Aurinkoa V8

Ford Mustang Convertible Convertible uutuus V8 Ensimmäinen: Ford Mustang Convertible

Aurinko ja tuuli 418 PS: Uusi Ford Mustang 5.0 V8 Convertible

Ford Mustang Convertible Convertible uutuus V8 Ensimmäinen: Ford Mustang Convertible

Ford Mustang Convertible on hyvä neljäs Sun Tour

Ford Mustang Convertible Convertible uutuus V8 Ensimmäinen: Ford Mustang Convertible

Hyvin muodostettu ohjaamo klassisia Mustang elementtejä ja SYNC 2

Ensimmäistä kertaa kultti urheilijat ford Mustang virallisesti myydään Saksassa. Koska maaliskuun alussa, sen voi tilata - useimmat velvoittaa V8 moottori

Ennakointia on valtava. Vuodesta 2. maaliskuuta Saksan Fordin jälleenmyyjät ylläpitävät järjestystä lomakkeet Ford Mustang valmis. Yli puoli miljoonaa kiinnostuneet ihmiset ovat sittemmin käyneet Euroopassa Konfiguraattorin urheilijan verkkosivuilla.

Kun taas Euroopassa kahden saatavilla moottoreihin tapasi yhtäläinen kysyntä Saksassa, valinnasta päättävään: 60 prosenttia Mustang fanit ovat valinneet V8 418 hv Configuratorin, 40 prosenttia napsautti Vierzlinder EcoBoost. Ford Köln odotetaan saapuvan tilauksia samassa jakelu, sitten enimmäkseen avoautona. Jo kesäkuussa, ensimmäiset uudet Mustang toimitetaan kesällä aurinko.

Vaikka coupe on nimeltään Fastback Ford kutsutaan raikas ilma muunnelma klassisesta Yhdysvaltain mallin avoauto. Täällä, Ami ei suinkaan kaksipaikkainen roadster tyylillä, mutta mahtuu neljä ihmistä. ? Fverdeck pääntila takapenkkiläisillä on jopa parempi kuin coupe, katto enemmän putoaa takaisin alle suljetun Sto.

Ford Mustang Convertible: Kuusivaihteinen käsivalintainen vaihteisto tai automaattinen

mutta myös matkustaa pitkiä matkoja avoauto Vain lapset todella mukava ohjaamo on monia elementtejä klassisen Mustang - johtajalta keppiä muutos muodossa biljardi pallo läpi pyöreän välineitä, kuten öljyn ja veden lämpötila. Tietenkin on myös moderneja laivalla tuet:

Jopa pohja Mustang Convertible 314 hevosvoiman nelisylinterinen tarjoukset 39000 euroa maksutta kautta viestintä- ja viihdejärjestelmä SYNC 2 moderneilla ääniohjauksella ja kosketusnäyttö. Lisäksi ilmastointi ja nahkaistuimet aluksella. V8 voidaan oli mukanaan paremman GT laitteita.

On peräisin 44000 euroa lisäksi, kuuden mäntä korkean suorituskyvyn jarrujärjestelmän Brembo ja 19 tuuman alumiinivanteet sekoitettu renkaiden koko 255/40 R 19 edessä ja 275/40 R 19 takana. Renkaan paine valvontajärjestelmä on vakio. Perusvarustukseen V8 on kuusivaihteinen käsivalintainen vaihteisto, lisätoimintoja Fordilla 2000 euroa kuusivaihteinen momentinmuuntimen automaattisia, mikä myös vähentää polttoaineen kulutusta (12,8 sijasta 13,6 litran EU-standardi) vaikutus.

Kaikki Euroopan Mustang on tehtaalla varustettu suorituskyky paketti, joka sisältää erityisen urheilu- joukko sisältää tarkistettu kumityynyjen, parannettu jäähdytysteho jatkuvan kuormituksen, ylimääräinen ahdin moottoritilassa ja erityinen kalibrointi tuen järjestelmien ja ohjauksen. 2500 euroa ylimääräistä voit tilata Premium-paketti. Se tarjoaa muun muassa Navi, äänentoisto ja lisävarusteena ilmastoitu etuistuimet tai urheilun pysähtyy vuoteen Recaro.

Tähän liittyvä nahka kojelautaan ja kiiltävä alumiinivanteet pyöristää yksinomainen ulkonäköä. Kangaskatto avautuu ja sulkeutuu sähköisesti kurssin. Ja kiitos lämmitetty takaikkuna, Mustang on myös varustettu viileämmän ja sateisempi päivää.

Klaus Uckrow