Willi Weber kritisoi; entinen lääkäri ilmaisi

Michael Schumacher Michael Schumacher

Suuri kunnia Michael Schumacher: Entinen kuskit tullaan kunnia palkinnon.

Michael Schumacher ja Willi Weber Michael Schumacher ja Willi Weber

Willi Weber kritisoi perheen Michael Schumacher takia ehdotonta luottamuksellisuutta ja terveyden moottoriurheilun ammattilaisia. Se oli aika "Kaada miljoonat fanit tulevat puhtaan".

© Getty Images Willi Weber kritisoi; entinen lääkäri ilmaisi Schumacher Foundation "jatkaa taistelua"

Varjolla "jatkaa taistelua" uusi aloite todettiin, että Michael Schumachers haluaisi siirtää arvoja ja puhelu ojennettava muille ihmisille.

Nykyinen terveydentila Michael Schumacher on edelleen salaisuus. Willi Weber on siis ollut kriittinen perheen. Eri ystävien, tuttavien ja julkkikset ovat ilmaisseet huolta Schumi voinnin viime vuosina. Nyt mutta muuten uutinen: Schumi otettiin jäseneksi Hall of Fame Saksan urheilun.

Koska on terveydestä Michael Schumacher ovat jo pitkään olleet mitään uutta perheen, ystävien ja fanit, mutta voi nyt odottaa toinen suuri uutinen. 180000 "kuva"Lukuohjelmat entinen kilpailija ja huippu-urheilija Magdalena Neuner kanssa paikan Saksan Sports Hall of Fame. palkinnon mistä sisäministeri Thomas de Maziere myönnettiin (CDU). "Niiden persoonallisuutensa ja niiden palveluista, Magdalena Neuner ja Michael Schumacher ovat ratkaisevasti vaikuttaneet suosio sen urheilu- ja innoissaan vuosia urheilun ystäville Saksassa ja ympäri maailmaa", Poliitikko sanoi tilaisuudessa. Michael Schumacher on edelleen menestyksekkäin saksalainen kilpa-ajajien. Vuonna spekulaatiot hänen terveytensä jälkeen hiihto onnettomuus eikä vähiten siksi, silloin tällöin ylittänyt rajoja median. Lopuksi Hampurin käräjäoikeus oli sanonut tuomiota ja yksityisyyden suojaamisessa Michael Schumacher. lehden "värikäs" on siis siirtää korvauksia 50000 euroa perheeseen Schumacher ja edistävät 65 prosenttia Abmahnkosten (950 euroa) ja osa prosessia kustannuksista. Kuitenkin tuomioistuimen päätöstä ei ole vielä lopullinen. Asian käsittely jatkui koska lehdessä oli tehnyt väitteen kysymys 2015, että Michael Schumacher voisi taas kävelemään. Perhe meni, että otsikko liian pitkälle. "värikäs" oli esittänyt puolustuksensa ilmiantaja, joten korvaus on epäonnistunut vain määriteltyyn korkeuteen.

Michael Schumacher jäsen Hall of Fame

Poika Mick juhli 18-vuotispäivää 22. maaliskuuta ja on siitä lähtien ollut yksin vastuussa päätöksistään. Hän on jo muotoiltu hänen selkeä tavoite tulevaisuuteen: "Haluan olla täydellinen kilpa-ajaja." Kuitenkin kolme vuotta on kulunut vakavaa hiihto onnettomuus seitsenkertainen F1 maailmanmestari Michael Schumacher, vaikka perhe ylläpitää Terveyden suosittu moottoriurheilun ammattilaisia ​​edelleen salaisia. Siellä kotoisin kritiikkiä ja myös Michael Schumacherin entinen manageri Willi Weber. Vuonna Intervie lehden kanssa "värikäs" Hän selittää: "I: n kritiikkiä jo jonkin aikaa, että Schumacher perhe ei kerro koko totuutta. Mutta olen purra graniitista, minun neuvoni ei kuulu", Hän uskoi, että se oli Michael Schumachers perheen tuolloin "Kaada miljoonat fanit tulevat puhtaan", Nämä lausunnot kuulostavat melkein kuin kun nykyinen terveyden Schumi huonompi kuin aiemmin on ajateltu. Vaikka Willi Weber ilmaisi lisäksi haastattelussa "toivo kuolee viimeisenä", Sanoo paine hän rakentaa läpi hänen lausuntoja Schumacherin perheen toista kieltä. Lisäksi 74-vuotias sanoi ne pitkän surun aikana tarvitaan hyväksymään kohtalo Schumi. Vaikka Willi Weber itsessään on yksi lähimpänä osakkuusyritysten Michael Schumacher, hän voi - kuten väitetään monet muut ystävät ja lähellä kumppani sen aktiivinen kaavan 1 kerran - Schumi ei käy: "Harmi että Corinna ilmeisesti luota minuun enää."

