Sovintoon näkyvissä!

Ludolfs: Zoff veljekset Ludolfs: Zoff veljekset

Jo jonkin aikaa kolme veljestä Manni, Uwe ja Peter Ludolf ovat ristiriidassa valtavasti. Kuinka sitten tulee ulos, riita huipentuu häätö oikeusjuttu. Kun oikeuden määräys Manni ja Uwe pakottaa veljensä Peter tyhjentää Dernbacher romutus. Syy häätö näyttävät ...

Ludolfs: Zoff veljekset Ludolfs: Zoff veljekset

... Hänen rahaa ongelmia veljekset Manni ja Uwe - tässä on kuva kolmesta onnellisempi kertaa. Nyt Peter Ludolf ilmaistu YouTube-videon viestin häätö ja kuvaili näkemys asioista. Hänen video viestin Peter julkaisee nyt noudattaa pyyntöä. Hän myös leikittelee ajatus ...

& Amp; quot; Ludolfs - romu Empire on selkä & amp; quot; Uusi tv-sarja "Ludolfs - romu imperiumi on palannut"

... täysin vaihtaa maisemaa Dernbach. Myös uusi show "Ludolfs - romu imperiumi on palannut" Peter oli jo tila loppuu. Lähettämällä Ludolf veljekset tulivat - paitsi Peter - yli kolmen vuoden raittiuden televisio uudelleen. 10. tammikuuta, alkoi klo 20.15 pm, uusi show ...

& Amp; quot; Ludolfs - romu Empire on selkä & amp; quot; Uusi tv-sarja "Ludolfs - romu imperiumi on palannut"

... "Ludolfs - romu imperiumi on palannut" kaapelissa yhdellä. Mikä kuulostaa lämmennyt resepti on todella täysin uusi käsite. Jälkeen Horst-Günter kuoli vuoden 2011 lopulla, ja veljekset Manni ja Uwe Peter ovat pudonneet pois, Manni, Uwe ja hänen poikansa Tommy kääntää nyt omaa, uutta. Tommy ...

& Amp; quot; Ludolfs - romu Empire on selkä & amp; quot; Uusi tv-sarja "Ludolfs - romu imperiumi on palannut"

... haluaa ja setänsä Manni (vasemmalla) rakentamaan isänsä Uwe (oikealla) uusi romuttamolta: Tällä "Ludolf-maailma"; kuten juhlatila, grillipaikka ja rentoutumista alueella.

scrapyard Ludolfs Dernbach? Olipa kerran. Manni ja Uwe Ludolf on hänen veljensä Peter oikeudellisesti pakko tyhjentää maahan. Me paljastaa mitä kolmesta veljeksestä tehdä tänään!

Jo jonkin aikaa kolme veljestä Manni, Uwe ja Peter Ludolf ovat ristiriidassa valtavasti. Kuten tuli ulos, riita huipentui Häätöilmoitus: Kun oikeuden määräys Manni ja Uwe veljensä Peter joutuvat evakuoida Dernbacher romutus. Syy häätö ehkä ollut rahaa ongelmia veljekset Manni ja Uwe. Ongelma, joka niillä on yhteisiä Peter. Hän ei myöskään tiedä missä, kuten murron Peters koko säästöjä on varastettu. Viimeksi Peter Ludolf ilmaistuna YouTube-videon viestin häätö ja kuvaili näkemys asioista: Niin oli tapaaminen kolmen Ludolf veljestä kaksi vuotta sitten, on joihin romukauppaan uusia jaksoja kuvattiin. Peters ehdotus kahden romu telakat - uuden ja vanhan Linden Dernbach - piti kääntyä, Manni ja Uwe kuitenkin estetty. Juoni kultin romun Platzts Dernbach että Peter Ludolf joutui luovuttamaan kuuluu veli Manni. Salit seisoo sen Peter oli rahoittanut. Silti Peter on pyyntö tyhjentää neliön noudatettu. Samassa -videoviesti hän oli ilmaissut tyrmistyksensä tapahtumien kulkua: "Luulin perhe pysyy koossa ja Manni ei koskaan hyökätä kimppuuni." 

Ludolfs - Manni ja UweLudolf veljekset ei voi antaa anteeksi itsellesi. © Ludolfs Facebook

Manni ja Uwe anna anteeksi Peter Ludolf

Kun häätö taulukon fanfaari ilmeisesti pysyvästi leikattu näiden kolmen Ludolf veljekset. Tämä tuo esiin myös hiljattain Facebookin Post Manni, Uwe ja Thomas Ludolf päälle "Ludolf Kaikki muu on paskaa", "Tämä ei ole vain rahasta !! Se on niin paljon tapahtunut kaikkina niinä vuosina, ja kaikki ei elämässä on anteeksiannettava!" oli vastaus kahden Ludolf veljekset syytöksiin fani rikkoo Peter. Mitkä kolme myös tehdä selväksi: Peter Ludolf vielä ole tervetullut.

Esiosa Ludolf ristiriitoja:

Uusi sarja on Ludolf veljekset

Ei ole yllättävää, että uusi sarja "Ludolfs - romu imperiumi on palannut"  - aloitetaan ilman Peter Ludolf - alkuvuodesta 2016 kaapelissa yksi! Historian sarja: Manni, Uwe ja hänen poikansa Tommy haluaa rakentaa uuden romukauppaan - "Ludolf-maailma", Lukien juhlatila, grillipaikka ja rentoutumista alueella. Uusi sarja "Ludolfs - romu imperiumi on palannut" on 40 päivä ennen avaamista "Ludolf-maailma" a. Tuolloin on kuljetettava keskeneräinen myynti sali silti hyvä 90 tonnia metalliromua vanhasta Miethallen. Ja kaivattua toinen sali voidaan rakentaa vain, jos kolme Ludolfs on pumpattava vesi omaisuutta.

Mannis Maybach video:

Ludolf veljekset online osien kauppa

Yhdensuuntainen ammunta, kolmen myös online autonosia kauppa on etusivulla "Varaosia Place" vahvistettu. Sillä parhaan vanhaan Dernbacher romutus auton fanit voivat seuloa ja kaivaa sweetie täällä vanhoja varaosia. Ero ennen: On viruell ja Ludolfs tarjoavat toimitus kotiin. On Ludolf omalla verkkosivulla on toinen ratkaiseva ero kulttisarja joka on tehnyt niin suosittu neljä veljestä: Peter Ludolf ei koskaan mainita.

Peter Ludolf L joukkuePeter Ludolf on erotettu hänen seuralaisensa Dirk ja Nadine. © Peter Ludolf Facebookissa

Peter Ludolf erkanee L-Team

Samaan aikaan, Peter Ludolf alkaen "L joukkue" erikseen jäsenet Nadine ja Dirk Lating. Kuten hän kirjoitti yksi hänen monista Facebook ryhmiä, siellä oli eroja hänet ja kaksi muuta "L joukkue"annettu -TOIMIELIMEN. Latings oli antanut Peter Ludolf jälkeen karkottamiseen Dernbach vuonna Metelen (Steinfurt / NRW) uuden kodin. Yhdessä idea sai alkunsa kanssa "L joukkue" rakentaa entinen huoltoasema Metelener romutus ja osallistua tapahtumiin. Onhan Peter Ludolf on nyt hänen uuden kumppanin Herby toisen hankkeen tuotosten "Schrotti"-Parties kanssa samannimisen liköörit ja romu osat tietokilpailuja.