Willi Weber kritiserer; tidligere læge udtrykte

Michael Schumacher Michael Schumacher

En stor ære for Michael Schumacher: De tidligere racere vil blive hædret med en pris.

Michael Schumacher og Willi Weber Michael Schumacher og Willi Weber

Willi Weber kritiseret familien af ​​Michael Schumacher på grund af streng hemmeligholdelse af sundheden for de motorsport fagfolk. Det var tid "Hæld de millioner af fans kommer ren".

© Getty Images Willi Weber kritiserer; tidligere læge udtrykte Schumacher Foundation "Hold Fighting"

Under banneret "Hold Fighting" et nyt initiativ blev fastslået, at Michael Schumachers vil gerne videregive værdier og opfordringen til at holde ud til andre mennesker.

Den nuværende sundhedstilstand Michael Schumacher er stadig hemmeligt. Willi Weber har derfor været kritisk over for familien. Forskellige venner, bekendte og berømtheder har også udtrykt bekymring Schumi-at være i de seneste år. Nu er der men ellers nyhed: Schumi blev optaget i Hall of Fame af tysk sport.

Da der er om sundheden for Michael Schumacher har længe været noget nyt for familie, venner og fans, men kan nu se frem til en anden stor nyhed. 180000 "billede"Læsere ære den tidligere racerkører og top atlet Magdalena Neuner med en plads i Tysklands Sports Hall of Fame. prisen fra indenrigsminister Thomas de Mazière blev tildelt (CDU). "Med deres personlighed og deres tjenester, har Magdalena Neuner og Michael Schumacher afgørende bidraget til populariteten af ​​sine sport og ophidset i årevis sportsfans i Tyskland og resten af ​​verden", Den politiker sagde ved ceremonien. Michael Schumacher er stadig de mest succesfulde tyske racerkørere. I spekulationer om hans helbred efter uheld på ski ikke mindst fordi hver nu og da krydsede grænser af medierne. Endelig havde Landgericht Hamburg sagde en dom i retssagen mod behandling af personlige rettigheder Michael Schumacher. magasinet "farverig" skal derfor overføre en erstatning på 50.000 euro til familien Schumacher og bidrager 65 procent af Abmahnkosten (950 euro) og en del af procesomkostningerne. Men den dom er endnu ikke endelig. Sagen blev hørt, fordi bladet havde gjort påstanden i spørgsmålet i 2015, at Michael Schumacher kunne gå igen. Familien gik denne overskrift for langt. den "farverig" havde fremsat i deres forsvar til en informant, så den kompensationsbetaling mislykkedes kun i den angivne højde.

Michael Schumacher medlem af Hall of Fame

Son Mick fejrede sin 18 års fødselsdag den 22. marts og har siden været eneansvarlig for sine beslutninger. Han allerede formuleret sit klare mål for fremtiden: "Jeg ønsker at være en komplet racerkører." Imidlertid har tre år siden, den alvorlige uheld på ski syvdobbelte F1 verdensmester Michael Schumacher, selvom familien vedligeholder Sundhed af de populære motor sport fagfolk yderligere hemmelige. Der hagler kritik og faktisk fra Michael Schumachers tidligere manager Willi Weber. I en Intervie med magasinet "farverig" Han forklarer: "I kritik i nogen tid, at Schumacher familien ikke fortæller hele sandheden. Men jeg bider som granit, mit råd er ikke hørt", Han mente, at det var for Michael Schumachers familie på det tidspunkt "Hæld de millioner af fans kommer ren", Disse udsagn lyder næsten som om efter den aktuelle sundhedstilstand Schumi værre end hidtil antaget. Selvom Willi Weber udtrykte endvidere i interviewet "håb dør sidste", Siger det pres han bygger gennem hans udtalelser om Schumachers familie, et andet sprog. Hertil kommer, at 74-årige siges at have dem i lang sorg periode er nødvendig for at acceptere den skæbne Schumi. Selvom Willi Weber selv er en af ​​de nærmeste medarbejdere for Michael Schumacher, han kan - som angiveligt mange andre venner og tæt companion fra sin aktive Formel 1 gang - Schumi ikke besøge: "Ærgerligt, at Corinna tilsyneladende ikke har tillid til mig længere."

