Afbetaling – gennem deres bank eller producent Bank

For rate lån eller endda en tre-kredit og andre udlån institutioner samt direkte eller internetbanker er i tillæg til producentens bank og banken for valget. Men du bør sammenligne godt betingelserne!

Den nemmeste måde at finansiere den nye bil er vejen gennem forhandleren. Han kan give et lån eller en leasingaftale for Bank of producenten. Ofte er der gunstige renter for bilfinansiering.

Alternativt kan du bruge sin bank forhandle (eller anden finansiel institution) på en rate lån til at købe en bil, som han kan fungere som en kontant køber hos de handlende. 40 procent af alle nyindregistrerede biler i Tyskland er på bredden af ​​de bilproducenter finanser (herunder leasing), en anden 30 procent gennem andre banker og leasingselskaber.

Særlige tilbud fra forretningsbank

De automotive banker annoncere altid tilfreds med action rente på 0,9 eller 1,9 procent. Men som regel de billigste priser gælder kun for bestemte model serie eller i visse altomfattende vilkår, d. h. de eksisterer kun i en pakke med forsikring og / eller tjenester, men selvfølgelig igen koster ekstra penge. De lave renter er også handling kan ikke kombineres under visse omstændigheder med rabatter.

bør du også tjekke, om der er en rimelig rente over hele lånets løbetid, eller kun for de første tolv måneder. Vilkårene for den automotive bankerne kan vælge mellem 12 måneder og - op til otte år - afhængig af producenten. Jo kortere varighed, den gunstigere lånet, fordi du skal betale for ikke så længe renten. En længere varighed reduceret månedlige rater. men den maksimale varighed skal være i overensstemmelse med den planlagte levetid af køretøjet.

Andre måder: Bank kredit og tre-vejs finansiering

Lånet gennem deres bank eller anden uafhængig bank har den fordel, at blive forhandlet i biludstillinger som en kontant køber. Dette er muligvis højere rabatter. Auto lån i de normale banker kører for det meste over 24, 36 eller 48 måneder. Ud over den klassiske rate lån på tre-kredit nyder (udbetaling, indløsning, sidste rate finansiering for omkring 40 - 50 procent af salgsprisen) og mere populære.

Når tre-vejs kredit kan være så i leasing i stedet for at betale den sidste rate at returnere bilen. Den tre-vejs kredit er mere fleksibel, men denne form for finansiering bundlinjen er dyrere end den rate lån. Dangerous er for lav tilgang til de månedlige afdrag på tilbagebetaling beløb her som i leasing. Den resulterende høje afsluttende sats skal nachfinanziert dyrt. Der er risiko for, at købe for dyrt bil, fordi den månedlige betaling synes så lav.

er ideel, for at sikre de månedlige afdrag, der kan betales i et engangsbeløb i forhold til den klassiske bil lån penge sparet den sidste rate. Kun det gør de tre-kredit med den klassiske rate lån sammenlignelig fordi er umiddelbart klart, hvad bilen koster en helhed.

overveje alle omkostninger

Bekymrer sig kun om, hvad der er betalt bundlinje for bilen. Bare så kan være sammenligninger gøre. Den effektive rente kan være et fingerpeg, at bankerne i sidste ende opkræve et administrationsgebyr, som er forskellig fra Institut for High Institute, eventuelle kontogebyrer eller provisioner. betaling beskyttelse forsikring * 1 er ikke indregnet med den effektive rente, så man skal være beregne de samlede omkostninger ved kreditten.

1) betaling beskyttelse forsikring: Det sker, når forsikringstageren dør eller bliver uarbejdsdygtig på grund af sygdom. Prisen afhænger af lånebeløbet og alder forsikringstageren og sigt.