Ingen forsoning i sigte!

De Ludolfs: Zoff mellem brødrene De Ludolfs: Zoff mellem brødrene

I nogen tid de tre brødre Manni, Uwe og Peter Ludolf er på kant voldsomt. Hvordan kan man så kommer ud, at tvisten kulminerer i en udsættelse retssag. Med retskendelse Manni og Uwe tvinger hendes bror Peter at rydde Dernbacher Junkyard. Årsagen til udsættelsen synes ...

De Ludolfs: Zoff mellem brødrene De Ludolfs: Zoff mellem brødrene

... til sine penge problemer brødrene Manni og Uwe - her er et billede af tre af lykkeligere tider. Men Peter Ludolf udtrykt i en YouTube-video-besked til rydningen og beskrev sin opfattelse af tingene. I hans video besked Peter annoncerer nu efterkomme anmodningen. Han har også leger med tanken ...

& Amp; quot; The Ludolfs - skrot Empire er tilbage & amp; quot; Ny TV-serie "De Ludolfs - skrot imperium er tilbage"

... helt rykke teltpælene op i Dernbach. Selv i det nye show "De Ludolfs - skrot imperium er tilbage" Peter havde allerede løber tør for plads. Ved at sende kom Ludolf brødre - med undtagelse af Peter - efter mere end tre års afholdenhed tv tilbage. Den 10. januar startede ved 20.15 pm, det nye show ...

& Amp; quot; The Ludolfs - skrot Empire er tilbage & amp; quot; Ny TV-serie "De Ludolfs - skrot imperium er tilbage"

... "De Ludolfs - skrot imperium er tilbage" på kabel én. Hvad lyder som varmes opskrift er faktisk et helt nyt koncept. Efter Horst-Günter døde i slutningen af ​​2011, og brødrene Manni og Uwe Peter er faldet ud, Manni, Uwe og hans søn Tommy går nu deres egne, nye ting. Tommy ...

& Amp; quot; The Ludolfs - skrot Empire er tilbage & amp; quot; Ny TV-serie "De Ludolfs - skrot imperium er tilbage"

... ønsker og hans onkel Manni (venstre) bygge med sin far Uwe (til højre) en ny ophugger: den "Ludolf-World"; herunder festlokalet, grillplads og afslapning område.

den bilkirkegård den Ludolfsi Dernbach? Der var engang. Manni og Uwe Ludolf har hendes bror Peter juridisk tvunget til at rydde jorden. Vi afslører, hvad de tre brødre gør i dag!

I nogen tid de tre brødre Manni, Uwe og Peter Ludolf er på kant voldsomt. Som kom ud, at tvisten kulminerede i en udsættelse varsel: Med retskendelse Manni og Uwe hendes bror Peter er tvunget til at evakuere Dernbacher Junkyard. Årsagen til udsættelse kan have været penge problemer brødrene Manni og Uwe. Et problem, som de har delt med Peter. Han vidste heller ikke, hvor, som i en break-Peters hele besparelser er blevet stjålet. Senest har Peter Ludolf udtrykt i en YouTube-video-besked til rydningen og beskrev sin opfattelse af tingene: Så der var et møde mellem de tre Ludolf brødre for to år siden, at være på hvilken losseplads efter nye episoder filmet. Peters forslag om to skrotpladser - på den nye og den gamle i Linden i Dernbach - måtte vende, Manni og Uwe dog blokeret. Plottet af kult skrot Platzts i Dernbach at Peter Ludolf måtte rømme tilhører bror Manni. Hallerne stående på det, men Peter havde finansieret. Alligevel Peter er en anmodning om at rydde pladsen overholdt. I den samme video budskab havde han udtrykte forfærdelse over forløbet: "Jeg troede familien hænger sammen og Manni ville aldrig angribe mig." 

De Ludolfs - Manni og UweDe Ludolf brødre kan ikke tilgive dig selv. © Den Ludolfs Facebook

Manni og Uwe vil ikke tilgive Peter Ludolf

Med rydningen synes bordet fanfare at have været skåret permanent mellem de tre Ludolf brødre. Dette understreger også den seneste Facebook-indlæg fra Manni, Uwe og Thomas Ludolf på "Ludolf Alt andet er crap", "Det handler ikke kun om penge !! Det er så meget er sket i alle de år, og ikke alt i livet er tilgiveligt!" var svaret fra de to Ludolf brødre til anklagen om en fan for at overtræde Peter. Hvad de tre også gøre det klart: Peter Ludolf er stadig ikke velkommen.

En prequel til Ludolf kontrovers:

Ny serie af Ludolf brødre

Det er ikke overraskende, at den nye serie "De Ludolfs - skrot imperium er tilbage"  - startes uden Peter Ludolf - siden begyndelsen af ​​2016 på kabel én! Historien om serien: Manni, Uwe og hans søn Tommy ønsker at opbygge en ny losseplads - den "Ludolf-World", Herunder festlokalet, grillplads og afslapning område. Den nye serie "De Ludolfs - skrot imperium er tilbage" er 40 dage før åbningen af "Ludolf-World" a. På det tidspunkt skal transporteres i den ufærdige salg hallen stadig en god 90 tons skrot fra den gamle Miethallen. Og en tiltrængt anden hal kan kun bygges, hvis de tre Ludolfs har vandet pumpes fra ejendommen.

Mannis Maybach i videoen:

Ludolf brødre med online dele handel

Parallelt med skyderiet, de tre også en online auto dele handel har på hjemmesiden "Den reservedele Place" etableret. Med hensyn til de bedste gamle dage med Dernbacher Junkyard bil fans kan finkæmme og grave kæreste her for gamle reservedele. Forskellen fra før: Det er viruell og Ludolfs tilbyder levering til hjemmet. På Ludolf egen hjemmeside er der en anden afgørende forskel for kult-serien, der har gjort det så populært de fire brødre: Peter Ludolf er aldrig nævnt.

Peter Ludolf L holdPeter Ludolf har adskilt fra sine kammerater Dirk og Nadine. © Peter Ludolf Facebook

Peter Ludolf adskiller fra L-Team

I mellemtiden, Peter Ludolf fra "L hold" separat med medlemmer Nadine og Dirk Lating. Som han skrev i en af ​​sine mange Facebook grupper, der var forskelle mellem ham og de to andre "L hold"givne -MEDLEMMER. De Latings havde givet Peter Ludolf efter udvisningen fra Dernbach i Metelen (Steinfurt / NRW) et nyt hjem. Sammen ideen opstod med den "L hold" opbygge den tidligere tankstation Metelener losseplads og deltage i arrangementer. Efter alt, Peter Ludolf er nu med sin nye partner Herby det andet projekt og udgange "Schrotti"-Parties med eponyme likør og skrot dele quizzer.