Viisi rasvaa Camry luomuksia Vegas

Toyota Camry Martin Truex Jr. Toyota Camry Martin Truex Jr.

NASCAR kuljettaja Truex tuntuu lähteä pahan läsnäolon Mad Max autot: hänen Toyota Camry pidetään mattamusta, lepää massiivinen, Myös musta alumiinivanteet ja ominaisuuksia spoileri takaluukkuun.

© Toyota Toyota Camry Martin Truex Jr. Toyota Camry Martin Truex Jr.

Truex näkyy täällä pahan läsnäolon Mad Max autojen pois: kun hänen Toyota Camry pidetään mattamusta, lepää valtava, ...

© Toyota Toyota Camry Kyle Busch Toyota Camry Kyle Busch

Kyle Busch piste Camry ylellisyyttä versio, jossa on paljon kromia.

© Toyota Toyota Camry Kyle Busch Toyota Camry Kyle Busch

... määrän kromia. Etupuskurin kuljettaa Toyota tyypillinen X kromi, peilit ja jopa katto on kromattu.

© Toyota Toyota Camry Denny Hamlin Toyota Camry Denny Hamlin

Denny Hamlin n Camry näkyy puna-valkoinen retrohenkinen suoraan Fast & tulla Furious.

© Toyota Toyota Camry Denny Hamlin Toyota Camry Denny Hamlin

... retrohenkinen, alkaen valkoinen runko nauhat sisustus laskeutua musta ja punainen.

© Toyota Toyota Camry Daniel Suarez Toyota Camry Daniel Suarez

Daniel Suarez laittaa jalo-viritys: Katto, samanlainen tyylikäs syrjäytti musta kuin edellinen ylellisyyttä sedans, laittaa iso musta kevytmetallivanteet pyöräkoteloiden.

© Toyota Toyota Camry Daniel Suarez Toyota Camry Daniel Suarez

Katto, samanlainen tyylikäs syrjäytti musta kuin edellinen ylellisyyttä sedans, laittaa iso musta kevytmetallivanteet pyöräkoteloiden.

© Toyota Toyota Camry ja Rutledge Wood Toyota Camry ja Rutledge Wood

Todennäköisesti tyylikkäin Toyota Camry SEMA on todennäköisesti rakennettu Rutledge Wood, NASCAR asiantuntijoita.

© Toyota Toyota Camry ja Rutledge Wood Toyota Camry ja Rutledge Wood

... Ryhtyä hänen poskiaan leveä ulkopuolelle kulta lakattu pyöröhirrestä. Edessä on valtava ilmanottoaukkoja.

© Toyota Toyota C-HR Toyota C-HR

Massiivinen verspoilerter Toyota C-HR haluaa nopeimman "Crossover Utility Vehicle" (CUV) jokaisessa maailmankolkassa.

© Toyota Toyota C-HR Toyota C-HR

... tehokas turbo muuntaminen ja 600 hv. Lopullinen Hyväksytty kilparadoille, hän menee ääneen Toyota nopeammin kierrosaikoja kuin McLaren 650S Spyder.

© Toyota

SEMA 2017 Toyota käyttää ylös ja hänen menestynein yhdysvaltalainen malli Camry yhä hyvin nuori Crossover C-HR keskellä. Tällä keskiluokka, NASCAR ammattilaisia ​​raivosi josta massiivisesti viritetty SUV myös kääntää urheiluauto märkä. Kaikki tieto!

SEMA 2017 (31/10-03/11) oli täydellinen paikka laittaa hänen myydyin yhdysvaltalainen malli Camry ja nuori C-HR oikeassa valossa, niin Toyota. Erityisesti nuorille, jotka etsivät&# 39; s kiinnostusta viritys. Tätä varten Japanin ovat vetäytyneet kaikki pysähtyy ja neljä NASCAR kuljettaja Martin Truex Jr., Kyle Busch, Denny Hamlin Daniel Suarez vieminen jotka ovat tuoneet oman ajatuksen Camry tuning show Las Vegasissa. Truex näyttää tästä lähteä pahan läsnäolon Mad Max autot: hänen Toyota Camry pidetään mattamusta, lepää massiivinen, myös musta alumiinivanteet ja ominaisuuksia spoileri takaluukkuun, sitä enemmän alumiininpalalle koska laudaksi muistelee. Kromiosat etsit runkoon turhaan. Kyle Busch mieluummin näennäisesti ylellinen variantti sedan, syvä musta kiiltävä viimeistely täyttää nimittäin paljon kromia. Etupuskurin kuljettaa Toyota tyypillinen X kromi, peilit ja jopa katto on kromattu. Denny Hamlin n Camry tuntuu heti nopeasti & tulla Furious: Under massiivisesti laajennettu siivet jumiin kirkkaanpunainen maalattu alumiinivanteet Retor suunnittelussa, raita koristeet istua valkoinen runko musta ja punainen. Lisätietoja: Kaikki tuning uudet tuotteet SEMA 2017

Toyota SEMA 2017

Daniel Suarez tukeutuu myös yhdistelmä valkoinen-musta, mutta edullisesti ilmeisesti jalo-viritys. Katto, samanlainen tyylikäs syrjäytti musta kuin edellinen luksusautojen jumissa pyöräkoteloiden suuri kevytmetallivanteet musta kromattu terä. Todennäköisesti tyylikkäin Toyota Camry, mutta ei Rutledge Wood, NASCAR perustettu asiantuntijaryhmä: Käärittynä silmiinpistävää violetti, Japanin painoi poskensa leveä ulospäin ottamaan kultaa lakattu pyöröhirrestä. Edessä on valtava ilmanottoaukkojen, jotka löytyvät myös diffuusorin kanssa neljän ulostulolla järjestelmä. Sen moottorin teho ei tunneta, vaan se, että massiivinen verspoilerten Toyota C-HR, nopein "Crossover Utility Vehicle" (CUV) haluavat olla maailmassa. Konepellin alle, neljän sylinterin tartunnan tehokas turbo muuntaminen ja 600 hv. Lopullinen Hyväksytty kilparadoille, hän jatkaa Willow Springs International Raceway mukaan Toyota nopeammin kierrosajan kuin McLaren 650S Spyder, 911 GT3 RS ja Nismo GT-R. Joka yllättää nuoret SEMA kävijöitä kyselemättä. Lisätietoa: Hyundai SEMA 2017