Schumachers søn Mick nu 18 år gammel

Den 29. december ulykken Michael Schumacher årsdagen for tredje gang. Set fra familie, venner og fans tre vanskelige år. Især for sidstnævnte først og fremmest års usikkerhed. Så familien af ​​de rekordhøje mestre bekræftet efter sin løsladelse fra hospitalet, så den nu 47-årige på hans private ejendom i Schweiz Rehabilation af fagfolk. Siden da Michael Schumacher er afskærmet fra omverdenen. I begyndelsen af ​​december 2016 var kortvarigt stor spænding til en hemmelighed blevet skudt Foto Michael Schumachers i hospitalssengen. Angiveligt tilbød en hidtil ukendt sagde foto publicering på til en million euro til at købe. Som reaktion på "Foto Skandale" tog straks anklagemyndigheden Offenburg at vise ved Schumacher leder Sabine Kehm undersøgelse mod ukendte personer, fordi den tvivlsomme tilbud på "meget personlige liv" Schumacher blev såret. Undersøgelsen blev sat i mellemtiden, fordi ingen gerningsmanden kunne bestemmes. I mellemtiden er familien miljø Michael Schumachers ikke tomgang, forsøger at få det bedste ud af hele tragedien. Under banneret "Hold Fighting" et nyt initiativ blev fastslået, at Schumi værdier og opfordringen til at holde ud gerne vil give videre til andre mennesker. "Hold Fighting ønsker at føle sig inspireret af Michael Schumacher, motivere er at holde kampe og aldrig give op alle de mennesker,"Der står på hjemmesiden for initiativet. "Michaels stærk vilje, hans loyalitet over for dem tæt på ham, at hans ærlige holdning til sine mål og overbevisninger og sin klare vilje hjælpe andre har i mange år for mange mennesker rundt om i verden en inspiration."

Willi Weber kritiserer Schumachers familie

I november 2016: Den sidste besked på sundheden hos Michael Schumacher kom fra tidligere Ferrari teknisk direktør Ross Brawn. Den mangeårige Schumachers ven sagde i et interview med den britiske BBC: "Det er svært for mig at sige meget uden at krænke privatlivets fred for familien. Jeg kan sige: Der er mange rygter og de fleste af dem er forkerte. Vi håber og beder hver dag, at vi vil fortsætte med at gøre fremskridt og en dag ét Michael, der har genvundet fra hans forfærdelige kvæstelser se." 22 år efter hans første verden titel Schumacher har nu en officiel Facebook- og Instagram-Optræder.

Ross Brawn erklæring om Schumachers tilstand

Fra september 2016: Michael Schumachers advokat Felix Damm taler almindelig tekst. I en retssag mod magasinet Bunte, advokaten bekræftet: "Han kan ikke gå." Felix Damm beskylder bladet for at have privatliv Michael Schumachers såret. "Hævder de havde, Familie Schumacher tvunget til at tage kampen op mod deres vilje"Så advokaten fortsatte. Mere end tre måneder tidligere, i juni 2016 Michael Schumacher har vundet Nürburgring Award for Lifetime Achievement. Men på grund af hans helbred situation Formel 1 verdensmester kunne ikke engang Besvarelse pris. Hans chef Sabine Kehm modtog prisen på vegne og gav en opdatering på Michael Schumachers aktuelle helbredstilstand: "Jeg er klar over, og jeg tror, ​​at I alle er enige med mig: Vi havde alle føler sig bedre, hvis Michael er selv her og takke måske", Lederen af ​​den tidligere Ferrari sagde chaufføren. "Men det er desværre ikke muligt. Desværre, vi nødt til at acceptere alt det og lære at håndtere det. Hvert sæt er stadig den udløsende faktor for nye krav, hvert ord er ledestjerne for mere information", Kehm sagde i et interview med Süddeutsche Zeitung: Det ville aldrig hvile. Da han blev spurgt "Hvordan er Michael Schumacher?" Desuden ville der ikke være nogen generelt svar, fordi det er en "permanent" Pågældende proces. Ønske om at fortælle om sine ex-racerkører kolleger har dog Sebastian Vettel. I en fælles interview med Dirk Nowitzki af Ferrari chauffør, der sagde "Bild am Sonntag": "Det er en brutal skæbne. Men altid er der håb. De, der kender ham fra hans spillende dage, ved, at Michael er en fighter. Hvis nogen finder en måde at vende tingene rundt, da."

Michael Schumachers karriere i video:

Michael Schumachers advokat Felix Damm har udtalt sig

Som februar 2016: Ex-Ferrari chef Luca di Montezemolo har den sporty succesfulde æra Ferraris mitzuverdanken Michael Schumacher i F1. Nu blev han spurgt om Michael Schumachers tilstand. Ganske tricky, fordi alle, der virkelig ved, hvordan man gør det Michael Schumacher tavs. Montezemolo ikke, han taler om. Selv hvis han rent faktisk siger lidt. "Vi havde store år sammen, også på et personligt plan", Sagde Di Montezemolo på et panel begivenhed i Milano. "Desværre har en tilfældig nedbrud gjorde ham ski pause", Fortsætter Di Montezemolo. Nyheden havde han fra Schumacher, desværre ikke var gode, siger den 68-årige. Men yderligere detaljer han ikke navn. Sabine Kehm, Michael Schumachers manager, vil dog ikke selv kommentere Montezemolo bemærkninger.

