I en trafikprop gennem midten?

Jam: Centreret overhale en motorcykel Jam: Centreret overhale en motorcykel

Hvem er i bil i trafikken, kender fænomenet: En motorcykel bugter sig gennem sving, føreren bruger sporet mellem bilerne og istandsat i midten. Vi erklærer, hvis det er tilladt.

© Imago

Hvem er i bil i trafikken, kender fænomenet: En motorcykel bugter sig gennem sving, føreren bruger sporet mellem bilerne og istandsat i midten. Vi erklærer, hvis det er tilladt.

Hvis du står på motorvejen i en trafikprop, som allerede kan rykke på nerverne. derefter snor også en adræt trafikanter på sin motorcykel i midten af ​​pladen søjler gennem og overhalede de ventende biler, stemningen i de fleste bilister falder til nul. Ikke sjældent er spørgsmålet så er spørgsmålet: "Kan den det?" Selv om der ikke er nogen klausul, der forbyder denne adfærd direkte, de ting er klart ud fra et juridisk perspektiv: motorcyklister er ikke tilladt at flette gennem trafikpropper. Dette skyldes flere færdselsregler krænkes ved overhaling midten. På den ene side, en sikkerhedsafstand på 1,5 m på hver side gælder, når overhaling. I flersporede veje såsom motorveje udvider en meter, men selv det er vanskeligt at opretholde på grund af overbelastning situation, hvor motorcyklisten befinder sig. Desuden er det forbudt at køre mellem to baner, hvilket ville være tilfældet med den centrale overhaling mellem to rækker af biler.

Mere information: Trafik fejl

overhaling i trafikken på en motorcykel i midten? video:

ikke overhale centralt i en trafikprop på en motorcykel

Et andet springende punkt, når en motorcykel forældet i midten, det generelle princip er at overhale til højre. Naturligvis er der undtagelser fra dette forbud, for eksempel ved kørsel inden for bebyggede områder, men retspraksis konkluderer, at når de passerer mellem rækker af biler fortoligt næsten ingen regler følges ordentligt. Derfor motorcyklist rammer en meddelagtighed i tilfælde af en ulykke på centralt overhaling normalt. 

Mere information: Rødt lys kørt over