Tehonalennus mahdollista

Talvirenkaat Kesä liikenneonnettomuuksien vähentämiseksi Palautusprosentti 2014 Talvirenkaat kesällä

Onnettomuudessa talvirenkailla kesällä, vakuutus ei maksa

© imago

Virallisesti ei ole Kesärenkaat pakollisia, mutta joka lämpimänä vuodenaikana kanssa talvirenkaat rakentaa onnettomuus, vaara voi vähentää etuja vakuutusalalla

 "Näin on, jos osoitetaan onnettomuuksia törkeästä huolimattomuudesta ", sanoi Bianca Boss liittovaltion vakuutettu. Se voisi tapahtua, että vakuutus sanoo, "Me emme maksa, koska jarrutusmatka oli hyvin pitkä riittämättömien renkaisiin", lisäsi Daniela Mielchen hallituksen Association Traffic laki Saksan Asianajajaliiton. "Tällainen tapaus on jo antanut."

vakuutukset: "Me emme maksa"

"Sinulla on aina sopeutua olosuhteisiin hänen ajotapa," neuvoo Bianca Boss. Tämän periaatteen loukkaamista autoilijat, jos he eivät hillitä kanssa talvirenkaat, nopeus, koska korkeammissa lämpötiloissa renkaat kylmänä vuodenaikana on paljon pitempi jarrutusmatka kuin kesärenkaat.

"Talvirengas kielto kesällä, mutta siellä ei ole", sanoi pomo. Lain mukaan autoilijat tarvitsee vain taata vähintään urasyvyyden 1,6 millimetriä. Suojautua, Bianco Boss suosittelee autoilijoita vain tehdä tällaisia ​​sopimuksia rungon, jossa luopuu väitteen törkeästä huolimattomuudesta.

AUTOZEITUNG