uusi päätoimittaja

Abt VW Golf VII R 2014 kuvia kompakti urheilullisuutta Abt Golf VII R 2014

Uuden Abt Virta New Generation kyytiin VW Golf R huimat 370 hv merkit

Abt VW Golf VII R 2014 kuvia urheilullinen kompakti ulkomuoto Abt Golf VII R 2014

Jopa maalattu ja Matt ulompi viitta, tumma vanteet ja piti huomaamaton korisarja voi olla ylpeä

Riveissä VW Golf VII on uusi hallitus päällikkö. Abbot Golf R seitsemännen sukupolven mukana 370 hv, uusi korisarja ja pyörät tumma hallussa

VW tuning asiantuntija Abt on esitellyt uuden olento: Vaikka Golf VII powert vasta myöhään kuin 300-hv R versio asfaltilla, mutta se ei suinkaan edustaa raja suorituskykyä kiinteiden Wolfsburg.

Abt Golf VII R 2014: Uusi huippupisteet - Sama kulutus

Perustuvat New Generation Virta, mikä on tyypillistä erityisesti suunniteltu ohjausyksikkö sekä uusi ohjelmisto, suorituskyky 2,0 litran nelisylinterinen turbo ruuvataan 300 PS peräti 23 prosenttia 370 hv. Vaikka vääntömomentti 380 Newton metriä nousee 460 Nm, polttoaineen kulutus aiemmin edullisinta VW Golf R muutu koskaan Abt mukaan.

Ajo tiedot puolestaan ​​saavat nojata hienosäätöä: nopeus kasvaa 250 km / h 265 km / h. Kun kiihtyvyys sarjamuodossa 0-100 km / h 5,1 sekuntia etenee, lyhentynyt Abt Golf VII R 2014 4,5 sekuntia. Perinteisesti Abt-suunnittelijat eivät jätetty ennalleen ulkoisia vaikutuksia.

Kompakti urheiluauto paistaa maalattu sininen ja mattapintaa vanteen valittiin tummennettu pyörät ER-C suunnittelu. Mitä enemmän visuaalinen parannus on saatu aikaan uusi etusäleikkö, etu- ja taka spoileri, ajovalojen kattaa, sivu- helmakiinnikkeet ja jopa takasiipi on aluksella.

Patrick Freiwah