hidas Rauhoitu ja jalka kaasupolkimella

Edelleen oppia uusille kuljettajille turvallista ajamista vinkkejä opas aloitteleville kuljettajille Viisi vinkkiä uusia ajureita: Heti kaikki ajavat turvallisesti

Ajo opit autokoulussa, tarvittava rutiini ei anna sitä. Mutta oikealla asenteella ja muutamia vinkkejä mielessä jokainen aloittelija on turvallista kuljettajille

© Imago

Jatka oppimista yksi autokoulujen, tarvittava rutiini ei anna sitä. Mutta oikealla asenteella ja muutamia vinkkejä mielessä jokainen aloittelija on turvallista kuljettajille

Vaikka on driving testin kirkkaasti, on ensinnäkin aloittelija. Nuoret kuljettajat tarvitsevat erityisesti käyttää olla varma. Tilastollisesti 18-24 vuotta täyttäneistä, Saksan teillä numero yksi syy onnettomuuksiin, ettei käytäntö ja itsetunto ratissa hyväksi. Jotta täydellisen alun autoilijoiden elämä on Saksan tieliikenneturvallisuuden Organisation (DVW) viisi vinkkejä valmiina:

Aloittelevat kuljettajat: vain käytännön kautta opit turvallisen ajon

Harjoittele, harjoittele, harjoittele: Ajokortti aloittelijat ovat parhaiten heti kokeen pallo ja ajaa mahdollisimman usein vain lyhyempiä ja pidempiä matkoja joskus. Ainoa tapa he saavat tarvittavaa rutiinia. Vanhempien tulisi tukea lapsensa mukaan ja jättää ne autoon, eikä pelosta, että jotain voisi tapahtua, ei ulos piirtävät kuvaa auton avaimet.

vie aikaa: Switch, piirtää, vilkuttaa - kestää kunnes kaikki sujuu kädestä. Erityisesti vaikeissa tilanteissa aloittelevat kuljettajat oteta riittävästi aikaa reagoida rauhallisesti ja oikein. Koska stressi voi johtaa ajattelematon ja riskialtista käyttäytymistä.

pysy rauhallisenaJos asiat eivät edeltää aivan nestettä, se on usein muita tienkäyttäjiä, ensimmäinen menettää hermoja: Sitten honking, kiroilu, jostled. Aloittelijoille ohjauspyörän voidaan pelotella niitä missään olosuhteissa. Sinulla on vielä opittavaa, ja toiset on ymmärrettävä, että - onhan se oli kerran ratsastaja että.

hidastavat kaasupoljin: Aloittelijat luonnollisesti puuttuu tunne tyypillisiä riskejä liikenteessä. Lisäksi jotkut ihmiset kokevat jopa turvallisempaa kuin se todellisuudessa on. Aloittelevat kuljettajat pitäisi hillitä itsensä etenkin kun jalka kaasupolkimella, koska ylinopeus on yksi tärkeimmistä syistä onnettomuuksien.

täysin asiassaJoka on hajamielinen ajon, ei etsi tietä. Tekstit viestejä puhelimessa noin tai jopa selfien-ajo ja viritys radion tai navigointilaitteen nopeasti päättyy onnettomuuteen. Liian innoissaan keskusteluja tai kiista kumppani ei myöskään ole osa auton.

AUTOZEITUNG