Merkel skeptiske over for blå plak

Blå badge: Nye miljøzoner Den blå plak til dieselbiler

Når det kommer til planer Federal Miljøministeriet, bør den blå skilt til dieselbiler blive umgsetzt hurtigt. Konferencen af ​​transportministre lagde planerne, men for&# 39; s første på is. Med hendes gamle dieseldrevne køretøjer kunne blive udelukket fra tyske by. Den tænkeligt for plak på billedet er en prøve. (© www.blaue-plakette.de)

© www.green-zones.eu

Indførelsen af ​​en blå plak for dieselbiler er stadig kontroversiel. Kansler kandidat Martin Schulz er klart placeret mod kansler Merkel slutter sig til plak mod mindst skeptisk. Vi forklarer baggrunden, hvad er formålet med den blå badge, der har brug for en, og hvad de vil koste.

I tyske byer, er de tilladte nitrogenoxid grænser jævnligt overskredet, så er indførelsen af ​​en blå plak til dieselkøretøjer i rummet. Mens udtrykke mange politikere og organisationer til den nye mærkning af dieselmotorer, SPD kansler kandidat Martin Schulz styrer imod: "Det giver ingen mening at tale diesel kørselsforbud"Han sagde mandag, juli 10, 2017 mens besøger Audi fabrikken i Ingolstadt. "Dieselmotoren vil blive brugt i et bestemt tidsrum"Han forklarede. Grænserne vil dog blive respekteret, samt de forbrændingsmotorer, der skal bygges mere effektivt. Med denne holdning, han er sandsynligvis mange borgere nedbryde åbne døre og så vigtige valgmandsstemmer sikker. Tysklands kansler Angela Merkel (CDU) er den blå plak på luftforureningen i byer med skepsis. Staten kan ikke indføre ting, som han faktisk kunne forrang. "Ellers har vi ikke vundet noget"Hun sagde tirsdag, september 5, 2017 ved et arrangement af "Stuttgarter Zeitung" og "Stuttgarter Nachrichten" i Stuttgar. De tror på den blå plak til relativt problematisk, fordi det så ville have til at tjekke alle biler af pendlere at se, hvem havde sådan en badge, og hvem der ikke er. "Jeg prøver en gang, at vi gøre uden forbud. Så jeg behøver ingen blå badge"Merkel sagde. Med den blå plak indkørslen kunne forbydes i miljøzoner især for ældre dieselbiler, som anses for den vigtigste årsag til nitrogenoxider. Den badge kræves hovedsageligt af De Grønne for at sikre ren luft i byerne. I Stuttgart og andre steder forbud for ældre dieselbiler, som anses for den vigtigste årsag til skadelige nitrogenoxider truer.

Debat om blå plak i videoen:

Tyske sammenslutning af byer ønsker det blå badge

Anders argumenterede for eksempel den tyske sammenslutning af byer og giver debatten igen nye impulser: Ulrich Maly, Vice President for sammenslutningen af ​​byer, ser den blå plak for lavere emission dieselbiler, den eneste måde midlertidigt at håndtere de nødvendige forbud. Selv hvis byerne ikke ønskede forbud, de kom på grund af luftforurening sandsynligvis ikke rundt, sagde Maly. Desuden ville midler til eftermontering gamle dieselbiler på Euro 6 standarder skal lanceres. Samtidig den tyske sammenslutning af byer også kaldet for føderale og statslige at finansiere offentlige transport bedre: Med priser fra 2,50 til 3,00 euro for en enkelt billet, som er landsdækkende fælles for en sund grænse er nået. Med hensyn til de midlertidige forbud mod dieselbiler, byen Hamburg er en pioner og førende på visse ruter forbud mod dieselbiler én. Senatet vil gennemføre denne foranstaltning Clean Air Plan til 2025:e Også Baden Wuerttemberg siv videre og fortsætter fra 2018 diesel kørselsforbud i kraft, besluttede sort-grønne delstatsregering tirsdag den 21. februar måned. men Premierminister Winfried Kretschmann (Grønne) roning tilbage allerede og ønsker at genoverveje planerne igen, som rapporterede den "Stuttgarter Zeitung": "Med det forbehold, at eftermontering fungerer og giver os mulighed for at nå de mål, der skal opfyldes af Clean Air Plan, som forbyder endnu ikke mejslet i sten", De Grønne er citeret der. Men efter afgørelsen af ​​forbuddene var vilje økonomisk genkendelige, ældre dieselbiler eftermonteres, og når fint støv kan reduceres ved bedre renholdelse af gader, problemet blev løst med succes, sagde Kretschmann. Årsagen til de forestående kørselsforbud er vedvarende høje partikelantal i staten kapital Stuttgart. På dage i overskridelse er til dieselbiler, som ikke opfylder Euro 6 standarden for emissioner, derefter kørsel vil blive forbudt på travle og forurenede strækninger. i 2016 alene, ville det have været tilfældet i mere end 30 dage.