Schumacher poika Mick nyt 18-vuotias

29. joulukuuta, onnettomuus Michael Schumacher vuotta kolmatta kertaa. Näkökulmasta perheen, ystävien ja fanit kolme vaikeaa vuotta. Erityisesti jälkimmäinen, ennen kaikkea vuoden epävarmuuden. Joten perhe ennätys Mestarien vahvisti hänen vapautumisensa jälkeen sairaalasta, jolloin nyt 47-vuotias hänen yksityisen omaisuuden Sveitsissä Rehabilation ammattilaiset. Sittemmin Michael Schumacher on suojattu ulkomaailmasta. Joulukuun alussa 2016 lyhyesti suurta jännitystä, joka salaa ammuttu Kuva Michael Schumachers sairaalassa sängyssä. Väitetään tarjottiin aikaisemmin tiedetty sanoi valokuva julkaisemista varten miljoonan euron ostaa. Vastauksena "photo Skandaali" otti välittömästi syytteeseen Offenburg näyttämään Schumacher johtaja Sabine Kehm tutkinnan vastaan ​​tuntemattomia henkilöitä, koska kyseenalainen tarjoavat "erittäin henkilökohtaista elämää" Schumacher loukkaantui. Tutkimuksessa asetettiin välin koska ei rikoksentekijä voitaisiin määrittää. Samaan perhepiirissä Michael Schumachers ei tyhjäkäynnillä, yrittää tehdä parhaansa koko tragedia. Varjolla "jatkaa taistelua" uusi aloite todettiin, että Schumi arvoja ja puhelun sinnikkäästi haluaisi siirtää muille. "Pidä taistelevat haluaa tuntea innoittamana Michael Schumacher, motivoida on pitää taistelut ja koskaan anna periksi kaikelle kansalle"Se sanoo verkkosivuilla aloitteen. "Michaelin vahva tahto, hänen uskollisuutensa hänen lähellään olevat, hänen rehellinen asenne sen tavoitteita ja uskomuksia ja sen selkeä halu auttaa muita ovat jo vuosia monet ihmiset ympäri maailmaa inspiraatiota."

Willi Weber kritisoi Schumacherin perhe

Marraskuussa 2016. Viimeisen viestin terveyteen Michael Schumacher tuli entinen Ferrarin tekninen johtaja Ross Brawn. Pitkäaikainen Schumacher ystävä sanoi haastattelussa British BBC: "On vaikeaa minulle sanoa paljon rikkomatta yksityisyyttä perheen. Voin sanoa: On olemassa monia huhuja ja useimmat niistä ovat väärässä. Toivomme ja rukoilemme joka päivä, että jatkamme edistymistä ja yksi päivä yksi Michael, joka on toipunut kauhea vammoja nähdä." 22 vuotta sen jälkeen, kun hänen ensimmäinen mestaruutensa Schumacher on nyt virallista Facebook- ja Instagram-Tapahtuu.

