løse klistermærker i stedet for at skrabe

rådgiver vignet fjern Tolv vignetter remover i testen

År - og vignetter, klistermærker Visning, betalingsveje klistermærker eller klistermærker for beboere parkeringspladser tilladelser er tilbage udløbet og skal udskiftes med strøm. Så bare trække det gamle og nye pind? Desværre er dette normalt ikke virker lige med det samme.

testverfahren vignet Fjern tips Vignetter remover i testen: Hvordan tester vi

Testen blev skabt sammen med GTU Selskab for teknisk tilsyn og det faktum,-Che fl Abor. Diske og ark blev udstyret med klistermærker. Her forberedelse og dokumentation med forskellige vignetter typer.

testverfahren vignet Fjern tips Vignetter remover i testen: Hvordan tester vi

For hver etiket remover er der et separat segment.

testverfahren vignet Fjern tips Vignetter remover i testen: Hvordan tester vi

Kunstig ældning i ovn luften ved temperaturer mellem +60 og -25 ° C. Her testresultatet i vores ranking ...

ugle etiketter LOESER 12. plads: ugle label remover

306 Points: ugle label remover.

WEPOS Sticker Remover 11. plads: WEPOS Sticker Remover

311 Points: WEPOS Sticker Remover.

Wuerth industri ren Placer 10: Würth Industrie Clean

327 Points: Würth Industrie Clean.

Nigrin vignet og lim remover Sæde 9: nigrin vignet og lim remover

334 Points: nigrin vignet og klæbende remover.

Mellerud mærkaten og limrester remover Sæde 8: Mellerud mærkaten og limrester remover

336 Points: Mellerud sticker og limrester remover.

Ren Ekstrem mærkat / lim remover Place 7: Ren Ekstrem mærkat / lim remover

342 Points: Ren Ekstrem mærkat / lim remover.

tesa klisterfjerner professionelle Sæde 5: tesa Professionel lim remover

349 Points: tesa Professionel lim remover.

presto Sticker Remover Sæde 5: presto Sticker Remover

Også 349 Points: presto Sticker Remover

Kontakt Chemical Opløsningsmiddel 50 Sædet 4: Kontakt Chemical Opløsningsmiddel 50

351 Points: Kontaktchemie Opløsningsmiddel 50th

Caramba label remover 3. plads: Caramba label remover

Med 352 point stærkt anbefales: Caramba label remover.

Meyer kemi problemløser 2. plads: Meyer kemi problemløser

Med 360 point stærkt anbefales: Meyer kemi problemløser.

HG mærkat remover 1. plads: HG mærkat remover

Testvinder med 368 punkter: HG mærkat remover.

rester klæbende farvestof WURTH Rådgiver: fjernelse vignetter

Utilfredsstillende klæbende og lakrester efter frigørelse (WURTH industri ren).

vignetter remover test Rådgiver: fjernelse vignetter

Beskyttelse er vigtigt - de aggressive kemikalier selv nedbrydes latex handske.

når vignetter udløbet, eller? er blevet ben, kan Sticker Remover lette frigivelse. Vores nuværende tilbehørprøve viser, hvor godt skære tolv aktuelle produkter her.

År - og vignetter, klistermærker Visning, betalingsveje klistermærker eller klistermærker for beboere parkeringspladser tilladelser er tilbage udløbet og skal udskiftes med strøm. Så bare trække de gamle vignetter og klistermærker og lim ny? Desværre er dette normalt ikke virker lige med det samme. Stærke temperaturændringer og den direkte ultraviolette lys fra solen har lad det helbrede vignet klistermærker og bagt limen. Forsøg med køkkenkniv og Malerspachtel normalt føre kun til utilfredsstillende delvis succes. Brugen af ​​hårtørrere, lysere eller endda den varme luft pistol fra markedet for hjem forbedring på det kraftigste frarådes. Fordi høj varme misfarvet klæbefolien i lamineret glas mælkehvid. Desuden kan den varmeudvikling splintre vinduer og deformere plast af instrumentbræt. Også børste renere og neglelakfjerner kan ikke anbefales at fjerne Vignette, fordi disse efterlade en ødelæggende effekt på sarte overflader af interiøret.

