Med lanceringen løbet 40.000 euro

Mercedes V-klasse 2014 Pris Viano efterfølger Transporter Van Mercedes V-Klasse 2014: Pris

I München blev den nye V-Klasse til offentligheden præsenteret. I mellemtiden står fast, at priserne for lanceringen

Mercedes har en V-klasse igen. Det er begyndelsen af ​​marts 2014 først ses på Genève Motor Show og kommer i slutningen af ​​maj i handelen. Den MPV med plads til op til otte personer er afhængig af dieseldrift. Tre fire-cylindrede varianter er oprindeligt planlagt

den Mercedes V-klasse er tilbage: Den nye MPV erstatter den tidligere Viano og flytter tættere på bilmodeller i Stuttgart producent, siger virksomheden ved verdenspremieren i München.

Mercedes V-Klasse 2014: prisen starter ved 42.900 euro

Mediet i tre længder fra 4,90 til 5,37 meter leverance Van er skræddersyet primært til konkurrencen med VW T5. Han fejrer sit publikum debut på Geneve Motor Show i begyndelsen af ​​marts og i slutningen af ​​maj kommer i handlen. den prise vil starte på 42.900 euro for den gennemsnitlige kropslængde. i løbet af året, når den kortere version vil blive forelagt, bør startprisen falde til omkring 40.000 euro.

Den minivan kan rumme op til otte personer og selv ved fuld sæder afhængig af kroppens længde fra 510 til 1110 liter lastrum. Hvis sæderne er fjernet, er 4200 til 5010 liter er til rådighed. For komfortabel boarding og en simpel opladning logistik, der er op til to skydedøre og valgfri ét stykke bagklap og en variabel belastning gulv med integrerede regnskabsmæssige kurve til småting.

tilbydes V-Klasse først med tre fire-cylindrede dieselmotorer med 2,1 liter slagvolumen, Mercedes annoncerede og indført besparelser på op til 28 procent brændstof i udsigt. De V6-motorer og benzin er imod det for tiden bliver slettet. Punktet niveau model er den V 200 CDI med 136 hk. I V shunt 220 CDI med 163 hk og V 250 CDI med 190 hk. således den mest økonomiske model forbruger 5,7 liter og leveres til en CO2 produktion på 149 g / km. Den hurtigste V-Klasse er et maksimum på 206 km / t.

Mens afvæbnet med motorerne, har Swabians ellers draufgesattelt kraftigt: Interiøret skal huske i de fornemme udgaver af den nye S-Class, det udstyr omfatter mere hjælp og komfortfunktioner end konkurrenterne. Så der ønskes blandt andet LED-forlygter, online-navigation, en Einparkroboter herunder overvågningskamera, automatisk distance kontrol med integreret nødbremse og en tracking guiden. Standarden specifikation også sløvhed og automatisk kompensation sidevind er.

Auto Zeitung