Salama McQueen uudelleenmuodostettu.pst

Disney Cars Salama McQueen replica Cartoon Auto: Disney Salama McQueen replica

Onko tarkka kopio Yhdysvaltain tinkerer tarjoaa vastaavia arvoja kuin sarjakuva auton, emme voi sanoa. Ainoa varma asia on, että todellinen "salama McQueen" Hänen elokuvallinen vastine näyttää sekoitettavissa.

Puhuvan kilpa-auto "salama McQueen" tiedämme Disneyn animaatioelokuva "Autot", Kunnianhimoinen isä on nyt tehnyt yllätys poikansa mies ja sarjakuva auton uudelleen kotona työskentelevät one. Näyttää hyvältä ... ja myös kuulostaa hyvältä!

Disney elokuva "Autot" se on noin puhumisen autoja, jotka kilpailevat lapsiystävällinen nopeatempoinen kilpailu. Tähti tämä elokuva on sympaattinen-kiertämätön urheiluauto "salama McQueen", Sarjakuva auto on jopa kuvitteellisia moottori! Ahdettu V8 antaa tarvittavat valtuudet, punaisen auton huippunopeus 320 km / h katapultti ... ainakin niin kauan kuin elokuva ruudulla vilkkuu.

Lisätietoa: Fast and Furious 2021 

Salama McQueen replikan Sohnemann

Onko tarkka kopio Yhdysvaltain tinkerer tarjoaa vastaavia arvoja, emme voi sanoa. Ainoa varma asia on, että todellinen "salama McQueen" Hänen elokuvallinen vastine näyttää sekoitettavissa. Ilmeisesti todellinen auto oli tekemä isä syntymäpäivä uusimpana, jonka pitäisi olla suuri fani Disney elokuva. Joten isä toivoa todennäköisesti paljon lapsia. Meillä myös on lista ...

Lisätietoja: Nämä ovat tyylikkäin elokuva autojen

.upottaa-säiliö {kanta: suhteellinen; padding-bottom: 56,25%; korkeus: 0; ylivuoto: piilotettu; max-leveys: 100%; } .embed-astia iframe, .embed-astia esine, .embed-säiliö upota {kanta: absoluuttinen; top: 0; vasen: 0; leveys: 100%; korkeus: 100%; }