Mere magt til Papa

VW Golf GTD Variant 2015 Geneve Motor Kombi Diesel VW Golf GTD Variant

184 PS stærk, mindst 31.975 euro dyrere: Hvordan fungerer den nye VW Golf GTD Variant

VW Golf GTD Variant 2015 Geneve Motor Kombi Diesel VW Golf GTD Variant

bestilt fra nu: Den nye VW Golf GTD Variant kombinerer de daglige kvaliteter af Golf Variant med magt af Golf GTD

Mellem den mest kraftfulde benzin motor og den mest kraftfulde diesel til VW Golf Variant er ikke mindre end 150 hk: Under Golf R Variant kan vokse med 300 hk, blev i slutningen af ​​linjen nåede blandt de dieselmotorer tidligere indgået på 150 hk. til Geneve Motor Show 2015 magtbalancen vil bevæge sig sammen noget smallere, fordi Wolfsburg fik en ny top-diesel på dagsordenen.

VW Golf GTD Variant: Ny top diesel i den kompakte stationcar

den nye VW Golf GTD Variant bruger kraftcenter over det sædvanlige Golf GTD, selv i middelklassen ejendom er fremtiden for den 184 hk 2.0 TDI med et maksimalt drejningsmoment på 380 Nm er brugt. Med den stærke turbo diesel Golf Variant accelererer i 7,9 sekunder til motorvej hastighed, men er stadig økonomisk endnu: i EU cyklus af Golf GTD kombination brænder 4,4 liter per 100 kilometer.

Retten til ydeevne optik giver runde ændret forklæder karakteristisk honeycomb kølergrill og dørtærskler udvidelser. 17 tommer hjul er monteret som standard, på anmodning også 18-tommers model fås. den dynamiske udseende, sænket med 15 mm, sort tagrælinger og forkromede dobbelte udstødningsrør er afrundet. Inde kan sport sæder med diamant mønster og gearstang i golfbold designe ingen tvivl om den skarpe GTI forhold mellem magt stationcars.

Familien bestilling indlæst den nye VW Golf GTD Variant med en pris Men fra 31,975 euro, omfatter en mere omfattende standardudstyr af mørke baglygter og multifunktionsrat til bi-xenon forlygter.

Benny Hiltscher