Disse omkostninger lurer på TÜV

De fleste mangler i HU og AU bremser Guide: De mest almindelige mangler i Hautpuntersuchung (HU)

Hvert andet år biler henvendelser til den vigtigste undersøgelse. Ofte revisor benægte det blå stempel på grund af mindre defekter. Med vores tjekliste du undgår alvorlige fejl.

© imago De fleste mangler i HU og AU forsvundne papirer Guide: De mest almindelige mangler i Hautpuntersuchung (HU)

Uforståelig, men desværre ofte er tilfældet: Manglende papirer. Ud over køretøjets registreringsattest (registreringsattest I), skal certifikatet fremlægges for emissionsprøvningen. Hvem har lavet ændringer til sit køretøj skal også bære de relevante papirer. censorerne reagerer til tider meget følsomme over for mangel på registrering papirer.

© imago De fleste mangler i HU og AU kit Guide: De mest almindelige mangler i Hautpuntersuchung (HU)

Lige så stejlt censorer med ufuldstændige førstehjælpsudstyr, manglende advarselstrekanter og sikkerhed veste er. Påmindelse: Den førstehjælp kit har en udløbsdato. Vær sikker på at tjekke, før de går videre til den vigtigste undersøgelse.

© imago De fleste mangler i HU og AU lys Guide: De mest almindelige mangler i Hautpuntersuchung (HU)

Funktionen af ​​de lygteenheder, kan du nemt tjekke. park lige efterlade din bil på første frem og takket være fremskridt Windwärts foran en mur og gå gennem de forskellige funktioner. Alternativt kan hjælpe med visuel inspektion du bestemt en ven eller bekendt. Belysning test for følgende funktioner: høj beam, lav beam, parkering lys, venstre blinklys, flasher ret, baglygter, bremselys, baklys og tågelygter om nødvendigt. For at teste om Desuden er nærlyset indstillet korrekt.

© imago De fleste mangler i HU og AU advarselslamper Guide: De mest almindelige mangler i Hautpuntersuchung (HU)

Endnu lettere: tjek advarselslamper. en af ​​kontrollamperne belyst kontinuerligt, at køretøjet rapporterer en defekt, som også ikke forbliver ungemerkt med revisionspåtegning og forhindrer TÜV badge normalt.

© imago De fleste mangler i HU og AU bremser Guide: De mest almindelige mangler i Hautpuntersuchung (HU)

Arbejde bremser er afgørende for sikkerheden. Selvfølgelig revisorer GTU, DEKA, GTU og kus tjek her særligt nøjagtige. Så der er ingen overraskelser, og du skal rette henvendelse igen på grund af defekte bremser, de kontrollerer før puder og diske via en simpel visuel inspektion.

© imago De fleste mangler i HU og AU bremser Guide: De mest almindelige mangler i Hautpuntersuchung (HU)

Til dette demontering af dækket er ikke nødvendig. Ved hjælp af en lommelygte til at kontrollere, om de foringer er ikke tyk nok. Skiverne skal være ubeskadiget og har ingen dybe ridser. Ellers konsultere en workshop og få rådgivning fra en af ​​en specialist.

© imago De fleste mangler i HU og AU-dæk Guide: De mest almindelige mangler i Hautpuntersuchung (HU)

Afslut ved TÜV, DEKRA, GTU eller kus med et fladt dæk før, vil revisorerne sandsynligvis sætte din generelle egnethed til at køre pågældende. Men selv om slidte dæk, ingeniørerne er allergisk.

© imago De fleste mangler i HU og AU-dæk Guide: De mest almindelige mangler i Hautpuntersuchung (HU)

En slidbane dybde på mindst 1,6 mm er tilladt i Tyskland for sommerdæk. I bedste fald skal dækkene have en meget mere profil. For at kontrollere, kan du bruge en elektronisk profil testeren. Men det er også gratis.

© imago De fleste mangler i HU og AU-dæk Guide: De mest almindelige mangler i Hautpuntersuchung (HU)

Den goldene Rand af en én-euromønt er tre millimeter tyk og dermed velegnet til måling mønsterdybden. Forsvinder den guldring i slidbanemønster, der er ingen fejl her. Selvfølgelig skal dækket på anden måde være i perfekt stand.

© imago De fleste mangler i HU og AU rockfall Guide: De mest almindelige mangler i Hautpuntersuchung (HU)

Du holder billedet er overdrevet? Men kan vi ikke være uenige. Men selv mindre sten falder, især i synsfeltet, ofte føre til bilejere kørsel fra gården uden TÜV sæl. Her kan checken i hvert drivende situation.

© imago De fleste mangler i HU og AU suspension Guide: De mest almindelige mangler i Hautpuntersuchung (HU)

Det samme gælder for Überpüfung chassis og styretøj. For at du skal være en professionel. Vær forsigtig, når sving på støj og usædvanlig adfærd af køretøjet. Selv bilen i stød kan ikke hoppe tilbage. Så måske de fjedre eller dæmpere er ikke længere intakt. En defekt, der er bedst løses, før den vigtigste undersøgelse.

