Uusi kausi ilman Ankkuri J.P. Kraemer

PS ammattilaiset palvelu (2017) Uusi PS ammattilaiset rele ilman J.P.

Jo toisen kerran, kumppani PS ammattilaiset duo vetäytyy ohjelmasta.

© Sidney Hoffmann / Facebook

Vähän bang for PS ammattilaiset. Uusi kausi, jonka otsikkona "PS ammattilaiset toiminnassa" itsestään J.P. Kraemer alussa. pysyy lähetyksen tilaa SPORT1.

Faneille duo J.P. Kraemer ja Sidney Hoffmann "PS ammattilaiset" Nykyään uuden aikakauden alkaa: Jean Pierre Kraemer on lähtenyt show. Uuden muodossa SPORT1 menee otsikolla "PS ammattilaiset toiminnassa" alussa. Valettu sisältää nyt Sidney Hoffmann ja hänen päämekaanikkona Piddi (Pedro), joka oli jo ensimmäisen kauden muotoa puolueen. Tuolloin kutsuttiin Sidney Hoffmann ja J.P. Kraemer Viisi tähteä Performance. Muu joukkue Mitgleider ovat Sidney sisar Karin, hänen tyttöystävänsä Leo, harjoittelija Benny ja varaosien asiantuntija Tobi. Ensimmäinen erottaminen Dream Team J.P. Kramer ja Sidney Hoffmann tapahtui vuoden 2012 alussa, sitten valvottu J.P. Kramer show muutaman kuukauden yksin. Jälkeen meteli fanien keskuudessa PS ammattilaisten "kynitty" Sekä päähenkilöt yhteen ja meni syyskuuta 2012 yhdessä jälleen ilmassa. Ulkopuolella TV-formaatti "PS ammattilaiset" Kuitenkin molemmat autovalmistajista asiantuntijat lähtivät omille teilleen.

PS ammattilaiset toiminnassa ilman J. P. Kramer

Sidney Hoffmann kutsuu tuning yrityksen Sidney Industries ja istuu kuin JP suorituskykyä, yhtiö J. P. Kramer, Dortmundissa. Lisäksi hänen menestyksekkään YouTube-kanava, koulutetun autokauppias toimii J.P. lukuisia muita projekteja kuten stand-up komiikkaa ohjelmaan ja kesältä oma maailmansa kokemusta. Lisäksi sanavalmis Ruhr-Jung moottoriurheilun tapahtumia valvottu kuin 24-tunnin kilpailuun Nürburgring.

Uusi konsepti PS ammattilaiset toiminnassa

Lähtöön Jean Pierre Kraemer on se, että todettu konsepti ohjelman tarkistettiin. Painopiste ei enää on etsiä sopiva käytettyjen autojen ja niiden varusteiden tarkastuksia. PS ammattilaiset nyt käytössä huolehtia useimpien kolhiintunut autojen katsojien show. Voidaan tuunattu suhteellisen lyhyessä ajassa ja sijoitetaan teknisesti turvallisessa kunnossa.

Ensimmäinen tapaus: PS-ammattilaiset tekevät golf tuoreet

Ekassa tapauksessa uutta PS-ammattilainen seurue huolehtii lahden opiskelijan Tim. On umfoliert ja siisti beefed 18 tuuman pyörät. On myös suspensio ja vähän "rakkaus", Toisessa tapauksessa johtaa Sidney tiimeineen purettiin Alfa Romeo Peggy. Kaksi päivää, joukkue on aika tehdä Alfa sovi uudelleen.