonelt Corinna Schumacher på alle måter

Det Schumacher finne forhold som ville favorisere hans utvinning, sa Payen etter hans besøk til Schumacher. "Det faktum at han er i et kjent miljø, kunne hjelpe ham", Sa Payen. Legen pekte på behov for mer nøyaktig tilstand av innfødte Kerpeners men legens taushetsplikt. Legen rost dette i et intervju med radiostasjonen RTL Frankrike også Schumacher kone Corinna, var alt av bakken, slik at sju ganger verdensmester var å gjøre fremgang. Hun var eksepsjonell på alle måter, Payen vektlagt i "Le Parisien", "Hun ble umiddelbart klar over situasjonen for de konsekvenser og den lange veien som lå foran oss." I motsetning til Corinna Schumacher Payen og hans medisinske kolleger var stort sett ikke vant til den enorme mediefolk, hersket det lenge før sykehuset i Grenoble. "Ingen er forberedt for et slikt angrep av media", Sa Payen i ettertid. Du fikk tatt tiltak raskt for å arbeide i fred. Han påpekte at Schumacher hadde blitt behandlet på tross av alle advarsler medisinsk som enhver annen pasient. Schumacher hadde krasjet mens ski når han ikke hadde sett over Méribel en stein. Han spratt deretter hodet til en annen rock. Skylden for ulykken hadde ingen som undersøkelser av statsadvokatens kontor i Albert avslørt.