Med kemi klistermærker, vignetter, klistermærker & Fjern Co

Hvem Gennemsete i relevante webportaler i eftermarkedet og i isenkræmmere, er en lang række værktøjer, der nemt fjerner ved kemisk opløse vignetter, etiketter og salgsfremmende virksomhedernes film og er endda rest fjerne limrester. Hvor godt disse produkter er faktisk viser vores aktuelle tilbehør test. Til dette formål valgte vi tolv midler fra i den prisklasse mellem tre og 13 euro. Det lyder billigt. Men læg mærke til de variable mængder, så det dyreste produkt af nigrin vignet og selvklæbende remover 40 gange under testen, med kun otte milliliter indhold, dyrere end det billigste produkt af Clean Extreme (500 ml). Vinderen HG mærkat remover er i prissætningen midtbanen. Her er 100 milliliter dvs hvad der svarer til mere end 70 euro billigere den jord vejen lige på den niende af tolv pladser end den dyre nigrin produkt. Den faktiske funktionstest vi udført praktiske igennem på bilruder. Til dette bekymrede vi på grund af de meget forskellige sticker materialer (papir, plast, film, særlige lim sammensætning) den oprindelige etiket og vedlagt de vignetter fra Schweiz, Østrig og de tyske udstødning plaque på glasset. D-tags og forskellige salgsfremmende klistermærker vi pappten kontrast til metalplader med krop maling.

billeder: Vignetter og etiket remover Oversigt

Ingen enkelt test produkt opnået topkarakter

Efter den kunstige ældning af klistermærker i et klimakammer havde testprodukter at bevise, hvad de kan. Lige foran: I selve funktionstest ikke et enkelt produkt opnået en perfekt score. Det var altid nødvendigt abzufriemeln mindst fingernegl mærkaten på et hjørne. Ofte en besværlig affære. Resultatet var også stærkt afhængig af typen af ​​etiketten: I den schweiziske vignet om - den mest krævende begivenhed i testen - var faktisk altid en sløv kniv til at løfte op nødvendig. Den bedste resultater af testvinderen, etiketten remover HG, efterfulgt af runner-up, Meyer kemi problemløser, og tesa Professionel lim remover (femte sted) fra. Langt bagud med kun 56 og 59 procent af den mulige score, det sidste sted i den liga Sticker Remover af WEPOS og UHU opdraget bagud. Lettere tid havde de test kandidater kontrast til den tyske mærkat emissioner og D-mærket samt de mest reklame klistermærker.

Rådgiver: Ikke mere fogged forrude

Vignetter og klistermærker efterlader grimme klæberester

I alle testprocedurer klistermærker forlader mange forskellige og undertiden ganske grimme limrester, som derefter skulle behandles særskilt igen. Acceptable resultater i denne disciplin kun varer af HG, Mellerud og tesa. De fleste rester forårsagede etiketten remover af Kontaktchemie Solvent 50. kompatibilitet med andre materialer, der findes i og omkring bilen, test kandidater imponerede igen med en konsekvent godt resultat. Udstrygninger havde kun Meyer kemi, acceptere UHU og WEPOS, her vi registreret hvide pletter på den mørke polstring. På sundhedsområdet og miljøbelastning, især disse produkter underperformet hvis ingredienser advarselsmærkaten imprint "alvorlig sundhed" kræver. Til særlig bekymring, vi betragter i denne sammenhæng, at klistermærkerne remover Clean Extreme og tesa har stadig kun simple lukninger uden forældrekontrol. Her producenten af ​​vignetter flyttefirma bør absolut foretage forbedringer. For, smørbarhed og den generelle anvendelse af den måde, næsten alle producenter er nødt til at indhente. Det meste af partituret nået her lige op ad bagsiden UHU.

vores konklusion

Effektiv end mekanisk Abfriemeln med en spatel er alle testede produkter. Bedste løse vinderen HG mærkat remover, Meyer kemi problemløser og tesa selvklæbende remover vignetter af glas og krop panel. Brug Auto materialer alle p fl gå eglich rundt, men harmløse er ikke én. Så du bør bære hånd og øjenbeskyttelse og tage ansøgningen råd alvorligt.