Ny sæson uden Anchor J. P. Kraemer

PS fagfolk i tjeneste (2017) Ny PS fagfolk relæ uden J.P.

For anden gang, en partner af PS proffer duoen trækker sig ud af programmet.

© Sidney Hoffmann / Facebook

Lidt bang for PS professionelle. Den nye sæson med titlen "PS professionelle i aktion" siger sig J.P. Kraemer i starten. forbliver transmissionen plads på Sport1.

For fans af duoen J. P. Kraemer og Sidney Hoffmann "PS fagfolk" I dag er en ny æra begynder: Jean Pierre Kraemer har forladt showet. Det nye format på Sport1 går under titlen "PS professionelle i aktion" i starten. Den støbte omfatter nu Sidney Hoffmann og hans chef mekaniker Piddi (Pedro), som allerede var i den første sæson af formatet af partiet. På det tidspunkt blev kaldt Sidney Hoffmann og J. P. endnu Kraemer Fem stjernet Performance. Andre hold Mitgleider er Sidney søster Karin, hans kæreste Leo, praktikant Benny og reservedele specialist Tobi. Den første adskillelse af Dream Team J. P. Kramer og Sidney Hoffmann fandt sted i begyndelsen af ​​2012, og derefter modereret J. P. Kramer showet et par måneder alene. Efter et ramaskrig blandt fans af PS fagfolk "plukkede" både hovedpersoner sammen og gik i september 2012 sammen igen i luften. Uden for tv-format "PS fagfolk" Men begge bilproducenter specialister gik hver til sit.

PS professionelle i aktion uden J.P. Kramer

Sidney Hoffmann kalder sin tuning selskab Sidney Industries og sidder som JP ydeevne, virksomheden ved J. P. Kramer, i Dortmund. Ud over sin succesfulde YouTube-kanal, den uddannede bil sælger opererer J. P. mange andre projekter, herunder en stand-up comedy program, og fra sommeren sin egen erfaringsverden. Hertil kommer, at slagfærdig Ruhr-Jung motorsport begivenheder modereret som 24-timers løbet på Nürburgring.

Nyt koncept bag PS professionelle i aktion

Til afgang Jean Pierre Kraemer er det faktum, at den gennemprøvede koncept af programmet blev revideret. Fokus nu ikke længere er at finde en egnet brugte biler og deres kontrol udstyr. PS fagfolk i brug nu tage sig af de fleste voldsramte biler af seere af showet. Skal pimped på relativt kort tidsramme og anbragt i en teknisk sikker tilstand.

Første tilfælde: PS-fagfolk gøre golf frisk

I hendes første tilfælde, den nye PS-professionel trup tager sig af den Mexicanske studerende Tim. Er umfoliert og rydde styrket med 18-tommer hjul. Der er også en suspension og en smule "elsker", Det andet tilfælde fører Sidney og hans team nedrevet Alfa Romeo af Peggy. To dage, holdet har tid til at gøre Alfa pasform igen.