Luxury sedan maasto

Cadillac Escalade 2015 Hinta Saksa Eurooppa maastoauto uuden sukupolven Mitä Cadillac Escalade 2015 Euroopassa kustannuksia

Uusi täysikokoinen SUV GM tytäryhtiön tarjotaan myös Euroopan markkinoilla

Cadillac Escalade 2015 Myös tehdä tiensä Saksa. Selvitä tilauksen hinta luxiösen maasto sedan

General Motors tytäryhtiö on Cadillac Hinnat SUV Escalade julkaistu Euroopan markkinoille. Neljäs sukupolvi 5,18-metrinen ylellisyyttä SUV maksaa ainakin 94500 euroa, Yhdysvaltain valmistaja ilmoitti Zürichissä Euroopan pääkonttori. Kilpailijan autojen kuten Range Rover, Land Rover ja Mercedes GL vuoden alusta.

Cadillac Escalade 2015: Uusi SUV V8 ja 420 hv

Cadillac Escalade tarjoaa hiljattain avattu Euroopassa yksinomaan neliveto-ja elektronisesti ohjattu jousitus. Käytettävissä vain moottori on V8-moottorin, joka vetää 420 hv 6,2 litran. Ajo suorituskykyä ja polttoainetaloutta, valmistaja ei ole mitään tietoa. Koska suurin vääntömomentti on 623 Newton metriä tiedotteessa.

Uudella Escalade on paljon edgier muotoilu kuin edeltäjänsä ja saa erottuva LED-valot. Neljännessä painos on ensimmäinen seitsemän paikkainen Euroopassa pitkällä versiossa Escalade ESV myyntiin. Nämä venytetty Cadillac auton vaikuttava 5,70 metriä.

Cadillac Escalade: Auto Tarjoukset

AUTOZEITUNG