Trailer Blitzer brændte

brændt Enforcement Trailer brændt Enforcement Trailer

Faktisk burde hastigheden kamera beskyttes i traileren se til hærværk. I nærheden af ​​Speyer Håndhævelse Trailer er nu, dog brændte ned. Mistanken om brandstiftelse.

© brandmænd Speyer Blitzer metode: Håndhævelse Trailer Blitzer metode: Håndhævelse Trailer

Alle, der er i øjeblikket på A3 eller A10 vej skal være ekstra årvågne og opmærksomme på deres hastighed, fordi der er en ny fotofælde metode testes. Den såkaldte Enforcement Trailer er en mobil fotofælde i traileren kostume, som bliver testet i Frankrig i et år. Franskmændene er ...

Blitzer metode: Håndhævelse Trailer Blitzer metode: Håndhævelse Trailer

... fra teknologi til hastighedsregulering tilsyneladende så begejstret, at de har øget deres ordre med producenten VITRONIC i Wiesbaden fra den oprindelige 150 til 100 flere eksemplarer at være i slutningen af ​​året i drift. Den ny fotofælde metode ...

Blitzer metode: Håndhævelse Trailer Blitzer metode: Håndhævelse Trailer

... karakteriseret ikke blot ved den gode trailer camouflage, hvorigennem det vil i fremtiden sandsynligvis endnu vanskeligere for bilister at genkende en fotofælde på afstand.

Blitzer metode: Håndhævelse Trailer Blitzer metode: Håndhævelse Trailer

Håndhævelsen trailer kan bruges over alt på steder, hvor kontrollen hastighed tidligere var muligt kun i begrænset, fordi det virker uden elektricitet, uden datakabel og selv uden personale.

En ny fotofælde, er den såkaldte Enforcement Trailer forklædt som vedhæng og så vil næsten ubemærket tempo kontrol. Faktisk burde han være beskyttet mod hærværk. I nærheden af ​​Speyer en trailer-speed kamera, men har nu brændt. Politiet antager brandstiftelse.

Det var nok ikke noget, der kaldes med uforgængelige på den nye hastighed kamera Håndhævelse Method Trailer. den Feuewehr Speyer måtte flytte ud i weekenden på B9 ved udgangen Dudenhofen mod Germersheim. Hastigheden kamera i traileren kostume brød i brand. Faktisk burde den nye hastighed kamera beskyttes mod hærværk, men i ilden for håndhævelse Trailers brandstiftelse var sandsynligvis årsagen. Spontan forbrænding, for eksempel på grund af en teknisk defekt, kan politiet udelukke nemlig. Og det er ikke den første sag, hvor traileren-speed kamera blev med magt lukket ned. Først for nylig blev en Håndhævelse ødelagt trailer i Oppau i Ludwigshafen am Rhein. Siden midten af ​​2016 er de nye hastighedskameraer er i brug. Først testene i gang på A3 og A10, nu er de næsten slut Tyskland oprettet. Hastigheden kamera metode er kendetegnet ikke kun af det gode trailer camouflage, hvorigennem det vil fremover formentlig endnu vanskeligere for bilister at genkende en fotofælde på afstand. Håndhævelsen trailer kan bruges over alt på steder, hvor speed kontroller tidligere var begrænset. Han kommer nemlig uden elektricitet, uden datakabel og selv uden personale.

Hastighedskontrol med håndhævelse trailer i videoen:

Trailer Blitzer brændte Enforcement Trailer

Hastigheden kamera heller ikke bare ligne en trailer, er det faktisk en og kan nemt flyttes med bil fra et sted til et andet. Han kan sænkes derefter, så det ikke længere kan flyttes. Gennem den højtydende batteri i den nye Blitzer metode i fem dage uafbrudt fart kontroller er muligt med Enforcement traileren. En integreret modem i traileren-camouflerede speed kamera overfører hastighedsmålinger over en krypteret signal direkte til de relevante myndigheder. Omvendt kan politiet fjernstyre kameraerne undervejs. Disse karakteristika Enforcement Trailer er specielt velegnet til svært at nå med en anden mobil speed kamera områder som motorvej byggepladser eller snævre kurver. men traileren-speed kamera kan gøre mere. Således kan en hastighedsregulering af alle køretøjer på tværs af flere spor samtidigt mulige og tidsbestemte hastighedsgrænserne eller ved kørselsforbud og forskellige køretøjsklasser tage hensyn til den nye hastighed kamera metode. forsøger at snyde fuldbyrdelse Trailer alligevel, så kan være vanskeligt. For ikke at gå til trailer-speed kameraer til netværket, er at bilisterne sandsynligvis ikke har andet fremtid valg end at tilpasse deres hastighed. Så det rider, men også meget mere afslappet.