BaWü for blå badge dog Dobrindt

Under debatten på diesel kørselsrestriktioner fastsat Premierminister Winfried Kretschmann og hans vice Thomas Strobl (CDU) også stærk for den blå plak på føderalt niveau. Men sådan en badge skal indføres ikke tidligere end 2020, hvis mindst 80 procent af de pågældende køretøjer opfylder de krævede standarder. Federal transportminister Alexander Dobrindt (CSU) afviser indførelsen af ​​plak dog fortsætte med at falde. Sidste blev forhandlet på konferencen af ​​transportministre i oktober på den blå skilt til dieselbiler og oprindeligt sat en beslutning på hold. Federal miljøminister Barbara Hendricks (SPD) sluttede diskussionen om forbud mod diesel kort tid efter med et nyt forslag igen i bycentre. I sine udkast kommuner bør indføre kørselsforbud på dieselbiler på egen hånd. For det første kunne de endda bruge plaques, så at kun køretøjer tilbøjelige til at tage tilstrækkeligt miljøvenlige motorer i en forbudt område. På de andre udvalgte veje kunne blokeres fuldstændigt for visse motorer eller midlertidigt pålægges forbud. Især med kritiske vejrforhold bør holdes væk fra centrene så dieselkøretøjer. allerede er oprettet forslaget for Bavarian Interiør og transportminister Joachim Herrmann (CSU) "helt upraktisk" afvist. Den blå plak havde tidligere været drøftet på konferencen af ​​transportministre i Stuttgart.

Byer med de højeste nitrogenoxid værdier (grænseværdier: 40 mikrogram per kubikmeter årligt gennemsnit):

byNitrogenoxider læsning højt UBA
Stuttgart (Am Neckartor)82 mikrogram per kubikmeter
Munich (Landshuterallee)80 mikrogram per kubikmeter
Reutlingen (Lederstraße Ost)66 mikrogram per kubikmeter
Kiel (Theodor-Heuss-Ring)65 mikrogram per kubikmeter
Cologne (Clevischer ring)63 mikrogram per kubikmeter
Hamburg (Habichtstrasse)62 mikrogram per kubikmeter
Düsseldorf (Corneliusstraße)58 mikrogram per kubikmeter

Første diesel kørselsforbud i Ba Wü

Med skarp kritik af den blå plak hidtil gået ud på hessiske føderale embedsmænd talte op. Der kan du se diesel plak et massivt problem på det administrative maskineri af landet fremad. Årsagen: "De ansatte i staten Hessen, deres private "gammel" kan ikke længere bruge til missioner dieselbiler, hvis de skal køre downtown områder", Staten formand Heini Schmitt forklaret. Det er især for mindre afdelinger uden servicebiler et massivt problem. Bag dette er et meget generelt problem med blå plak: Et salg af brugt bil til at købe en nyere dieselbiler ikke var en mulighed. Med introduktionen af ​​badge uden diesel Euro 6 standard taber massivt i værdi og ville derfor være meget vanskeligt at sælge. Endelig vil ingen købe en diesel, som han ikke kunne køre i de indre byer. Schmitt bemærker: "Det svarer til en de facto ekspropriation", Hidtil staterne Baden-Wuerttemberg, Hessen og Bremen ønsker at gennemtvinge en forordning for dieselbiler med emblemet i Forbundsrådet, som er beregnet til at hjælpe med at opfylde EU grænser for Stickoxisbelastung. Transportminister Dobrindt positioneret sig fra begyndelsen til dette forslag og forblev på konferencen af ​​transportministre på sine synspunkter. Tidligere erklærede Miljø Statssekretær Jochen Flasbarth at hans selskab er ved at udvikle alternativer til den blå plak. "Vi har brug for en løsning til byer med dårlig luft"Stressede Flasbarth. Når den føderale regering har skabt retsgrundlaget for den blå badge, samfund, hvor områder med særlig høj NOx-forurening er vedtaget lokale forbud diesel kan - hvis de vil.

Hvad er det blå skilt?

Efter den røde, gule og grønne mærkat, der skal udstyres med de blå især køretøjer med lav emission, som derefter forventes at træde den eneste diesel i visse miljøzoner i byerne. Kun moderne dieselbiler, der udleder store mængder af skadelige nitrogenoxider (NOx) er at modtage denne plak. Dieselbiler uden blå plak kan ikke længere køre så i særligt forurenede områder. Dog kan det antages, at disse områder vil være mindre end de miljøzoner, der allerede er lukket for biler uden grøn mærkat.

Hvem har brug for det blå skilt?

Den blå plak ville straffe primært førere af dieselbiler, som ikke opfylder emissionsstandarden Euro 6th så skal du ikke indtaste en særligt udpegede zoner i bycentre. Selv benzin svarende til fattige standarder end 3 EUR vil blive berørt af forordningen. Hidtil i Tyskland kun omkring 500.000 dieselbiler er overhovedet i stand til at få det blå skilt. De resterende 13 millioner dieselbiler er nødt til at se, hvor de er. For ifølge den nuværende viden, er det nok næsten umuligt at betydeligt ældre dieselmotorer at bringe så Euro 5 ved at opgradere til Euro 6-standarder. Etablering af en NOx-emissionen kontrol ville være meget mere kompliceret end installation af et partikelfilter med deres specielle katalysatorer og en perfekt tilpasset motorstyring.

Hvad betyder den blå badge?

Til udgifter til blå badge er der ingen oplysninger indtil videre.

Hvordan de politiske holdninger?

De største kritikere af blå plak for dieselbiler kommer fra Department of Transportation. Minister Alexander Dobrindt kæmpet hidtil heftigt mod den blå skilt til dieselbiler: "Vores mål er mere mobilitet med færre emissioner og ikke afskaffe mobilitet." Er det, men ifølge planerne for det tyske miljøministerium, og derefter fra 2018 alle dieseldrevne køretøjer vil blive udelukket fra tyske byer, kan Euro 6 standarden for emissioner ikke opfylder. De resterende diesel derefter præsenteret for en ny, blå miljømærke, som længe har været krævet af forskellige miljøorganisationer. På landeniveau for derved løfter hovedsageligt en reduktion af nitrogenoxider (NOx), som er skadelige for mennesker og især at angribe slimhinderne. Med den blå plak for dieselbiler oprettelsen af ​​nye miljøzoner i de indre byer ville være muligt på samme tid.