Huomiota tässä on välähti

Huom: Valtakunnallinen nopeudenvalvontalaite Blitzer Marathon 2017

Tänä vuonna Blitzer Marathon järjestetään 19. huhtikuuta 2017th mutta paljon vähemmän valtioita osallistumaan siihen kuin aikaisempina vuosina, meidän tutkimus osoittaa.

Autoilijat varokaa! Keskiviikkona Huhtikuu 19, 2017 tänä vuonna Blitzer Marathon tapahtuu. Se osallistuu merkittävästi vähemmän tiloja kuin aikaisempina vuosina. On yleiskatsaus!

Tänä vuonna Blitzer Marathon järjestetään keskiviikkona Huhtikuu 19, 2017 vain muutamat valtiot sijaan. Lopuksi on vähentynyt osallistuminen Nordrhein-Westfalenin, Rheinland-Pfalzin, Baden-Württemberg, Schleswig-Holsteinin, Ala-Saksin, Berliini, Hampuri, Saksi-Anhaltin ja Mecklenburg-Vorpommernin yhdeksän 16 valtiota. Valtiot väittävät tältä osin eri syistä alalla, mutta erityisesti tiukka henkilöstötilanne poliisin meneillään olevasta terrorismin uhka ja pakolaisten tilanne. Myös suuria tapahtumia, kuten AFD-puoluekokouksessa Kölnissä. Kun Blitzer Marathon viime vuonna noin kaksi miljoonaa autoa tarkastettiin ja 72000 speeders kiinni. 

Blitzer Marathon 2017: Nämä maat ovat

Brandenburgissa ovat silloin maratonin Blitzer, joka sijaitsee 19. huhtikuuta kuudesta aamulla 24 tuntia noin 200 nopeusvalvontakamerat, Bremen on välähti nollasta 24 pm. Poliisi Hesse haluaa laittaa aamusta iltaan kuuteen 22:00 Yli 700 hätäpalveluihin odottaa. Saksin alkaa Blitzer Marathon jo yön 00:00 ja on 24 tuntia käytössä. Saarlandin alkaa eri aikoina: kun poliisi Flash kuudesta kuuteen, työntekijät kuntien kuudesta 24 klo Blitzer Marathon 2017 osallistuu. Thüringenin ei määritellä tarkat ajat. Bayern haluaa sijoittaa ympäri vuorokauden odottamassa: Tässä nopeuskameran Marathon alkaa kuudelta menee vasta torstaiaamuna. Tulee noin 2000 henkilöstön alalla.

Yleistä: Tässä on välähti

  • Brandenburg
  • Hesse
  • Saarland
  • Thüringenissä
  • Baijeri

Kritiikkiä nopeuskameran Marathon

Ensimmäinen valtakunnallinen Blitzer Marathon järjestettiin lokakuussa 2013. Täytäntöönpano edellyttää jatkuvaa kritiikkiä jälkeen. Maksu: täyttää rip-off kassaan kuntien. 83000 autoilijat sakotettiin vuonna 2013. Tällä välin on tullut hiljainen ympäri laajamittaista. onko autoilijat todella pysähtyi ilmoitti toimenpiteestä kestävän puolustajat ajotapa on edelleen kyseenalainen.