Ross Brawn lausunto Schumacher kunnosta

Kuten syyskuussa 2016. Michael Schumachers asianajaja Felix Damm puhuu pelkkää tekstiä. Vuonna syytteen lehden Bunte, asianajaja vahvisti: "Hän ei voi kävellä." Felix Damm syyttää lehteä on yksityisyyden Michael Schumachers loukkaantunut. "Väittäen heillä oli, Family Schumacher joutui ottamaan kantaa vastoin tahtoaan"Joten asianajaja jatkoi. Yli kolme kuukautta aikaisemmin, kesäkuussa 2016 Michael Schumacher on voittanut Nürburgringin palkittiin merkittävästä elämäntyöstä. Kuitenkin, koska hänen terveytensä tilanteeseen Formula 1 maailmanmestari voinut edes vastaaminen hintaa. Hänen manageri Sabine Kehm vastaanotti palkinnon puolesta ja antoi päivityksen Michael Schumacherin senhetkinen terveydentila: "Olen tietoinen, ja uskon, että te kaikki samaa mieltä: Olimme kaikki tuntuu paremmalta, jos Michael ovat vielä täällä ja kiittää voimin", Johtaja entisen Ferrari kuljettaja sanoi. "Mutta valitettavasti se ei ole mahdollista. Valitettavasti meidän on hyväksyttävä kaikki, ja oppia käsittelemään sitä. Kukin sarja on edelleen laukaista uudet vaatimukset, jokainen sana on johtotähti lisätietoja", Kehm sanoi haastattelussa Süddeutsche Zeitung: Se ei koskaan lepää. kun kysyttiin "Miten Michael Schumacher?" Lisäksi ei olisi yleinen vastaus, koska se on "pysyvä" Kyseisen prosessin. Halu puhua hänen ex-kilpa-ajaja kollegansa teki kuitenkin Sebastian Vettel. Yhteisessä haastattelussa Dirk Nowitzki Ferrari kuljettaja joka sanoi "Bild am Sonntag": "Se on julma kohtalo. Mutta aina on toivoa. Ne, jotka tuntevat hänet hänen soittonsa päivää, tietää, että Michael on taistelija. Jos joku löytää tapa kääntää asiat ympäri, sitten."

Michael Schumachers ura video:

Michael Schumachers asianajaja Felix Damm on ilmaissut itseään

Helmikuulta 2016. Ex-Ferrari pomo Luca di Montezemolo on urheilullinen onnistunut aikakauden Ferraria mitzuverdanken Michael Schumacher F1. Nyt häneltä kysyttiin Michael Schumachers kunnossa. Melko hankala, koska kaikki, jotka todella osaavat tehdä se Michael Schumacher hiljaa. Montezemolo ei, hän puhuu. Vaikka hän itse sanoo vähän. "Meillä oli loistava vuotta yhdessä, myös henkilökohtaisella tasolla"Di Montezemolo sanoi paneeli tapahtuma Milanossa. "Valitettavasti satunnainen kaatuminen on tehnyt hänestä ski tauko"Di Montezemolo jatkuu. Uutinen hänellä oli Schumacher, valitettavasti ei ollut hyvä, sanoo 68-vuotias. Mutta tarkemmin hän ei maininnut. Sabine Kehm Michael Schumachers johtaja kuitenkaan ei edes kommentoida Montezemolo puheenvuorosta.

poissa median Schumi artikkeleita liian pitkälle: OLG München

Tuoreessa tuomioistuimen päätöstä, Oberlandsgericht Münchenissä antoi asianajajat Michael Schumachers suhteen raportoinnin joissakin tiedotusvälineissä oikeassa. Mukaan tuomioistuimen joissakin tiedotusvälineissä rikkoivat heidän kattavuus liian kauas yksityiseen elämään Michael Schumachers ja hänen perheensä. Vastustuksesta asianomaisen mediayhtiö hylkäsi hovioikeudessa. Prosessi perustui valituksen asianajajien Schumis välipäätöksen jälkeen raportteja terveydentila F1 maailmanmestari oli ilmestynyt neljä lehteä, joka koristaa lehdistötiedotteessa hänen tiedottaja Sabine Kehm.

Seiso 03 tammikuu 2016: media asianajaja puolustaa hiljaisuus perheen

Väitetään Schumi voi kävellä muutaman askeleen

Raportissaan 22 päivänä joulukuuta 2015 lehden sanoo "värikäs"Michael Schumacher voisi tilapäisesti ottaa muutaman askeleen taaksepäin tuella. Entinen Formula 1 lentäjä olisi kuitenkin, ovat menettäneet huomattava paino. Kuitenkin Michael Schumachers pitkäaikainen manageri Sabine Kehm kiisti välittömästi selostus: "Valitettavasti joudumme tuoreessa lehtiartikkelissa selventää, että väite Michael voisi taas kävelemään, ei pidä paikkaansa."

