Ingen forsoning i sikte!

De Ludolfs: Zoff mellom brødrene De Ludolfs: Zoff mellom brødrene

For noen tid de tre brødrene Manni, Uwe og Peter Ludolf er i odds enormt. Hvordan da kommer ut, kulminerer tvisten i en utkastelse søksmål. Med rettskjennelse Manni og Uwe tvinge broren Peter å fjerne Dernbacher søppelplass. Årsaken til utkastelse synes ...

De Ludolfs: Zoff mellom brødrene De Ludolfs: Zoff mellom brødrene

... til sine pengeproblemer brødrene Manni og Uwe - her er et bilde av tre av lykkeligere tider. Nå Peter Ludolf uttrykt i en YouTube-video melding til utkastelse og beskrev hans syn på ting. I sin videomelding Peter annonserer nå etterkomme anmodningen. Han har også lekt med tanken ...

& Amp; The Ludolfs - skrap Empire er tilbake & amp; Ny TV-serie "De Ludolfs - skrap Empire er tilbake"

... helt trekke opp innsatsen i Dernbach. Selv i det nye showet "De Ludolfs - skrap Empire er tilbake" Peter hadde allerede gått tom for plass. Ved å sende de Ludolf brødrene kom - med unntak av Peter - etter mer enn tre års avholdenhet TV rygg. Den 10. januar startet på 20.15 pm, det nye showet ...

& Amp; The Ludolfs - skrap Empire er tilbake & amp; Ny TV-serie "De Ludolfs - skrap Empire er tilbake"

... "De Ludolfs - skrap Empire er tilbake" på kabelen en. Hva høres ut som varmet oppskriften er faktisk et helt nytt konsept. Etter Horst-Günter døde i slutten av 2011, og brødrene Manni og Uwe Peter har falt ut, Manni, Uwe og hans sønn Tommy slår nå sine egne, nye ting. Tommy ...

& Amp; The Ludolfs - skrap Empire er tilbake & amp; Ny TV-serie "De Ludolfs - skrap Empire er tilbake"

... ønsker og hans onkel Manni (til venstre) bygge med sin far Uwe (til høyre) en ny skrap verftet: den "Ludolf-verden"; inkludert festlokale, grillplass og rekreasjonsområde.

den scrapyard den Ludolfs i Dernbach? Det var en gang. Manni og Uwe Ludolf har broren Peter juridisk tvunget til å tømme landet. Vi avslører hva de tre brødrene gjør i dag!

For noen tid de tre brødrene Manni, Uwe og Peter Ludolf er i odds enormt. Som kom ut, tvisten kulminerte i en begjæring om utkastelse: Med rettskjennelse Manni og Uwe hennes bror Peter blir tvunget til å evakuere Dernbacher søppelplass. Årsaken til utkastelse kan ha vært pengeproblemer brødrene Manni og Uwe. Et problem som de har delt med Peter. Han visste ikke hvor, som i en break-Peters hele besparelser har blitt stjålet. Nå nylig, uttrykte Peter Ludolf i en YouTube-video melding til utkastelse og beskrev hans syn på ting: Så det var et møte mellom de tre Ludolf brødrene for to år siden, for å være på som søppelplass for nye episoder filmet. Peters forslag på to skrap verft - på den nye og den gamle i Linden i Dernbach - måtte snu, Manni og Uwe imidlertid blokkert. Tomten av kult skrap Platzts i Dernbach at Peter Ludolf måtte forlate tilhører broren Manni. Hallene står på det, men Peter hadde finansiert. Likevel, er Peter en forespørsel for å tømme plassen holdt. På samme videomelding hadde han uttrykte forferdelse over hendelsesforløpet: "Jeg trodde familien holder seg sammen og Manni ville aldri angripe meg." 

De Ludolfs - Manni og UweDe Ludolf brødrene kan ikke tilgi deg selv. © The Ludolfs Facebook

Manni og Uwe vil ikke tilgi Peter Ludolf

Med utkastelse bordet fanfare synes å ha blitt permanent kuttet mellom de tre Ludolf brødre. Dette understreker også den siste Facebook-innlegg fra Manni, Uwe og Thomas Ludolf på "Ludolf Alt annet er dritt", "Dette handler ikke bare om penger !! Det er så mye har skjedd i alle år og ikke alt i livet er tilgivelig!" var svaret fra de to Ludolf brødrene til anklagen av en fan av brudd på Peter. Hva de tre også gjøre det klart: Peter Ludolf er fortsatt ikke velkommen.

En prequel til Ludolf kontrovers:

Ny serie av Ludolf brødrene

Det er ikke overraskende at den nye serien "De Ludolfs - skrap Empire er tilbake"  - startes uten Peter Ludolf - siden tidlig i 2016 på kabelen en! Historien om serien: Manni, Uwe og hans sønn Tommy ønsker å bygge en ny søppelplass - den "Ludolf-verden", Inkludert festlokale, grillplass og rekreasjonsområde. Den nye serien "De Ludolfs - skrap Empire er tilbake" 40 dager før åpningen av "Ludolf-verden" a. På den tiden skal gjennomføres i det uferdige salgshallen fortsatt en god 90 tonn skrapmetall fra den gamle Miethallen. Og en sårt tiltrengt andre hall kan bare bygges hvis de tre Ludolfs ha vannet pumpes fra eiendommen.

Mannis Maybach i videoen:

Ludolf brødre med elektronisk deler handel

Parallelt med skyting, de tre også en online auto deler handel har på hjemmesiden "Reservedeler Place" etablert. Når det gjelder de beste gamle dager med Dernbacher fans søppelplass biler kan sile og grave kjæresten her for gamle reservedeler. Forskjellen fra før: Det er viruell og Ludolfs tilbyr levering hjem. På Ludolf eget nettsted det er en annen avgjørende forskjell for kultserien som har gjort det så populært de fire brødrene: Peter Ludolf er aldri nevnt.

Peter Ludolf L-teametPeter Ludolf har skilt fra sine følges Dirk og Nadine. © Peter Ludolf Facebook

Peter Ludolf skiller fra L-Team

I mellomtiden, Peter Ludolf fra "L-teamet" separat med medlemmer Nadine og Dirk Lating. Som han skrev i en av sine mange Facebook-grupper, var det forskjeller mellom ham og de to andre "L-teamet"gitt -members. De Latings hadde gitt Peter Ludolf etter utvisning fra Dernbach i Metelen (Steinfurt / NRW) et nytt hjem. Sammen ideen oppsto med "L-teamet" bygge opp tidligere bensinstasjon Metelener søppelplass og delta på arrangementer. Tross alt, er Peter Ludolf nå med sin nye partner Herby det andre prosjektet og utganger "Schrotti"-Parties med eponymous likører og skrapdeler spørrekonkurranser.