© imago

Disse omkostninger er på TÜV, DEKRA, GTU eller kus til de vigtigste undersøgelse. Ofte små defekter forhindre den eftertragtede blåstempling. Vi vil fortælle dig hvad du skal se på kort Kontrollér og forrådt TÜV omkostninger.

Omkring en ud af fire biler er omfattet af den generelle inspektion (HU) og emissionsprøvningen (AU), rapporterede TÜV. Særligt irriterende: Ofte er der kun små fejl, der forhindrer den eftertragtede blåstempling. Så undgår du ekstra omkostninger, unødvendige udgifter af tid og en akut værksted besøg, har vi listet de mest almindelige fejl for dig. Havde tidligere TÜV monopol, nu bilen inspektion DEKRA, GTU og kus tage bilerne under lup og er derfor en vigtig faktor for sikkerheden på tyske veje. Hvert andet år, nye biler først efter tre år, biler til HU og AU repræsentationer. Ejeren har glemt de nødvendige køretøjets papirer vejen var fri. Ud over køretøjets registreringsattest (registreringsattest I), skal certifikatet fremlægges for emissionsprøvningen. Hvem har lavet ændringer til sit køretøj skal også bære de relevante papirer.

De fleste TÜV mangler i videoen:

Disse omkostninger afholdes af TÜV

En kort køretøj kontrol anbefales kraftigt før testen. Advarer veste og advarselstrekant om bord og den førstehjælp kit er færdig? Har lys og blinklys ordentligt og er de indstillet korrekt? Har dækkene har nok slidbane og luft? Er bremseskiver eller bremseklodser slidt, eller måske endda give styre- eller suspension mærkelige lyde eller ikke fungerer korrekt? Spørgsmål, der kan besvares hurtigere stenslag i forruden og blinkende advarselslamper i cockpittet. Mens nogle bilejere afvise dette som en bagatel, og værkstedsbesøg er planlagt eller allerede er aftalt, kan revisor ikke lytte til fornuft. Den eftertragtede blåstempling, der opfylder de juridiske krav i undersøgelsen.

Denne TÜV omkostninger (omkostninger i EUR)
eksaminatorBundesl.
HU til
Biler (inkl.
AU)
 
HU til
Biler (inkl.
AU)
HU til
motorcykel
(Incl. AU)
HU til
motorcykel
(Uden AU)
 TÜV HanseHamborg 98,00 53.50 66,00 40,00
 TUV NordHamburg, Bremen, Niedersachsen,
Sachsen-Anhalt, Schleswig-Holstein,
Mecklenburg-Vorpommern,
Nordrhein-Westfalen
 99,00 71,90 66.75 43,20
 TUV NordHessen, Rheinland-Pfalz,
Saarland
 89,00 66,20 64.20 41,90
 TUV NordBerlin, Brandenburg 95,64 66,64 64.20 42.65
 TUV NordBaden-Wuerttemberg, Bayern 90,80 61,50 64,00 41,90
 TÜV SüdBaden-Wuerttemberg, Bayern 98,00 53.50 64,90 40,20
 TÜV SüdSachsen 99.50 67,50 64.20 44,20
 TÜV ThüringenBerlin, Thüringen 96,00 59,00 61,00 43,00
 kusalle provinser 86.00 til
 102.00

 
58,00 till
 72,00
 

 
60.00 til
 68,00
 
 
 42.00 til
 46,00
 
 DEKRAalle provinser ingen
 oplysninger
 ingen
 oplysninger
 ingen
 oplysninger
 ingen
 oplysninger
 GTUalle provinser 86.00 til
 102.00
 
 62.00 til
 72,00
 
 62.00 til
 68,00
 44,00 till
 46,00
Omkostninger og med juli 2016

Mange TÜV defekter kan forebygges

Et andet tip til sidste: Bliv rimelig hurtighed repræsentationer efter 24 måneder til den næste generel inspektion på TÜV, DEKRA, GTU eller kus. Efter fristen, bilejerne har to måneder til at opfatte udnævnelsen. Efter at det vil være dyrt. Belægning bilister disse to måneder, ingeniørerne kontrollere bilen præcist og beregne de ekstra omkostninger en præmie på 20 procent. Har bilejere, så ikke engang løst de mest basale fejl i tiden op til den seneste idé til HU er desto mere irriterende.

Intervaller for generel inspektion

Køretøjstype1. undersøgelse2. undersøgelse
bilefter 36 månederhver 24. måned
Motorcyklerefter 24 månederhver 24. måned
Campister til 3,5 tons *efter 36 månederhver 24. måned
Trailere op til 750 kgefter 36 månederhver 24. måned
Trailer over 750 kg til 3,5 tons *efter 24 månederhver 24. måned
* Godkendt totalvægt
Andre spørgsmål tjeneste
Alle turboladeren
Fakta og instruktioner til tændrør forandring
Alt til olieskift
Virkelig giver Jumpstart
bestemme ordentlig dækstørrelse
Tips til Citat
Skift Schweibenwischer korrekt
Tips til brugt bil køb