Så diesel får den blå badge

BNOX SCR system Twintec BNOX SCR system Twintec

Katalysatorproducenter Twintec har en Euro-6 eftermontering systemet (BNOX SCR-system) udformet til biler, emissioner af nitrogenoxider (NOx) sænker markant.

© Twintec BNOX SCR system Twintec BNOX SCR system Twintec

I modsætning til mange bekymringer eftermontering i henhold Twintec er at beskæftige sig ikke kun med en rimelig indsats, men også med en rimelig pris.

© Twintec BNOX SCR system Twintec BNOX SCR system Twintec

Dette beløb ifølge Twintec til omkring 1.500 euro pr konvertering.

© Twintec BNOX SCR system Twintec BNOX SCR system Twintec© VW / Twintec

Eftermontering Euro 6 diesel biler og gøre det muligt for blå plak: systemer som der af Twintec kan! Den BNOX SCR-systemet undgår ulemperne ved rene SCR-systemer, dels opnået betydeligt bedre nitrogenoxid niveauer. Så går Euro 6 eftermontering!

For at undslippe de forestående diesel kørselsforbud i de større tyske byer, kan dieselbiler konverteres til Euro 6-kravene. Udover det foretrækkes af bilindustrien softwareløsning, der nu også tekniske muligheder for eftermontering: Sun katalysatorproducenter Twintec har (BNOX SCR-system) udviklet en Euro-6 eftermontering system til biler, (udledningen af ​​kvælstofoxider NOx) sænker markant. Samlet set kan det BNOX SCR-systemet af Twintec reducere kvælstofoxider med 99 procent på testbænken og med 94 procent i virkelige forhold på vejen. Så en Euro 6 klassifikation ville også være muligt bagefter - de grænser, Euro 6 er betydeligt underbudt af Twintec del. Hvorfor "ville"? Det er simpelt: at systemet er endnu ikke tilgængelig. Det skal gøres passende juridisk ramme, såsom en blå plak. I dette tilfælde planer Twintec at tilbyde BNOX SCR-system for alle relevante typer køretøjer. Dette ville være af særlig interesse for førere af biler med Euro 5-emission, som ville blive berørt af en eventuel indførelse af den blå plak og de tilknyttede kørselsforbud. 

Blå badge til dieselkøretøjer (Video):

Eftermontering Euro 6 dieselbiler med SCR-systemet

Ud over den Twintec eftermonteringsløsning ofte en softwareopdatering giver mulighed for at konvertere en Euro 5 dieselmotor til Euro 6th Det handler om den såkaldte "Thermo vinduer" afskaffe, hvori efterbehandlingssystemet er afbrudt på grund af lave temperaturer: "Dette udtryk har allerede opfundet branchen et par måneder siden at forklare temperaturområder, hvor recirkulation af udstødningsgas det er simpelthen slukket for at spare motoren"Said Thomas Burkhardt, ADAC Vice President for Teknologi, til verden på søndag. Nitrogenoxidemissioner er ét, ifølge ADAC testen reduceres med et software opløsning med gennemsnitligt 60 procent. Men stigningerne Forbrugt: Omkring fire procent mere diesel nødvendig bilen efter softwareopdateringen. Desuden kunne det være, at motorslitage er stigende på grund udstødningsgasser ved lave temperaturer tilbage ind i forbrændingskammeret.

Hvor meget koster Euro 6 eftermontering?

I modsætning til mange frygt eftermontering bør ikke kun løses med rimelige omkostninger, men også med en rimelig pris, i henhold Twintec. 1500-2000 euro til rådighed for en sådan konvertering i rummet, hvilket tager omkring en halv dag i en AU-autoriseret forhandler af producenten. Men konverteringen som lovgiver ville have, at blive anerkendt. Der er i øjeblikket en indrømmelse af Euro 6 eftermontering - hvis overhovedet - kun i et dyrt og kompliceret individuel procedure, Baumot direktør Henning Middelmann. Hvorvidt bilen skat, der måles blandt andet til emissionerne af biler falder med opgradering, kan heller ikke siges om den aktuelle status. I mellemtiden bilproducenter foretrækker løsningen af ​​softwareopdateringer: Så deltagende bilproducenter har aftalt at topmødet diesel den 2. august 2017 for at eftermontere i alt 5,3 mio dieselkøretøjer. Mere komplekse eftermontering løsninger er afvist, så udgifterne til en mere kompleks efterbehandling - såsom dem fra Twintec - sandsynligvis forblive hængende af forbrugeren.

BNOX SCR system TwintecTwintec tilbyder Euro 6 opgraderinger til dieselkøretøjer. © VW / Twintec

Hvordan Euro 6 eftermontering Twintec?

Den BNOX SCR system Twintec injicerer AdBlue i en separat installeret, den elektriske generator, som er drevet af turboladeren med energi. Generatoren fordamper AdBlue, og sender den derefter ind i røggassen yderligere. I en kemisk reaktion, mens kun CO2 især ammoniak og CO2, som reagerer med nitrogenoxiderne produceret. I den konventionelle SCR-katalysator, er urinstofopløsningen AdBlue injiceres direkte i drivstrengen. Eftersom det er nødvendigt temperaturer på 220 grader for driften af ​​SCR katalysatorer imidlertid den sædvanlige emissionsbegrænsningssystemet fungerer ikke optimalt i lav motorbelastning i koldstart fase eller korte ture.

Hvad er fordelen Twintec mod SCR-systemer?

Løsningen for Euro 6 eftermontering Twintec undgår ulemperne ved konventionelle SCR-systemer: Du allerede genereret fra udstødningsgastemperaturer på 150 grader ammoniak og har også installeret en opvarmning katalysator som leverer energi ved lave temperaturer. Derfor kan NOx reaktionen selv finde sted ved betydeligt lavere udstødningstemperaturer, ifølge Twintec. Dette er i modsætning til vejforholdene hvor udstødningsgastemperaturer er delvis betydeligt lavere end i bænk tests. Dette er især relevant for de fremtidige emissionsmålinger på nye biler fra 2017, hvor de værdier, der skal opleves på vejen.

Ville en Euro 6 eftermontering ulemper?

Uden ulemper, betyder Euro 6 opgradering med opdateringen til SCR-systemet ikke kommer fra: En første ADAC test af en eftermonteret til 6 EUR VW Passat (1,6-liters TDI) har vist en stigning i brændstofforbruget. Derfor dieselforbruget er omkring fem procent højere end før konverteringen. Generatoren skal give yderligere energi, der kræves for eftermontering system til måling og opvarmning. Men nedgangen i udledningen er enorm: "Nitrogenoxidemissioner reduceres med over 90 procent"Said Thomas Burkhardt, ADAC Vice President for Teknologi. Forbruget af AdBlue var på getesten prototyper omkring to liter til 1.000 kilometer. I værste fald, stiger forbruget til tre liter AdBlue per 1000 km. Udgifterne til AdBlue brug derefter beløbe sig til omkring 20 cent per 100 kilometer.