Seistä 31 lokakuu 2015: Jean Todt kertoo Michael Schumacherin kunnossa

Manageri Sabine Kehm: spekulointia näköpiirissä

Koska Schumacher koti on Ei ilmoituksia johdon kanssa Schumacherin kunnossa. "Se on edelleen pitkä ja vaikea tie edessään"Sabine Kehm ilmoitti 9. syyskuuta, viittasi yksityisyyden perheen ja pyysi pidättäytymään spekulaatiot terveydestä menestynein kuljettaja Formula 1 historiassa.

Seistä 23 toukokuu 2015: Michael Schumacher on edistynyt

Entinen Arzt Jean-Francois Payen vaatii kärsivällisyyttä

Toipuminen Formula 1 maailmanmestari Michael Schumacher vielä vaatii kärsivällisyyttä. Ranskalainen Arzt Jean-François Payen huomautti haastatteluissa Ranskan tiedotusvälineissä. "Olet aika-asteikolla yhdestä vuodesta kolmeen vuoteen"Sanoi päällikkö nukutus ja elvytys yliopistollisessa sairaalassa Grenoblen oli tuotu Schumacher jälkeen hänen hiihto onnettomuus 29. joulukuuta 2013. Seitsenkertainen mestari sitten otettu erityisen vakavan päävamman, Payen muistutetaan "Le Parisien": "Hän oli saapuessaan kriittisessä tilanteessa." PAYEN oli osa lääketieteellinen ryhmä, joka hoiti yli puoli vuotta Grenoble kahden lapsen isä. Schumacher siirrettiin hätäkäytön keinotekoisessa koomassa ja kellui päivää vaarassa. Vasta kesäkuun puolivälissä ilmoitti johtaja Sabine Kehm että nyt 45-vuotias oli ylittänyt koomassa. Lisäksi he ilmoittivat 16. kesäkuuta, että Schumacher ei enää Chu Grenoble; hän jatkoi kuntoutus klinikalla Lausanne ole kaukana hänen hyväksyi kotiin Englantiin Genevenjärven jatkuu. 9. syyskuuta, Kehm sanoi, että Schumacher oli nyt kotona.

Michael Schumachers ura (video):

Poikkeuksellisen Corinna Schumacher kaikin tavoin

Siellä Schumacher selvittää olosuhteet, jotka suosivat hänen elpymistä, Payen sanoi vierailun jälkeen Schumacher. "Se, että hän on tutussa ympäristössä, voisi auttaa häntä", Payen sanoi. Lääkäri osoitti vaatii tarkempaa tilan natiivi Kerpeners mutta lääkärin vaitiolovelvollisuutta. Lääkäri kehui tämän haastattelussa radioasema RTL Ranskan myös Schumacherin vaimo Corinna, kaikki oli irti maasta, niin että seitsemän kertaa maailmanmestari oli edistyä. Hän oli poikkeuksellinen kaikin tavoin, Payen korostuu "Le Parisien", "Hän oli heti tietoinen seurauksista ja pitkä tie, joka on edessä." Toisin Corinna Schumacher Payen ja hänen lääketieteellisen kollegansa käytti enimmäkseen ei käytetty valtava median väkeä, kauan ennen sairaalaan Grenoblessa voitolle. "Kukaan ei valmisteltu tähän hyökkäystä median", Payen sanoi jälkikäteen. Sait ryhtyneet toimiin nopeasti, jotta työrauha. Hän huomautti, että Schumacher oli käsitelty huolimatta kaikki turvallisuus- lääketieteellisesti kuin muutkin potilaalle. Schumacher pudonneen kun hiihto, kun hän ei ollut nähnyt yli MERIBEL kivi. Hän pomppi sitten pään toiselle kallioon. Syyttää onnettomuudesta ei ollut ketään, kuten tutkimuksia syyttäjäviraston Albertvillen paljasti.