gone medier hos Schumi artikler for langt: OLG München

I en nylig domstolsafgørelse, Oberlandesgericht i München gav advokaterne Michael Schumachers med hensyn til rapportering af nogle medier ret. Ifølge retten nogle medier brød med deres dækning for langt frem i det private liv Michael Schumachers og hans familie. Den indvending af den relevante medievirksomhed blev afvist af Court of Appeal. Processen var baseret på en klage fra advokater Schumis påbud efter rapporter om sundhedsmæssige tilstand af F1 verdensmester havde optrådt i fire tidsskrifter, der dekoreret en pressemeddelelse hans talskvinde Sabine Kehm.

Stå på Jan 3, 2016: media advokat forsvarer tavshed af familien

Angiveligt Schumi kan gå et par skridt

I en rapport af 22. december 2015 siger magasinet "farverig"Michael Schumacher kunne midlertidigt tage et par skridt tilbage med støtte. Den tidligere Formel 1 pilot bør imidlertid har mistet betydelig vægt. Men nægtet, Michael Schumachers mangeårige leder Sabine Kehm rapporten straks: "Desværre er vi tvunget af en nylig pressemeddelelse at præcisere, at kravet Michael kunne gå igen, ikke sandt."

Stand 31 oktober 2015: Jean Todt fortæller om Michael Schumachers tilstand

Manager Sabine Kehm: Af spekulation i sigte

Siden Schumachers hjem er der ingen meddelelser fra ledelsen med Schumachers tilstand. "Det er stadig en lang og hård vej foran ham"Sabine Kehm havde annonceret den 9. september, henvist til privatlivets fred for familien og bedt om at afstå fra spekulationer om sundhed af de mest succesfulde chauffør i Formel 1 historien.

Stand 23 maj 2015: Michael Schumacher er gør fremskridt

Tidligere Arzt Jean-Francois Payen opfordrer tålmodighed

Opsvinget fra Formel 1 verdensmester Michael Schumacher stadig kræver tålmodighed. Den franske Arzt Jean-François Payen påpegede i interviews i franske medier. "Du er på en tidsskala, der går fra det ene år til tre år"Sagde chefen for anæstesi og genoplivning ved Universitetshospitalet i Grenoble, var blevet bragt ind i Schumacher efter hans uheld på ski den 29. december 2013. Syv-tiden mester blev derefter indlagt på et særlig alvorlig hovedlæsion Payen erindres i "Le Parisien": "Han var ved sin ankomst i en kritisk situation." Payen var en del af det medicinske team, der tog sig af mere end et halvt år i Grenoble til far til to. Schumacher blev overført til en nøddrift i en kunstig koma og flød dage i fare. Det var ikke før midten af ​​juni annoncerede hans manager Sabine Kehm, at den nu 45-årige var gået ud over i koma. Desuden har de annonceret den 16., at Schumacher er ikke længere i CHU Grenoble i juni; han fortsatte sin genoptræning på en klinik i Lausanne ikke langt fra hans adopterede hjem England den Genevesøen fortsætter. Den 9. september, Kehm sagde, at Schumacher var nu hjemme.

Michael Schumachers karriere (video):

usædvanligt Corinna Schumacher på alle måder

Der Schumacher finde betingelser, der ville favorisere raskmelding Payen sagde efter sit besøg i Schumacher. "Det faktum, at han er i et velkendt miljø, kunne hjælpe ham", Sagde Payen. Lægen pegede på krav om mere præcise tilstand af indfødte Kerpeners men hans lægelige tavshedspligt. Lægen roste dette i et interview med radiostationen RTL Frankrig også Schumachers kone Corinna, alt var fra jorden, så at de syv verdensmester gjorde fremskridt. Hun var ekstraordinær på enhver måde, Payen understreget i "Le Parisien", "Hun var straks klar over situationen af ​​konsekvenserne og den lange vej, der ville ligge forude." I modsætning til Corinna Schumacher Payen og hans medicinske kolleger var for det meste ikke vant til den store medier menneskemængde, det lang tid, før hospitalet i Grenoble sejrede. "Ingen er forberedt på en sådan stormløb af medier", Payen sagde i bakspejlet. Du fik taget handling hurtigt for at arbejde i fred. Han påpegede, at Schumacher var blevet behandlet på trods af alle sikkerhedsforanstaltninger lægeligt som enhver anden patient. Schumacher var styrtet ned mens skiløb, da han ikke havde set over Méribel en sten. Han hoppede så hovedet til en anden sten. Skylden for ulykken havde ingen som undersøgelserne af den offentlige anklagers kontor for Albertville afsløret.