Cult iskulause on vanhentunut

VW - Auto VW - Auto

Jopa ulkomailla, Volkswagen käytetyt helposti vaatimuksien "auton", Kuvassa logo Wolfsburg-pohjainen ...

VW - Auto VW - Auto

... New Yorkin autonäyttelyssä vuonna 2015 - tuolloin oli maailman Wolfsburg katsella vielä kunnossa ...

VW - Auto VW - Auto

... ja häämöttävät taustalla dieselin skandaalin etäisyys. Nyt uuteen ...

VW - Auto VW - Auto

... jolloin yrityskulttuuria kokoelman, jonka pitäisi olla tunnistettavissa mainonnassa. Sijasta "auton" Jos mainostetaan tuotenimellä "Volkswagen",

VW erottaa kahdeksan vuotta vaurioituneesta brändinvaatimus "auton", on syöttää enemmän nöyrä viesti virkansa jälkeen dieselin skandaali.

Parempi kuin ytimekäs iskulause "auton" tuskin tuo lähestymistapa Volkswagen pisteeseen. Wolfsburg ovat erikoistuneet rakentamaan täydellinen ajoneuvo niin monelle ihmiselle kuin mahdollista, ja ne nousseet ainakin väliaikaisesti, suurimmaksi autojen valmistajia maailmassa. mutta "auton" on saanut eikä vain muutamia naarmuja viime kuukausina, kun tuomittu vastuutahojen VW on tullut mahdottomaksi korjaus: Opposite Reuters tiedottaja että tulevaisuudessa alla VW logoon ei "auton" seisoo. Sen sijaan ei saisi ylittää mainostettu nimi Volkswagen maailma on lukea ja osoittamaan paluuta perinteisiin arvoihin yhtiön. Jäähyväiset 2007 käyttöön Martin winterkorn Vaatimuksen "auton" On myös toinen signaali asiakkaalle, että aikakausi odottamattoman geratenen muutama viikko sitten kritisoi entinen pomo on vihdoin päättynyt.

Lisätietoa: kronologia VW diesel skandaali

Diesel skandaali VW irtoaa mainoslause "auton"

yksinkertaisempi "Volkswagen" On myös ilmaista, että se esittelee itsensä tulevaisuudessa Wolfsburg jotain nöyrä. Vaihe loputon itsetietoisuuden valmistuu ilmeisesti uudessa VW toimitusjohtaja Matthias Müller, seuraukset dieselin skandaali on selvästi havaittavissa pr. Varsinkin entinen BMW hallituksessa Herbert Diess oli vastaan ​​iskulause "auton" lausutaan koska tämä voitaisiin käsittää siinä mielessä, absolutistisen vaatimus ainoa edustus kaikille autonvalmistajille. Lisäksi vanha sanonta ei pystynyt kuljettamaan yhtiön teknologisten standardien. Jälkeen kahdeksassa vuodessa "auton" erittäin korkean profiilin lähtöä viestin, joka on altistunut vähintään ulkomailla monta korruptioiden, voimme ymmärtää Volkswagenilla ensimmäisenä askeleena uuden, puhtaan aikaa.